Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

anladım canım allah gonlune gore versın burda bırbırımızden baska kımse bızı anlıyamaz cunku herseyı aynı duyguları yasıyoruz yasadıkta onun ıcın ınsallah en kısa surede melegıne kavusursun hakımızda hayırlısı bıtanem eklıyorum lısteye canım

aaaaaaaaaaa nasıl yani erkek olarak biliyordu sen sonra söyledin ilginç miş.bende ben de telefonda tanıştım yanlış numara araması beni buldu

seninkide ilginçmiş canım benim gibi ben 1 ay falan erkek gibi konuşmaya devam ettim ondan sonra söyledim bayan olduğumu iyice tanıyınca söyledim gerçi 3-4 ay sadece telefonda görüştüm hiç yüz yüze görüşmedim bide çok büyük konuşmuşum heralde ben bu tür şeylere çok karşı biriydim ama başıma geldi internetten bulunan adamdan hayır mı çıkar derdim hep ama çok şükür hayırlı çıktı hatta normal şekilde olsa bu kadar iyi denk gelmezdi belkide

benım annem yıne benı anlıyor tesellı verıyor ablalarımda oyyle canım cunku onların oyle bır sorunu olmadıgı ıcın benımle konusurken bıle dıkkat edıyorlar yalnıs anlarmıyım kı dıye aıle cok onemlı kızlar esının tarafı o kadar koymazda kendı aılen de anlayıs gostermezse ınan dahada bır stres alıyor ınsanı cunku ben evlendıgımde rahat bır sene cooook streslı gectı evlılıgım hem ve vagınusmus olayıylada savastım sukur allahıma onu atlattım sıra bu bbek olayında tabıkı allah ne zaman ol derse bıze beklek dusuyor

yok canım malesef benimkilerin pek anladığı söylenemez ben en ufak bişey deyince niye bu kadar kafana takıyosun ki olur olur diyolar hemen o kadar o yüzdende bende anlatmıyorum artık Allah hiç birimizi çok bekletmez inşallah canım

cevabın için çok teşekkür ederim gerçekten.
inşallah dediğin gibidir. regl günüme 13 gün var daha. normalde olması gerekenden iki gün önce yumurtlama dönemine girdim. (ovulasyon testiyle takip ettim)

evet gerçek ten şanslıymışın ne güzel ama işte. ama 1 ay erkek gibi davranmak ta çok zor oldu galiba

evet gerçek ten şanslıymışın ne güzel ama işte. ama 1 ay erkek gibi davranmak ta çok zor oldu galiba

o arada sadece internetten yazışıyoduk öyle çok zor olmadı ama çok gülüp eğleniyodum nasip kısmet işte evlenmeden önce bana birisi anlatsa böyle böyle olucak o kişiyle evleniceksin diye hayatta inanmazdım ama işte kısmet

evet kader kısmet bende hiç ummazdım eşimle öyle tel.tanışıp evleneceğime birde biz farklı illerdeydik

amin canım hepimizin gönlüne göre verir inş hayırlısıyla doğru bizi başka kimse anlamıyo zaten ben annemden başkasına anlatmıyorum soranlara daha düşünmüyoruz diyorum aslında annemede anlatmamam lazım çünkü çok üzülüyo elinden geldiğince beni teselli etmeye çalışıyo ama kendinin üzüldüğünü görüyorum...

evet bide işin o kısmı var ben ilk klomen kullandığım ay yumurtalar büyümeyince aşırı derecede moralim bozulmuştu tabi annemede anlatmıştım kadın benden çok üzüldü o yüzden anlatmıyorum artık böyle daha iyi o da anladı sanırım pek fazla sormuyo

ayşegül sen nasıl tanıştın konuyu sen açtın ama sen anlatmadın bacım

elıfcım cok ılgıncmıs hıkayen gercekten bırazda komık bızım esımle tanısmam gorucu usulu yanı ne esım benden haberı var ne ben esımden esımın halası benımde ablam vesıle oluyor bızımkı bıraz mantık evlıgıgı gıbı bır sey cunku ılk once dusunceler uyudu daha sonra bırbırırmıze bırseyler hıssettık ve 2007 sozlendık 2008 de evlendık ama bende cok buyuk konusmustum cunku ben yurt dısındayım ya esım turkıyede ya ne bu sacma nerden bılcem bana kendını farklı tanıtmadıgını derken hersey olacagına varıyor ve cok sukur bu sekıl olmus esımle bız evlılıgımızn ılk donemlerde coooook buyuk sorunlar yasadık her sorunun ustesınden geldık ve bı o kadarda daha baglandık allah kımsenın agzının tadını bozmasın canlarım benım hıkayemde bu

bende evlendiğim ilk 2 sene eşimin ailesi yüzünden aşırı sorun yaşadım anlatsam roman olur derler ya aynen öyle hatta resmen sinir hastası oldum boşanmayı falan düşünüyodum bizde son 1 - 1,5 senedir normale döndük çok şükür

Kızlar bır lıtre ayranı bıtırdım sızce normal mı hamılelıge yormak ıstemıyorum ama cokta aram yoktu ayranla neyse herseyın hayırlısı

Kızlar bır lıtre ayranı bıtırdım sızce normal mı hamılelıge yormak ıstemıyorum ama cokta aram yoktu ayranla neyse herseyın hayırlısı

amin canım ama inşallah hamilesindir 10 gündür benimde iştahım çok açıldı çok afedersin öküz gibi yiyiyorum ama ben sigarayı bıraktım 2 hafta oldu ona yoruyorum

amin canım ama inşallah hamilesindir 10 gündür benimde iştahım çok açıldı çok afedersin öküz gibi yiyiyorum ama ben sigarayı bıraktım 2 hafta oldu ona yoruyorum

hayırlısı dıyelım canım evet sıgarayı bıraktıktan sonra acayıop ıstah acılıyor esımden bılırım yatmadan sofra kursam utanmadan yıyecek ama ınsallah sende hamılesındır guzelım hakımızda hayırlısı neyse o olsun

amin canım inşallah 2 gündür şeytan dürtüyor test yapıyım diyorum ama cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…