Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

amin cnm hakkımıza hayırlısı.progestan içtiğinizi okudum ay ne fena ilaç o.ben 2 kutu içtim hamile kalırsam düşük tehlikesi için.içtiğim zaman başımı kaldıramıyordum akşam 5e kadar uyuduğumu bilirdim unutkanlık yapıyor ve sarhoş gibiydim.ama faydalımı kesinlikle faydalı özellikle rahim duvarı için.bebek olursa sağlam tutunsun diye.

alevcim bence 3-4 ay ara ver istersen canım o arada da doğal kürler falan denersin ya sürekli doktor takibine gidipte her aşamayı bilince çok takıyo insan kafasına çok stres yapıyo bende bu ilaçla 2 ay daha deniycem ondan sonra 3-4 ay ara vermeyi düşünüyorum canım kafamı boşaltmam lazım mutlaka hem bu ilaçların etkisi bıraktıktan sonrada 2-3 ay sürüyormuş

evet kötü yapıyor ben o yüzden gece yatarken içiyorum canım uykuda olduğum için anlamıyorum etkisini

elifim haklısın ya işte ben 1 sene diyorum ya olursa olur diye aslında ümitliyim yakı filan da taktım kısmet işte.üzülmem ama bu sefer.

elifim haklısın ya işte ben 1 sene diyorum ya olursa olur diye aslında ümitliyim yakı filan da taktım kısmet işte.üzülmem ama bu sefer.

olur canım tabiki neden olmasın olmaması için hiç bi sebep yok çok şükür hiç birimizin öyle ileri derecede bi hastalığımız yok çok şükür yeter ki Allaha sığınıp yürekten istemek lazım bence o kadar Allah nasip ettikten sonra ne olursa olsun olur

progestanın oyle bir etkisi olduğunu soyluyorlar fakat bende hiç bir etki yapmıyor:) hatta kendimi dinliorum acaba uyku halsizlik yapıor mu diye ama yok bişey..kişişden kişiye değişiyor herhalde...ben şerbetliyimdir belki:))

yükselde doktora gidicekti o yüzden gelmedi sanırım daha inşallah tahlilleri falan iyi çıkmıştır

merheba kızlar doktordan geldim ama şoktayım bana bu ay aşılama yapacaklarını söylediler şoktayım şuan ne yapmam gerektiiğini niye hemen aşılama önerdiler anlayamadım bu kadar zormu benim içinde hemen aşılama istemeleri kafamda büyük bir soru işaret var.kendimi çok kötü hissediyorum

ay kıyamam yaaaaaaa güzelim sen niye üzülüyosun ki bence sevin ne güzel dışarda aşılama yaptırmaya kalksan dünya para bak ne güzel böyle imkanın var sevin bence bizim burda devlet hastanesine gidip böyle söylesen 1 sene uğraştırırlar insanı birde sen klomen i kaç aydır kullanıyosun canım

kendini kötü hissetmen için bir neden yok..yapılacak birşeyler olduğu için mutlu bile olmalısın. asıl yapılacak hiç bir şeyin olmaması çok kötü...sorun varsa tedavisi de vardır...aşılamadan korkmana gerek yok o da tedavinin bir parçası ve bu tedavi inşallah sana istediğin bebeği getirecek:)))

ya canım serophene yi geçen ay kullandım ve çatlatma iğnesiyle bir başkada bir şey kullanmadım yani ilaç tedavilerinde benim kalma oranım düşük ki direk aşılama dediler

ya canım serophene yi geçen ay kullandım ve çatlatma iğnesiyle bir başkada bir şey kullanmadım yani ilaç tedavilerinde benim kalma oranım düşük ki direk aşılama dediler

hayır hayır hiç alakası yok hiç öyle düşünme aşılama ile gebe kalma şansı daha yüksek diye seni uğraştırmamak için bence öyle söylediler bence bu çok güzel bi haber üzülmek yerine sevinmen lazım bence

onun üzerine eşime sinirlen dim yanımda bekledi bekledi ben muayaneye gidinca arkadaşını ayarlamış sen sonucu alırsın beni arasın dedi çıktım arıyorum aramıyor deli etti sonra güle oynaya adam iddaa oynamaya gitmiş çıldıracam ya kimse yok yanımda bende birşey yok dedim sorun varmı dedi yok dedim

erkekler malesef böyle vurdum duymaz oluyolar sende zaten sorun yok ki yumurtan büyüyo çatlıyo o yüzden hiççççççççççççç boşu boşuna moralini bozma tamam mı

erkekler malesef böyle vurdum duymaz oluyolar sende zaten sorun yok ki yumurtan büyüyo çatlıyo o yüzden hiççççççççççççç boşu boşuna moralini bozma tamam mı

vurdum duymaz ama benim baba olmak hakkım değilmi demesini biliyor bu kadar çok istiyor ama bana destek olmuyor ya kızlar kusura bakmayın çok sinirlendim bir an

Herkeze hayırlı gunler canlarım cumletten cumanız mubarek olsun nasılsınız ben bugun evdeyım kar nedenıyle dukkana gıtmedım bugun ay basımda gelmedı zaten duzensız adetım ne zaman keyfı catarsa bakalım bı deısıklık var mı kızlar ???

Yukselcım neden o kadar yıpratıyorsun kı kendını amacımız bebek deıl mı doktor ne derse kabul etmelıyız onemlı olan melegımıze kavusmak sıkma artık canını herseyın hayırlısı umarım en kısa zamanda alırız bebeklerımızı kucaklarımıza sohbete devam kızlar

elıfcım sen nasılsın nasıl gıdıyor bı belırtı var mı bıtanem ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…