- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.601
herkeze hayırlı gunler canlarım cumletten cumanız mubarek olsun nasılsınız ben bugun evdeyım kar nedenıyle dukkana gıtmedım bugun ay basımda gelmedı zaten duzensız adetım ne zaman keyfı catarsa bakalım bı deısıklık var mı kızlar ???
Yukselcım neden o kadar yıpratıyorsun kı kendını amacımız bebek deıl mı doktor ne derse kabul etmelıyız onemlı olan melegımıze kavusmak sıkma artık canını herseyın hayırlısı umarım en kısa zamanda alırız bebeklerımızı kucaklarımıza sohbete devam kızlar
elıfcım sen nasılsın nasıl gıdıyor bı belırtı var mı bıtanem ???
Herkeze hayırlı gunler canlarım cumletten cumanız mubarek olsun nasılsınız ben bugun evdeyım kar nedenıyle dukkana gıtmedım bugun ay basımda gelmedı zaten duzensız adetım ne zaman keyfı catarsa bakalım bı deısıklık var mı kızlar ???
Yukselcım neden o kadar yıpratıyorsun kı kendını amacımız bebek deıl mı doktor ne derse kabul etmelıyız onemlı olan melegımıze kavusmak sıkma artık canını herseyın hayırlısı umarım en kısa zamanda alırız bebeklerımızı kucaklarımıza sohbete devam kızlar
elıfcım sen nasılsın nasıl gıdıyor bı belırtı var mı bıtanem ???
bugün bizimlesin yaniayşegülcüm ne güzel.biraz kendime geldim haklısınız diğer topiklerde 3kere çatlatma iğnesi kullandıkları için acaba bende ki sorun daha büyük diye düşünmüştüm oyüzden biraz stres yaptım .inşalla kırmızılar bu ay gelmez canım hakkımızda hayırlısı olsun
uzun zamandır yazamıyordum beni aranızda belki hatırlayan olur 1 senedir tedavi gördüm eşimde ve bende sorun olmamasına rağmen ama bebeğim olmadı. Tedaviyi bıraktım ve keçi boynuzu kürünü hazırlayıp eşime içirdim. Ilk ayda hamile kaldım şuan 4 haftalık. Belki faydası olur sizinle de paylaşmak istedim. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
iyiyim canım sen nasılsın bende seni merak ediyodum canım adetin geldi mi diye bende hiç bi belirti yok 2 gündür adet belirtiside yok gebelik belirtiside beklemeye ve strese devam ediyorum bol bol :18:
Hatta şu açıdan çok şanslısın bu ilaçları tekrar tekrar kullanmak vücut için pek de iyi değil hormon dengesini bozuyor senin doktor direk sonuca gitmiş çokta güzel yapmış bence şimdi nasıl olucak tedavin bizede anlat bizde bilgi alalım canım senden inşallah canım inşallah bu ay bebeğin gelir
hayırlı ugurlu olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah darısı ıstıyen kıymet bılen herkeze nasıp etsın ınsallah bu sabah yıne duydum bır anne alında anne denmez de bakma sen cocugunu bu karda kısta camı havlusuna koymus boyle haberlerı duydun mu aglamaya basladınmı duramıyorum sınırımden bız neler yapıyoruz olmuyor ama ısyan deıl bu sadece allah kıymet bılene nasıp etsın annelıgı benım dusuncem hakımızda hayırlısı
bugün bizimlesin yaniayşegülcüm ne güzel.biraz kendime geldim haklısınız diğer topiklerde 3kere çatlatma iğnesi kullandıkları için acaba bende ki sorun daha büyük diye düşünmüştüm oyüzden biraz stres yaptım .inşalla kırmızılar bu ay gelmez canım hakkımızda hayırlısı olsun
anladım canım yok bende de bır belırtı yok nolsun senden bı farkım yok bende streslı bı sekılde sohbet edıyorum sızlere konusmak nede olsa rahatlatıyor ıyıkı varsınız kızlar ınsan buraya gırdıgınde yalnız olmadıgını fark edıyor sayenızde
anladım canım yok bende de bır belırtı yok nolsun senden bı farkım yok bende streslı bı sekılde sohbet edıyorum sızlere konusmak nede olsa rahatlatıyor ıyıkı varsınız kızlar ınsan buraya gırdıgınde yalnız olmadıgını fark edıyor sayenızde
inşallah canım inşallah bu ay olur artık.valla sadece serophene verdi yine gün de 2 tane adetin 5.günü başlayacam adetin 12. gün gidecem yumoşlara bakacaklar eğer inşallah yumoşlarım olurda büyürlerse ozaman anlatacaklar galiba başka birşey demedi hemşire bende neden hemen aşılamay geçiyoruz dedim oda geçen ay iğneyle ve ilişki önerdik olmadı bu ay da aşılama deneyecez dedi okadar.
