Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

yaaa kızlar böyle işte şimdi iyiyim ama canım profil ismini değiştirmek için yöneticilere talepte bulunuyomuşsun onlar onay verirse değiştirebiliyomuşsun

canım benim evet keşke olsaydı ne iyi olurdu iyiyim canım merak etme bende seni çok öpüyorum canım

htc0 hayırlı olsun.
evet klomen ve progestan kilo aldırıyor.progestan koçak farmanın ilacı ve bu firmanın bütün hapları böyle kilo aldırıyor akşamları yemek yemeden yatmazdım ve yorgunluktan ayağa kalkamazdım 18 saat uyuduğumu bilirim ahh ahh gecti o günler darısı size.şu pco yu bir atlatın hersey düzene girer.

kızlar bugün okuldan geldim biraz dinlendim
yemek yaptım yemek yedik şimdide kızlarla sohbet edeyim diye
oturdum pc başına kimse yok
elif çok merak ettim şimdi pazaresini iple çekecem yaaa
yükselim inşallah hayırlısı olur tüp müp bebek gelsinde inşallaaahhhh

ben de değil eşimde problem vardı. varikosel ameliyatı oldu. bizde sayı azdı. olması gereken rakamın üçte biri kadar. benim de yaş genç değil 36 oldu. bi problem olmasa da yaşa bağlı sorunlar ortaya çıkıyor. ama sana söyleyeyim bu ayda denedim arı sütü ve poleni ben de müthiş bir akıntı var. eşim bile farketti. üremeyi destekleyen bir ürün. bir kere hormonlar düzene sokuyor. yumurtalıklara çok faydası var. sonuçta zararlı olmayınca en güzeli kullanmak

ama adet belirtileri oluyomuş zaten benim arkadaşım elli defa tuvalete gidiyodum adet oldum diye demişti meğer hamileymiş keşke önceden öğrenmenin bi yolu olsada bu çileyi çekmesek

evet aynen adet belirtileri ile bir özellik gösteriyor. mesela ben düşükle sonuçlanan hamileliğimde adetten bir hafta önce kasıklarım ve bacaklarım ağrıdı. sonra adet günü sürekli ağrı ve akıntı hissettim. sürekli lavaboda kendimi kontrol ederek geçti günüm. ertesi gün sabah baktım olamayacak gittim kan testi yaptırdım betahcg 652 çıkmıştı. kısmet değilmiş artık napalım Allah aratmadan versin cümlemize. stres yapmayın stres yumurtalıkların en büyük düşmanı. yaşayan biri olarak söylüyorum.

slm kızlar çok mutluyum çarşamba günü 11 mm olan yumurtam bugün 18 mm olmuş doktor şaşırdı 2 günde iyi büyümüş dedi dedim 2 gündür manyak gibi incir yedim güldü çatlatma iğnesi vermicem dedi dedim benim ilk kez yumurtam büyüyo o zaman şansa bırakmayalım tmm dedi yazdı iğneyi ilişki günlerini söyledi haftaya cumada progesteron testi yaptırmaya gidicem çatlatma iğnemi aldım vurundum inş bu ay olur

a çok sevindim cnm benim hakkına hayırlısı bende pazartesi gnü gidicem yumoşlara bakılacak :) ilkinde bende tutmadı bu ay ümitliyim ama :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…