- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.581
neden bıraktın ki? Doktor mu oyle soyledi?
Ben iğneden 3 gün sonra başladım günde 3 tane içiorum..içmeye de devam edicem herhalde doktor belli bi zaman vermedi çünkü
amin cnm hakkımıza hayırlısı.progestan içtiğinizi okudum ay ne fena ilaç o.ben 2 kutu içtim hamile kalırsam düşük tehlikesi için.içtiğim zaman başımı kaldıramıyordum akşam 5e kadar uyuduğumu bilirdim unutkanlık yapıyor ve sarhoş gibiydim.ama faydalımı kesinlikle faydalı özellikle rahim duvarı için.bebek olursa sağlam tutunsun diye.
elifim haklısın ya işte ben 1 sene diyorum ya olursa olur diye aslında ümitliyim yakı filan da taktım kısmet işte.üzülmem ama bu sefer.
amin cnm hakkımıza hayırlısı.progestan içtiğinizi okudum ay ne fena ilaç o.ben 2 kutu içtim hamile kalırsam düşük tehlikesi için.içtiğim zaman başımı kaldıramıyordum akşam 5e kadar uyuduğumu bilirdim unutkanlık yapıyor ve sarhoş gibiydim.ama faydalımı kesinlikle faydalı özellikle rahim duvarı için.bebek olursa sağlam tutunsun diye.
progestanın oyle bir etkisi olduğunu soyluyorlar fakat bende hiç bir etki yapmıyor:) hatta kendimi dinliorum acaba uyku halsizlik yapıor mu diye ama yok bişey..kişişden kişiye değişiyor herhalde...ben şerbetliyimdir belki:))
yükselde doktora gidicekti o yüzden gelmedi sanırım daha inşallah tahlilleri falan iyi çıkmıştır
merheba kızlar doktordan geldim ama şoktayım bana bu ay aşılama yapacaklarını söylediler şoktayım şuan ne yapmam gerektiiğini niye hemen aşılama önerdiler anlayamadım bu kadar zormu benim içinde hemen aşılama istemeleri kafamda büyük bir soru işaret var.kendimi çok kötü hissediyorum
merheba kızlar doktordan geldim ama şoktayım bana bu ay aşılama yapacaklarını söylediler şoktayım şuan ne yapmam gerektiiğini niye hemen aşılama önerdiler anlayamadım bu kadar zormu benim içinde hemen aşılama istemeleri kafamda büyük bir soru işaret var.kendimi çok kötü hissediyorum
ay kıyamam yaaaaaaa güzelim sen niye üzülüyosun ki bence sevin ne güzel dışarda aşılama yaptırmaya kalksan dünya para bak ne güzel böyle imkanın var sevin bence bizim burda devlet hastanesine gidip böyle söylesen 1 sene uğraştırırlar insanı birde sen klomen i kaç aydır kullanıyosun canım
ya canım serophene yi geçen ay kullandım ve çatlatma iğnesiyle bir başkada bir şey kullanmadım yani ilaç tedavilerinde benim kalma oranım düşük ki direk aşılama dediler
onun üzerine eşime sinirlen dim yanımda bekledi bekledi ben muayaneye gidinca arkadaşını ayarlamış sen sonucu alırsın beni arasın dedi çıktım arıyorum aramıyor deli etti sonra güle oynaya adam iddaa oynamaya gitmiş çıldıracam ya kimse yok yanımda bende birşey yok dedim sorun varmı dedi yok dedim
erkekler malesef böyle vurdum duymaz oluyolar sende zaten sorun yok ki yumurtan büyüyo çatlıyo o yüzden hiççççççççççççç boşu boşuna moralini bozma tamam mı
vurdum duymaz ama benim baba olmak hakkım değilmi demesini biliyor bu kadar çok istiyor ama bana destek olmuyor ya kızlar kusura bakmayın çok sinirlendim bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?