Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

Kizlarr nasilsiniz? Bende hep yanlis saatlerde giriyorum sanirim:)
Bugun ilk muaynemi oldum. Keseyi gorduk ama dr bize 10 haftayi doldurana kadar beklememizi tavsiye etti. Her kadinda dusuk tehlikesi olabilecegini o yuzden kendimizi kaptirmamizi 10. haftayi doldurduktan sonra testlere basliyacagini soyledi. Suan icin bir sorun gozukmuyor 5+3 u doldurdum. Tabi dr dedigi mantikli geldi daha sonradan uzulecegime simdi biraz oluruna biraktim:) 17 Mart
icin randevumuzu aldik. Hamile oldugumu o zaman herkese soyliyecegim. Beklemek de cok sinir bozucu. Keske erkenden ogrenmeseydim:) 2 haftadir bekliyodum simdi 1 ay daha bekliycem poffff

Sizlerinde guzel haberlerini bekliyorum. Iyi haftasonlari hepinizeee....

luna iyi olduğuna sevindim bende aynen senin gibi kimsenin olmadığı saatlere denk geliyorum bende 4 haftalık gitmiştim bişey göremedi tabi mart başı gel hem keseyi hem kalp atışını görelim demişti bende haftaya gitmeyi planlıyorum eşim yanıma gelince umarım duyarız kalp atışlarını hayırlısı ile darısı tüm isteyenlere inşallah. ben hala kendimi pek hamile gibi hissedemiyorum yinede dr um bu güzel bişey dedi ama:) bulantım yok açlık hissi, wc yolculuğum olmasa pek anlamıyoum bazen yoksa bebeğim yok mu diye çok tedirgin oluyordum ama dr içimi rahatlattı herkeste olmayabilir diye umarım bi aksilik çıkmaz rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah

canıııııımmmm çok sevindim inşallahh güzel sonuçlarr alırızz
çok mutluyuummm senin adına demekki neymiş Allahım herşeyşn en iyisini bilirrr

yanlış zamanda girmiyorsunuz kimsecikler girmiyorki
gelişmeler adına sevindim hayırlısı canım inşallaahhh:26:

ayy ne güzell hiç sorun yaşamıyorsum maşaalllaaahhhh
kızlar bizede dua edin yaaa:26:

kızlar doktora gittim değerim 89.30 çıktı 4 gün oldu gdelii adetim 6 gün geçmişti gittiğimde sizce nasıl değerim düşükmü(

tbr ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş...
2 güne bir değerler yükseliyomuş zaten drun demiştir ne zaman tekrar kan testi yaptırman gerektiğini inş kat kat yükselir değerin...

canım günaydınn ay ne kadar güzel bi haber vermişsin ya çok sevindim gerçekten bu güzel haberin üzerine bide hamile kalırsın bu ay inşallah ne güzel olur gerçekten çok sevindim senin için yaa

günaydın arkaşlar elif çok umutluydum bu ay sende ben hafta sonu hep aklımdaydın bu ay kısmet değilmiş ne yapalım canım üzülme inşallah önümüzdeki ay güzel hhaber alırsın

günaydın arkaşlar elif çok umutluydum bu ay sende ben hafta sonu hep aklımdaydın bu ay kısmet değilmiş ne yapalım canım üzülme inşallah önümüzdeki ay güzel hhaber alırsın

önümüzdeki ay inşallah hep beraber alırız o güzel haberleri canım bende umutsuzum diyodum ama farkında olmadan tam tersi çok umut bağlamışım dün çok ağladım evde gerçi ağlasamda zırlasamda sonuç değişmiyor malesef

inşallah bitanem inşallah herşeyde bir hayır vardır bitanem üzülme daha pozitif ol bu ay olacak de yumurtalıklarımız çok etkileniyor stresden uzak durmak lazım ben adet olduğumda bir yerde de şükrettim en azından kist olmamış diye ya kist oluşsaydı bu ayı boş geçirecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…