Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

kızlar selam biz kocişle sıkı bir kavgadan sonra barıştıkk

yüksel sen bugünde kana gitmedin ve inşallah hala adet olmadın dimi
valla eğer hamiş olursan çok sevincem yaaaa:26::26:

malesef canım hamileyim demeyi çok isterdim ama bugün doktora hazırlanırken adet olduğumu fark ettim gitmedim yarın sabah gidecem artık doktora yine umutla bir ay daha beni bekliyor hakkımızda hayırlısı olsun

malesef canım hamileyim demeyi çok isterdim ama bugün doktora hazırlanırken adet olduğumu fark ettim gitmedim yarın sabah gidecem artık doktora yine umutla bir ay daha beni bekliyor hakkımızda hayırlısı olsun

üzüldüm canım ya bi dahaki aya inşallah baya umutlanmıştım ben senin adına aslında ama herşeyin önce hayırlısı canım

hayırlısı olsun canım işin gerçeği ben senden çok umutluydum
hayırlısı hepimiz için birlikte oluruz inşallah kızlar ben yumurtluyorum bugün galiba
ama halvet olmayacak dün olmuştu olur muki

Selam kızlar, ya biz de çalışmalara başlıyoruz ama ovulasyonu kaçırdım sanırım sizce gebe olma ihtimalim var mıdır ki bu ay?:81: BAT 26.

hayirli ugurlu olsun canim darisi bizelereee

merhaba canım bebeğin için üzüldüm ama demek ki hayırlısı böyleymiş inşallah en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder Allah sana tavsiyen içinde çok teşekkür ederim canım evet bende faydası olduğuna inanıyorum gerçekten bende o şekilde bi karışım kullandım bu ay ve yumurtam büyüdü sende problem varmıydı canım

Selam kızlar, ya biz de çalışmalara başlıyoruz ama ovulasyonu kaçırdım sanırım sizce gebe olma ihtimalim var mıdır ki bu ay?:81: BAT 26.

merhaba canım şöyle bazı bayanlarda ovulasyon tarihi farklı olabiliyormuş yada ayda 2 kere ovulasyon olabiliyormuş o yüzden yinede şansını dene derim canım

hayırlı cumalar kızlar
allah dualarımızı kabul etsin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
elif sende durumlar nasıl? içine ne doğuyor? çok az kaldı senin batına heyecan vardır herhalde

hayırlı cumalar kızlar
allah dualarımızı kabul etsin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
elif sende durumlar nasıl? içine ne doğuyor? çok az kaldı senin batına heyecan vardır herhalde

sanada hayırlı cumalar canım amin bu mübarek günde cümlemizin duaları göğe yükselip kabul olsun inşallah vallahi çok karışık duygularım ya bi diyorum kesin var öyle hissediyorum bi diyorum kesin yok eminim normalde yarın yada en geç pazartesi olmam lazım ama bakalım hayırlısı acayip heyecan ve stres var anlatamam yani

tahmin edebiliorum nasıl heyecanlı olduğunu..en zor günler bence bunlar...bi yandan umut bir yandan karamsarlık...bi de adet gecikmeden önceki belirtilerin hepsi boş...çünkü adet olsan da olmasan da aynı şeyleri yaşıosun..kasık ağrısı, halsizlik göğüs hassasiyeti.. gerçek belirtilerin hepsi adet gecikmesini takip eden haftalarda başlıyor.. o yüzden karamsarlığa düşmeden sanki hamileymişiz gibi davranacağız:) bu arada vucut ısını ölçüyor musun? vucut ısısı yüksekse döllenme olduğu anlamına geliyor

en iyisi çok belirti aramamak ama işte duramıyoruz yok canım hiç ölçmedim senin bat ne zaman

amin cnm inşallah bende bu sefer olmazsa 1 sene ara vereyim diyorum.kafam rahat olsun biraz.bi sürü yöntem var olmadı aşlıama tüp bebek deneriz 1 sene sonra inşallah.ben namazıda bırakmıştım dün kılmaya başladım tekrardan ay ne salakmışım dedim.3dakikada bitiyor ama huzuru bambaşka namaz kılarken düşündüm aklım fikrim buda olmazsa ara vermekte :\

ne mutlu sana ya Allah kabul etsin canım bencede öyle aman aman acelen yoksa ara ver o arada doğal yoldan dene bence canım yaşında genç daha ve emin ol bence tedaviyi bıraktığın anda olur kesin o kadar çok duydum ki böyle olan Allah hakkımızda en hayırlısını en hayırlı zamanda versin inşallah canım hepimizin

neden bıraktın ki? doktor mu oyle soyledi?
ben iğneden 3 gün sonra başladım günde 3 tane içiorum..içmeye de devam edicem herhalde doktor belli bi zaman vermedi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…