- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.521
elifcim birde ben baktımda fiyatı 139 tl yazıyo bunu sigorta karşılıyo dimi...
elif yardımına ihtihayıcım var canım ya
yok güzelim malesef karşılamıyo o yüzden ben cepten kendim aldım birde sana bi tavsiyem var incir değilde ben aktardan bi karışım aldım macun bu erkeklere kuvvet macunu diye satıyolar genelde içinde bal tarçın çörek otu polen arı sütü propolis ve 20-25 çeşit baharat var bana o iyi geldi
canım bende şimdi okuyordum ben hiç hormon tahlili yaptırmadım ama burda okuduğum kadarıyla 2. veya 3. günü gidiliyor mutlaka yarın ki işin ne kadar sürer ki canım işin bittikten sonra gitsen durumun önemini anlatıp patronuna
bu ay böle geçsinde artık önümüzdeki ay aktara sorarım yapıyolarmı öle bişi ya birde ben geçen ay bal tarçın çörekotunu deneyim dedim ama yiyemedim attım çöpe tarçını sevmiyorum ben aksi gibi biraz fazla katmışım karışıma midemi bulandırmıştı...
canım ya benim hastaneyi aradım oradaki hemşirede öğleden sonra olmaz pazartesi de olmaz ya yarın sabah gelirsin yada bir aykı adet tarihin de gelirsin diyor bende artık birşeyler yaptım müşteriye 12 den sonra gelin dedim ne yapayım bu müşteri yle çok sorun yaşamıştık birde önce sabah gelin sonra öğleden sonra gelin demek adamda sorun yaşattı ama kabul etti inşallah 12 ye gelebilirim yarın sanki doktorara gidememk için hep bir engel çıkıyor acaba gitmesemmiki
kötü olmuş ya şöyle yapabilirsin sen klomen mi kullanıyosun ilaç olarak bide adetinin kaçıncı günü kullanıyosun eğer 3. günü başlıyosan direk kendin başla sonra yumurta takibini yaptırırsın eğer zor durumda kalıcaksan hormon tahlillerini bir daha ki ay yaptırırsın hem adetin gününde geldiğine göre hormonlarında düzelmiş bi sorun yok demek ki
canım öyle yapamam benim gittiğim yer kabul etmez araştırma hastanesi olduğu için yani yumurta takibi yapmazlar çok katı kuralcılar neyse ben gidecem doktora o zaman daha umutlu oluyorum tedavi gördüğü de pişmanlık yaşamak istemiyorum ne yapayım artık
canım öyle yapamam benim gittiğim yer kabul etmez araştırma hastanesi olduğu için yani yumurta takibi yapmazlar çok katı kuralcılar neyse ben gidecem doktora o zaman daha umutlu oluyorum tedavi gördüğü de pişmanlık yaşamak istemiyorum ne yapayım artık
canım sen normalde yumurta takibi yaptırmıyomusun ? Iğneyi neye göre vurduruyosun canım
canım yumurta takibi yaptırıyorum ama onlar herşeyi not aldığı için ben ilaç kullandım şimdide takip yaptıracam deyince kabul etmiyorlar mesa la 3 ay önce gittim dedim yumurtalıklarıma bakarmısınız merak ediyorum büyümüşler mi diye hayır öyle bakılmaz burda talep üzerine dedi şuan sana herhangi bir tedavi uygulamadık dedi zaten öyle bakacak olsalardı sen 5 gün ilaç al sonra 2 ün sonra gel derdi geçen ay öyle olmuştu yarın yapacakları tek şey alttan muayene edip yumurtalıklarımın ölçüsünü yazacaklar ilaç verip ilaç bittikten 2 gün sonra gel diyiycekler sırf bunun için yarın saah gelmen gerekiyor diyo valla en iyisi basacan parayı gidecen özele
anladım canım şimdi anladım bunlar prosüdürcüler belli ki git o zaman canım 1 ay boşa geçmesin yazık hem gitmişken tahillerinide yaptır bari
yani baştan kendileri başlayacak ona göre takip yapacaklar yoksa kabul etmiyorlar
aslında çokta kötü bişey değil her ay tam kontrol yapılmış oluyor güzel bence
aynen senin sancın varmı hala canım ya benim sıkıntımdan senle konuşamıyoruz birde o karışımın adı varmı peki bende alayım bu ay
hiç olur mu öyle şey ben halimden gayet memnunum canım sen takılma bide bunlara kasıklarımda bişey yokta böyle karnımda hafiften bi sızı gibi bişey var anlamadım tam ne olduğunu karışımın bi adı yok canım aksu vital yazıyo üstünde markası heralde ama genelde bütün aktarlarda var kuvvet macunu yada padişah macunu diye satıyolar erkekler kullanıyo genelde ama kadınlarlarda hem doğurganlığı arttırıyomuş hemde yumurta kalitesini ve gelişimini arttırıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?