Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

haklısın allah bugünümüzzü aratmasın
maddiyat önemli bir konu evlilikte ama her şey deil bence..eşinle saygını ve sevginizi koruduktan sonra tüm zorluklar daha kolay aşılır. demek istediğim şu: daha çok gencsiniz bebeği hayatınızın merkezine yerleştrneyin birlikte olmanız birbirinze destk olmanız en güzeli bebek nasılsa olur zamanı gelince..ben kendimi ve evliliğimi yıpratmamak için bu şekilde bakıyorum hayata. sakın yanlış anlama akıl vermek değil niyetim nacizane düşüncelerimi paylaşmak istedim.

ben symrna tüp bebek merkezinde funda koçyiğite gidiyorum. ben gebe kalabiliyorum ama devam etmiyor. bunun iki sebebi olabilirmiş. ya kan pıhtılaşması sebebiyle bebeğe kan akışı olmuor ya da genetik bir sorun varmış. hangisi olduğunu anlamak için bazı testler yaptırdı sonuçlarını bekliyoruz. sonuçlara göre rahim filmi de isteyebilirmiş. ben inanıorum bole bir sorunumuz yok bizim.tek sorun pko dolayısıyla yumurtanın sağlıklı olmaması ben buna inanıyorum:)
sen nereye gidiosun?

teşekkür ederim canım nedemek neden yanlış anlayım bilakis çok mutlu oluyorum ama maddi durumu birşekilde halladiyoruz ama bebek eşim çok istiyor babasız büyüdüğü için o daha fazla istiyor malesef. ben ege üniverstesine gidiyorum.inşallah canım bebeğine kollarına alırsın sağlıkla

diğer topikte okudum bayan 75 kilodaymış yeni evlenmiş pko olduğu için olmaz iye korunmamış 4 ay sonra hamile kalmış ama bayan üzülüyor rabbiz bizler çok istiyoruz bizlerede nasip et ne kilo ne yaş sadece sağlıkla bebek

ege ünivrsitesinde erol tanvergen diye bi doktor var çok iyi olduğunu duydum izmirin en iyilerindenmiş. ona git istersen

canım dün gittim ben doktora yumurtalar büyümemiş ne kadar olmuş dedim 10-11 civarı dedi cumartesi tekrar gidicem bakalım senin yumurtalar inatçı çıktı günde 3 hapada tepki vermemiş dedi cteside aynı olursa önümüzdeki ay 4 e çıkarcaz dedi bakalım ctesi gittiğimde bu femarayı söylicem birde onu denesin çünkü 4 ilaçtada tepki vermezse iğneye geçicez dio iğnelerde malum pahalıymış bayağı...

ege ünivrsitesinde erol tanvergen diye bi doktor var çok iyi olduğunu duydum izmirin en iyilerindenmiş. ona git istersen

canım ben infertelte bölümüne gidiyorum doktor bile görmüyoruz asistanlar ve hemşireler kontrollerimizi yapıp dosyalarımıza yazıyorlar proflara götürüyorlar dosyaları doktorda yazıyor dosyaya hemşirelerde bize söylüyor anlayacağın doktor seçemiyoruz birde öyle direk odasına gidebilmek için dışardaki muayanelerine gidecekmişiz ama testleri ege de yapılıyor yani para tuzağı anlayacağın bende 8 ay kadar oraya devam edecem ama olmazsa özele gitmeyi düşünüyorum

canım bence hiç 4 taneyi falan deneme direk femara ya başla bence söyle doktoruna benim doktorumda son gittiğimde iğneye geçeriz diyodu femara aklına sonradan geldi heralde bide bunu deneyelim dedi doktorları biraz yönlendirmek gerekiyor bence bana iğne maliyeti 600 - 700 tl civarı tutar demişti gerçekten çok ciddi bi rakam o yüzden bence sende klomen le vakit kaybetme femara ya geç canım

bişey merak ettim femara klomenden farklı bişey mi? klomen ve benzerleri (ganophene, serophene) yumurtaları büyütmek için kullanılıor femara ne için kullanılıyor ki??

evet öle yapıcam ctesi söylicem iğneye geçtiğimde zaten aşılama yaptırırım onuda devlete giderim özelde 1500-2000bini buluyo iğneyle aşılama ücreti...

bişey merak ettim femara klomenden farklı bişey mi? klomen ve benzerleri (ganophene, serophene) yumurtaları büyütmek için kullanılıor femara ne için kullanılıyor ki??

canım femara da yumurtaları büyütmek için kullanılıyor ama daha etkili bi ilaç bizim gibi yumurtaları direnç gösterip klomene tepki vermeyen kişilerde işe yarıyor

evet öle yapıcam ctesi söylicem iğneye geçtiğimde zaten aşılama yaptırırım onuda devlete giderim özelde 1500-2000bini buluyo iğneyle aşılama ücreti...

evet canım aynen haklısın iğneye geçince ciddi paralar ödüyosun o kadar para verincede aşılama yaptırmak en mantıklısı ama inşallah hiç birimizin aşılamaya falan ihtiyacı kalmadan olur bebeklerimiz sende hiç canını sıkma canım tamam mı ben 2. ay doktora gittiğimde yine yumurtalar büyümemiş yine direnç gösterdi deyince hastaneden iş yerine kadar ağlaya ağlaya gelmiştim çok moralim bozulmuştu ama çok şükür bu ilaç işe yaradı

ya kafama takmamaya çalışıyorum işte dün incir aldım eve giderken akşamdan beri incir yiyorum hiç sevmem ama napim vardır bir zamanı gelicek mutlaka bizimde bebeklerimiz ama işte insan bi an önce olsun istiyo hayırlısı Rabbim kimseyi çok bekletmesin isteyen herkesin kucağını dokdursun inş...

canım bu femara aslında meme kanseri için kullanılıyo sanırım sonradan yumurtalıklarda etkili olduğuda görülünce doktorlar yumurtlama sorunu yaşayan hastalardada kullanıyolar zaten çok ilaç bu şekilde farklı farklı hastalıklara etkisi görüldüğü için zaman içinde değişik nedenler için kullanılıyo...

evet çok doğru canım aslında meme kanseri için kullanılıyormuş bu arada moralini bozmak gibi olmasın ama bende incirde işe yaramadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…