Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

eşim tahlilleri iyi canım ilk doktora gittiğimde zaten direk sperm tahlliistemişti muanesinide oldu sorun yok onda bende pko var okadar ben de kararsızım ama birde aşılamayı deneyim diyorum oda olmazsa özele gidecem zaten hem ücretsiz yapılıyor maddi yönden zararıda yok hayırlısı bakalım

elifcim ya hoşgeldin izmirde iyi bir doktor var özeline gideyim bir kereliğine bir görüşeyim diyorum ama 200 tl miş ücreti ve 80 tl de iğne için verecem 300 tl ye patlayacak bana kafam karışık bir durumda

kızlar doktara gittim bugün tekrar bhcg312 ye yükselmiş 2 gün önce 132ydi çok ii dedi doktor içim rahatladı 15 gün sonrada kalp atışını dinlemeye gtcez

elifcim ya hoşgeldin izmirde iyi bir doktor var özeline gideyim bir kereliğine bir görüşeyim diyorum ama 200 tl miş ücreti ve 80 tl de iğne için verecem 300 tl ye patlayacak bana kafam karışık bir durumda

hoşbulduk canım bana sorarsan hiç gidipte boşa o kadar para verme çünkü yapıcağı işlem aynı işlem bence aşılamayı dene canım tabi yinede sen billirsin güzelim

elifçim yapma kendine bunu hatta belkide bebeciğin vardır onu düşün en azından annesinin üzülmesine dayanamaz sonra dimi hadi toparlan canım benim

teşekkür ederim canlarım benim ay ne biliyim ya bu iş beni bitiricek çok stresli öyle böyle değil zaten 15 gündür birikim iş stresi vardı bugünde patladım artık

sen orda çok yıpranıyorsun canım ya insan sevmediği yerde çalışmak çok zor oluyor iyi bilirim işini değiştirebilirmisin peki mümkün mü üzme kendini belki bebeğin vardır belki de stresi o yapıyordur sana

teşekkür ederim canlarım benim ay ne biliyim ya bu iş beni bitiricek çok stresli öyle böyle değil zaten 15 gündür birikim iş stresi vardı bugünde patladım artık

valla bende çok ağladığımı bilirim başımın ağrımadığı günü hatırlamıyorum ama elin işi için hiç değmiyo aslında sonunda eline ne geçiyo kıymetinimi biliyolar kalan sana kalıyo sinir stres zaten bizim stresimiz bize yeter hırpalama kendini bu kadar tecrübe konuşuyo

kız sen bana niye cevap yazmıyon bakalım biz senin için üzülelim sen cevap bile yazma aşkolsun sana

kız sen bana niye cevap yazmıyon bakalım biz senin için üzülelim sen cevap bile yazma aşkolsun sana

ayyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaa hiç görmedim desem yine kızarmısın gaiba 12-1 arası yazdın grip grip çıktım görmedim müşterim vardı dün bahsetmiştim biraz sorunlu diye oyüzden tam görmedim çok özür dilerim canım ya mahcup oldum şimdi

dün gecede yazmıştım bi benimi görmüyon kız sen bi daha gözünün içine sokayım bari:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…