Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

bende çok hoşnut kalmıyorum ama ne yapayım denemek te fayda var yakı da yapsam diyorum ama çok ağrır sen yapmayı düşünüyormusun

kesinlikle doğru aman tutsunda ister ottan isten çöpten tutsun boşverrrrrrrrr bugünde kimse gelmedi ya bi sen bi ben zaten topiği tapulayıcaz senle ben en sonunda

evet ya kimsecikler yok acaba interte grip başka topikler delermi yok sa hiçmi girmiyorlar dün ne güzel cıvıl cıvıldı kime ne yazağımızı karıştırıyorduk

evet ya kimsecikler yok acaba interte grip başka topikler delermi yok sa hiçmi girmiyorlar dün ne güzel cıvıl cıvıldı kime ne yazağımızı karıştırıyorduk

dediğin gibi başka topiklerde olabilirler böyle oluncada ben sinir oluyorum yaa o diğer topik var ya sende giriyosun sanırım bazen oraya klomen ve gonaphane ile hamile kalmaya uğraşanlar diye ben kadınlar kulübüne ilk üye olduğumdan beri oraya giriyodum bir görsen nasıl kalabalıktı gece gündüz durmuyodu ben akşamları giremiyorum ya akşam 6 dan sabah 9 a kadar bi yazışıyolardı sabah bi geliyodum 20-30 sayfa olmuş oku oku bitmiyodu 1 aydır ne gelen var ne giden herkes dağıldı şimdide burası aynı öyle oldu başta ne kadar kalabalıktı ama şimdi kimsecikler yok

çok haklısın ben burası hep açık duruyor yeni bir sayfada başka topikleri okuyorum her zaman açık oluyor sizlerle sohbet edeyim kaçırmayım geleni gideni diye hamile kalanlar başka topiğe gidiyor marta kalan lar başka topiklere gidiyor galiba burası gelip geçici gibi duruyor topiğimizin adını mı deiştirsek acaba

aynen bende öyle yapıyorum aslında doğru söylüyosun adını değiştirsek iyi olur belki ayşegül e bi soralım sonuçta konuyu o açmış topik onun

aynen bende öyle yapıyorum aslında doğru söylüyosun adını değiştirsek iyi olur belki ayşegül e bi soralım sonuçta konuyu o açmış topik onun

tabiki zaten o değiştirebilir tek topik onun olduğu için inşallah yakalayabiliriz listede20-30 a yakın isim var kimse yok toplasan 10 kişiyi geçmez sohbet ettiklerimiz

kızlar selam biz kocişle sıkı bir kavgadan sonra barıştıkk

yüksel sen bugünde kana gitmedin ve inşallah hala adet olmadın dimi
valla eğer hamiş olursan çok sevincem yaaaa:26::26:

canım benim saol Allah razı olsun aynen bende unutmam benimde bugün aklıma geldi süresi olabileceği yada belli bi mesaj sayısını doldurduktan sonra çıkıyo olabilir

Elif'ciğim merhaba
ben 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum. ondan öncesinde eşimde varikosel vardı. ameliyat oldu. ameliyattan 1 ay sonra ben arı sütü, polen bal ve çörek otunu kullandım. ve 1.5 ay sonra hamile kaldım. ama olmadı o ayrı. arı sütü polen bal çok işe yarıyor. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…