Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

iyiyim iyiyim canım benim çok haklısın aslında değmiyo ama işte ne yazık ki çok berbat bi huyum var fazla benimsiyorum yaptığım işi malesef iş değiştirme şansımda yok aman ne biliyim valla bıktım herşeyden

oy oy kıyamam sana seni bu bebiş işi gerdi sanırım şu günler bi geçse gelceksede gelsin şu kırmızılRDA stresten kurtul ama gelmez inşallah

bizler kendimizi nekadar üzersek üzelim ne yaparsak yapalım olmuş la olacak bizim elimizde değil canım üzme kendi şuan sen in için stresten uzak durmak en önemlisi

yok kızlar bebekten falan değilde patronum aşırı sorumsuz ya hiç bişeyle ilgilenmiyo 15 gündür zaten yoktu yurt dışındaydı 3-4 gün oldu geleli geldiğinden beride durmuyo gene her arayanıda bana yönlendiriyo ne biliyim bir sürü şey işte kimle uğraşıcağımı kime ne diyeceğimi şaşırdım şoförün biriylede kavga ettik o yüzden iyce sinirlerim bozuldu kendisinin olmadığı 15 gün içinde de de 3-4 tane yüklü miktar çek ödemesi vardı tabi doğru dürüst para yok napıcağımı şaşırdım yazdırmamak için çok şükür hepsini hallettim ama bende bittim artık sinirden bugünde patladım işte artık

valla öle bi yerde çalışmak en zoru kaçan patronla çalışılmaz ömür biter yetmez

ay bırak o düşünsün o kara listeye düşer para yok çek var ve onun umrunda değil canım böyle bir patron olmaz sen çok sorumluluk yüklemişin kendine sen mi kazanıyorsun sanki o kadar paraları

kızlar ben çıkıyorum akşam görüşürüz elifcim keşke sendede intenet olsaydı evde merak edecem seni inşallah pazartesi günü güzel haberlerle gelirsin kendinize iyi bakın bencede alah söyletti galiba içimden öyle geçti çünkü canım öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…