- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.701
kızlar ben çıkıyorum akşam görüşürüz elifcim keşke sendede intenet olsaydı evde merak edecem seni inşallah pazartesi günü güzel haberlerle gelirsin kendinize iyi bakın bencede alah söyletti galiba içimden öyle geçti çünkü canım öpüyorum sizleri
kızlar ben çıkıyorum akşam görüşürüz elifcim keşke sendede intenet olsaydı evde merak edecem seni inşallah pazartesi günü güzel haberlerle gelirsin kendinize iyi bakın bencede alah söyletti galiba içimden öyle geçti çünkü canım öpüyorum sizleri
canım benim evet keşke olsaydı ne iyi olurdu iyiyim canım merak etme bende seni çok öpüyorum canım
pazartesiye kadarbeklicezmi şimdi hamilemisin diye yaaaa
evet bende bekliycem zaten canım iyce emin olmak için bide ona üzülmiyim bari
elifçim bende kapatıyorum görüşürüz dikkat et kendine güzel haberlerini bekliyoz hafta sonu geçmez şimdi bize
merhaba canım şöyle bazı bayanlarda ovulasyon tarihi farklı olabiliyormuş yada ayda 2 kere ovulasyon olabiliyormuş o yüzden yinede şansını dene derim canım[/QUOTE
Sağol canım cevabın için..
merhaba canım bebeğin için üzüldüm ama demek ki hayırlısı böyleymiş inşallah en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder Allah sana tavsiyen içinde çok teşekkür ederim canım evet bende faydası olduğuna inanıyorum gerçekten bende o şekilde bi karışım kullandım bu ay ve yumurtam büyüdü sende problem varmıydı canım
ama adet belirtileri oluyomuş zaten benim arkadaşım elli defa tuvalete gidiyodum adet oldum diye demişti meğer hamileymiş keşke önceden öğrenmenin bi yolu olsada bu çileyi çekmesek
slm kızlar çok mutluyum çarşamba günü 11 mm olan yumurtam bugün 18 mm olmuş doktor şaşırdı 2 günde iyi büyümüş dedi dedim 2 gündür manyak gibi incir yedim güldü çatlatma iğnesi vermicem dedi dedim benim ilk kez yumurtam büyüyo o zaman şansa bırakmayalım tmm dedi yazdı iğneyi ilişki günlerini söyledi haftaya cumada progesteron testi yaptırmaya gidicem çatlatma iğnemi aldım vurundum inş bu ay olur
a çok sevindim cnm benim hakkına hayırlısı bende pazartesi gnü gidicem yumoşlara bakılacak :) ilkinde bende tutmadı bu ay ümitliyim ama :).
yüksell elif berceste ebruu burdayız.. nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?