- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.561
kızlar selam biz kocişle sıkı bir kavgadan sonra barıştıkk
yüksel sen bugünde kana gitmedin ve inşallah hala adet olmadın dimi
valla eğer hamiş olursan çok sevincem yaaaa:26::26:
malesef canım hamileyim demeyi çok isterdim ama bugün doktora hazırlanırken adet olduğumu fark ettim gitmedim yarın sabah gidecem artık doktora yine umutla bir ay daha beni bekliyor hakkımızda hayırlısı olsun
malesef canım hamileyim demeyi çok isterdim ama bugün doktora hazırlanırken adet olduğumu fark ettim gitmedim yarın sabah gidecem artık doktora yine umutla bir ay daha beni bekliyor hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar negatif tek çizgi sırf belki dedim eşime en güzel hediyeyi verebilirim diye ama malesef
uzun zamandır yazamıyordum beni aranızda belki hatırlayan olur 1 senedir tedavi gördüm eşimde ve bende sorun olmamasına rağmen ama bebeğim olmadı. tedaviyi bıraktım ve keçi boynuzu kürünü hazırlayıp eşime içirdim. ilk ayda hamile kaldım şuan 4 haftalık. belki faydası olur sizinle de paylaşmak istedim. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Elif'ciğim merhaba
ben 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum. ondan öncesinde eşimde varikosel vardı. ameliyat oldu. ameliyattan 1 ay sonra ben arı sütü, polen bal ve çörek otunu kullandım. ve 1.5 ay sonra hamile kaldım. ama olmadı o ayrı. arı sütü polen bal çok işe yarıyor. tavsiye ederim.
Selam kızlar, ya biz de çalışmalara başlıyoruz ama ovulasyonu kaçırdım sanırım sizce gebe olma ihtimalim var mıdır ki bu ay?:81: BAT 26.
hayırlı cumalar kızlar
allah dualarımızı kabul etsin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
elif sende durumlar nasıl? içine ne doğuyor? çok az kaldı senin batına heyecan vardır herhalde
sanada hayırlı cumalar canım amin bu mübarek günde cümlemizin duaları göğe yükselip kabul olsun inşallah vallahi çok karışık duygularım ya bi diyorum kesin var öyle hissediyorum bi diyorum kesin yok eminim normalde yarın yada en geç pazartesi olmam lazım ama bakalım hayırlısı acayip heyecan ve stres var anlatamam yani
tahmin edebiliorum nasıl heyecanlı olduğunu..en zor günler bence bunlar...bi yandan umut bir yandan karamsarlık...bi de adet gecikmeden önceki belirtilerin hepsi boş...çünkü adet olsan da olmasan da aynı şeyleri yaşıosun..kasık ağrısı, halsizlik göğüs hassasiyeti.. gerçek belirtilerin hepsi adet gecikmesini takip eden haftalarda başlıyor.. o yüzden karamsarlığa düşmeden sanki hamileymişiz gibi davranacağız:) bu arada vucut ısını ölçüyor musun? vucut ısısı yüksekse döllenme olduğu anlamına geliyor
kızlar hayırlı cumalar.elif ben umudluyum senden nolur iyi haberler ver nolur.burda o kadar ihtiyacımız varki mucizelere
25 şubat beklenmeyen adet tarihim:)
yani doktor o gün baktır bhcgye dedi..bekliyorum heyecanla
sen progestan kullanıyor musun?
amin cnm inşallah bende bu sefer olmazsa 1 sene ara vereyim diyorum.kafam rahat olsun biraz.bi sürü yöntem var olmadı aşlıama tüp bebek deneriz 1 sene sonra inşallah.ben namazıda bırakmıştım dün kılmaya başladım tekrardan ay ne salakmışım dedim.3dakikada bitiyor ama huzuru bambaşka namaz kılarken düşündüm aklım fikrim buda olmazsa ara vermekte :\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?