şimdi senin macunu alayım hem eşim yesin hem ben çünkübu ay onun için daha önemli birde incir alayım başka ne yapsam acaba?canım çok soğol desteğin için eğer burada siz olmasanız ben ne yapardım şuan bilmiyorum.inşallah bu ay hamile olursun varya kendim hamile kalmış gibi sevinecem
tbr ederim allah tamamına erdirsin inş sağlıcakla kucağına alırsın sigarayı biran önce bırak ama evet çok geriyo insanı ben bu ay klomen kullanıyorum farklı bir doktora gitmiştim eşin yada sen sigara içiyomusunuz dedi ben kullanıyorum dedim bırakmaya çalış bir an önce dedi bende pco var ve sigara çok olumsuz etkiliyormuş hamilelik olduğunda bile çok sorunla karşılaşırsın demişti 1 haftadır içmiyorum o gün bıraktım çok kötü oluyo bunaltıyo ama dayanmaya çalışıyorum...
çok haklısın canım ya bende aynı duyduğum zaman tüylerim diken diken oluyo ya hele geçen gün istanbulda aşırı kar yağışı olduğu hafta abartısız hava - 8 , - 10 falandı 2 günlük bebeği hastane bahçesine bide ıslak kartonun üstüne bırakıp gitmişler ay bi gördüm
1 saat ağladım sinirimden yaa çok afedersiniz bi tarafınıza güvenmiyosanız yemeyin o haltı yada önlemini alın o çocuk mu diyo beni dünyaya getirin diye onun ne suçu var dimi
arkadaşlar merhaba
bir şey sormak istiyorum.
pazartesi gübü yumurtlama günümdü. bugün cuma ve benim iki gündür hem midem bulanıyo, hem de çok ama çok halsiz hissediyorum kendimi hiç bir şey yapmadığım halde. bir de yüzüm acayip kurudu. bir de sol kasığıma hafif hafif kramp girer gibi oluyo arasıra. nette araştırdım da ilişkiden bi kaç gün sonra belirtiler çıkabilirmiş. sizce olabilir mi? ne dersiniz ?? kan testi için çok erken değil mi.
bi de uzak bi arkadaşım beni hamile görmüş rüyasında, doğum sancısı çekerken canım çiğ köfte istiyormuş
hosgeldın canım aramıza bbende pcos luyum allah ıstıyen herkeze nasıp etsın ınsallah ıyı yapmıssın canım sıgarayı bırakmala pekı sen neler yaptın canım tedavı felan gordunmu bu arada bat ı yazarsan lısteye eklerım guzelım
çok haklısın canım ya bende aynı duyduğum zaman tüylerim diken diken oluyo ya hele geçen gün istanbulda aşırı kar yağışı olduğu hafta abartısız hava - 8 , - 10 falandı 2 günlük bebeği hastane bahçesine bide ıslak kartonun üstüne bırakıp gitmişler ay bi gördüm
1 saat ağladım sinirimden yaa çok afedersiniz bi tarafınıza güvenmiyosanız yemeyin o haltı yada önlemini alın o çocuk mu diyo beni dünyaya getirin diye onun ne suçu var dimi
kendini kötü hissetmen için bir neden yok..yapılacak birşeyler olduğu için mutlu bile olmalısın. asıl yapılacak hiç bir şeyin olmaması çok kötü...sorun varsa tedavisi de vardır...aşılamadan korkmana gerek yok o da tedavinin bir parçası ve bu tedavi inşallah sana istediğin bebeği getirecek:)))
allah oyle ınsanların bın bır turlu belalarını versın o bebek sesı kulaklarından hıc ama hıccccc cıkmasın sınır oluyorum ayyyy neyse kızlar en ıyısı konuyu deıstırelım yoksa yıne aglamaya baslıyacam kızlar sıze bır soru eslerınızle nasıl tanıstınız yanı bazen kımının ılgıc hıkayesı oluyor ondan sordum maksat konu deıssın yınede sız bılırsınız canlarım
evet benim çok ilginç hikayem var çok komik daha doğrusuben internette okey oynarken tanıştım işin ilginç tarafı ben okeye erkek ismiyle girmiştim eşim beni erkek zannediyodu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?