- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.661
cnm cok eken değilmi başka doktorada sor ben 2 yıldır ilaç tedavsi oluyorum aşılama diye ağzımı açıyorum doktor susturuyor gerek kalmaz inş.diye.tam problem nedir eşin muayene oldumu.aa cok şaşırdım.eşinde problem varsa ama zaman kaybetme cnm
elifcim ya hoşgeldin izmirde iyi bir doktor var özeline gideyim bir kereliğine bir görüşeyim diyorum ama 200 tl miş ücreti ve 80 tl de iğne için verecem 300 tl ye patlayacak bana kafam karışık bir durumda
kızlar doktara gittim bugün tekrar bhcg312 ye yükselmiş 2 gün önce 132ydi çok ii dedi doktor içim rahatladı 15 gün sonrada kalp atışını dinlemeye gtcez
kızlar doktara gittim bugün tekrar bhcg312 ye yükselmiş 2 gün önce 132ydi çok ii dedi doktor içim rahatladı 15 gün sonrada kalp atışını dinlemeye gtcez
hoşbulduk canım bana sorarsan hiç gidipte boşa o kadar para verme çünkü yapıcağı işlem aynı işlem bence aşılamayı dene canım tabi yinede sen billirsin güzelim
elif kendimi kötü hissediyorum ama nedenini bilmiyorum
ayyy ne güzel yaaaa allahım tamamını erdirsin kollarına almayı nasip etsin bitanem
maşallah canım çok güzel ya Allah nazarlardan saklasınne güzel kalp atışlarınıda duyucaksın
niye canım aslında bende çok berbatım bi bilsen iş yüzünden aşırı derecede sinirlerim bozuldu cep telefonumu fırlattım kırdım 2 saattirde ağladım sinirlerim boşaldı senin neyin var canım hayırdır[/QUOTE
ay ne oluyor bugün bizlere sen benden daha kötüsün üzülme sen neoldu ki bukadar stres yaptın kendine
niye canım aslında bende çok berbatım bi bilsen iş yüzünden aşırı derecede sinirlerim bozuldu cep telefonumu fırlattım kırdım 2 saattirde ağladım sinirlerim boşaldı senin neyin var canım hayırdır
teşekkür ederim canlarım benim ay ne biliyim ya bu iş beni bitiricek çok stresli öyle böyle değil zaten 15 gündür birikim iş stresi vardı bugünde patladım artık
sen orda çok yıpranıyorsun canım ya insan sevmediği yerde çalışmak çok zor oluyor iyi bilirim işini değiştirebilirmisin peki mümkün mü üzme kendini belki bebeğin vardır belki de stresi o yapıyordur sana
kız sen bana niye cevap yazmıyon bakalım biz senin için üzülelim sen cevap bile yazma aşkolsun sana
ayyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaa hiç görmedim desem yine kızarmısın gaiba 12-1 arası yazdın grip grip çıktım görmedim müşterim vardı dün bahsetmiştim biraz sorunlu diye oyüzden tam görmedim çok özür dilerim canım ya mahcup oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?