Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

amin canım inşallah 2 gündür şeytan dürtüyor test yapıyım diyorum ama cesaret edemiyorum

bana sorarsan bıtanem ben pazartesını bekle derım sonra uzulmenden endıselenıyorum cunku ben cocoooooo k uzuldum acele etme sevınecegın varsa zaten sevınırsın ama erken yaparsan acbamı demezsın hayırlısı guzelım

evet o yüzden yapmıyorum zaten ama kırmızılar geliyo heralde belim ve kasıklarım çok ağrımaya başladı hatta bi ıslaklık hissettim lavaboya gittim ama bişey yok ay kabus gibi ya anne olamadan bu stres yüzünden kalpten gidicem heralde

selam kızlar ne var ne yok bakalım elifçim dediğin doğru valla bu beklemelerden stresten gidecez bi gün herkeste aynı cümleler adet tarihi yaklaşınca

ama adet belirtileri oluyomuş zaten benim arkadaşım elli defa tuvalete gidiyodum adet oldum diye demişti meğer hamileymiş keşke önceden öğrenmenin bi yolu olsada bu çileyi çekmesek

ama adet belirtileri oluyomuş zaten benim arkadaşım elli defa tuvalete gidiyodum adet oldum diye demişti meğer hamileymiş keşke önceden öğrenmenin bi yolu olsada bu çileyi çekmesek

selam kızlar ne var ne yok bakalım elifçim dediğin doğru valla bu beklemelerden stresten gidecez bi gün herkeste aynı cümleler adet tarihi yaklaşınca

iyimiyim değilmiyim bende bilmiyorum canım ya sen nasılsın 2 gündür bi gerginlik bi aşırı duygusallık dengesiz oldum çıktım vallahi adet olucaksamda olayım bir an öncede bu stres bitsin ya vallahi çok gerildim sende ne var ne yok canım

ama adet belirtileri oluyomuş zaten benim arkadaşım elli defa tuvalete gidiyodum adet oldum diye demişti meğer hamileymiş keşke önceden öğrenmenin bi yolu olsada bu çileyi çekmesek biz onlara kavuşmak için neler yaşıyoruz inşallah bize değer verecek evlatlarımız olur

valla bende ne olsun bi bekleyiş var ama benim stersli bekleyişlere var daha biraz insan her ay bi umutlanıyo sonu hüsran oluncada kötü oluyo tabi ama bazı aylar daha bi umutlu oluyosun o zaman daha çok etkileniyosun sonuçtan

aslında stres yaparak hamile kalma şansımızı azaltıyoruz daha geçe taşıyoruz ama yapmamak eldemi ya o son günlerde özellikle

amin canıım inşallah ya inşallah bu kadar sıkıntı çektiğimize değer

burdayız kızlar ya alt komşum kürtaj olmuş şok yaşadım bebeği karnında ölmüş ayy cok üzüldüm.eve cıktım donuk donuk oturdum.

bu aralar ne kadar çok duyar oldum bu tür olayları ya neden böle oluyo hamile kalmalar zor zar zor kalıyosun bu defada kaybetmeler çok hamile kalsak kaybetme korkusu başlıcak bu seferde allah sabır versin komşunada canım ne diyeceğimi bilemedim ya

hastaneden zor geldim hemne büroya gidip iyice bir ağlayım diye hasta bekliyormuş kapıda şimdi patronun gelmesini bekliyor yanım da çıldıracam ya

cnm cok eken değilmi başka doktorada sor ben 2 yıldır ilaç tedavsi oluyorum aşılama diye ağzımı açıyorum doktor susturuyor gerek kalmaz inş.diye.tam problem nedir eşin muayene oldumu.aa cok şaşırdım.eşinde problem varsa ama zaman kaybetme cnm

yakıyla hamile kaldı ve ben söylemiştim şimdi doktor 3 ay bekle demiş sonra yine gel demiş.gitmem yakı yaparım diyor.kız iş tutmuş ve normal davranmış ondan oldu diyor off ya bir azarda benden yedi.yatıp dinlensene kuzum

valla o kadar zor hamile kalıp kendini niye korumuyo ben kalsam ödüm patlar dikkat etçem kendime

kızlar bir şey sorucam klomen kilo aldırıyor mu?
ben hep aynı kilodaydım ama son zamanlarda 1-2 kilo aldım.2 aydır klomen ve progestan kullandığım için olabilir mi acaba yoksa benim iştahım mı açıldı:) dikkat ediyorum 2 haftadır kayda değer bi düşme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…