- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.721
Kizlarr nasilsiniz? Bende hep yanlis saatlerde giriyorum sanirim:)
Bugun ilk muaynemi oldum. Keseyi gorduk ama dr bize 10 haftayi doldurana kadar beklememizi tavsiye etti. Her kadinda dusuk tehlikesi olabilecegini o yuzden kendimizi kaptirmamizi 10. haftayi doldurduktan sonra testlere basliyacagini soyledi. Suan icin bir sorun gozukmuyor 5+3 u doldurdum. Tabi dr dedigi mantikli geldi daha sonradan uzulecegime simdi biraz oluruna biraktim:) 17 Mart
icin randevumuzu aldik. Hamile oldugumu o zaman herkese soyliyecegim. Beklemek de cok sinir bozucu. Keske erkenden ogrenmeseydim:) 2 haftadir bekliyodum simdi 1 ay daha bekliycem poffff
Sizlerinde guzel haberlerini bekliyorum. Iyi haftasonlari hepinizeee....
sen ebru :) ay misafirim vardı şimdi gittiler :) hemen nete girdimmm
slm kızlar çok mutluyum çarşamba günü 11 mm olan yumurtam bugün 18 mm olmuş doktor şaşırdı 2 günde iyi büyümüş dedi dedim 2 gündür manyak gibi incir yedim güldü çatlatma iğnesi vermicem dedi dedim benim ilk kez yumurtam büyüyo o zaman şansa bırakmayalım tmm dedi yazdı iğneyi ilişki günlerini söyledi haftaya cumada progesteron testi yaptırmaya gidicem çatlatma iğnemi aldım vurundum inş bu ay olur
Kizlarr nasilsiniz? Bende hep yanlis saatlerde giriyorum sanirim:)
Bugun ilk muaynemi oldum. Keseyi gorduk ama dr bize 10 haftayi doldurana kadar beklememizi tavsiye etti. Her kadinda dusuk tehlikesi olabilecegini o yuzden kendimizi kaptirmamizi 10. haftayi doldurduktan sonra testlere basliyacagini soyledi. Suan icin bir sorun gozukmuyor 5+3 u doldurdum. Tabi dr dedigi mantikli geldi daha sonradan uzulecegime simdi biraz oluruna biraktim:) 17 Mart
icin randevumuzu aldik. Hamile oldugumu o zaman herkese soyliyecegim. Beklemek de cok sinir bozucu. Keske erkenden ogrenmeseydim:) 2 haftadir bekliyodum simdi 1 ay daha bekliycem poffff
Sizlerinde guzel haberlerini bekliyorum. Iyi haftasonlari hepinizeee....
luna iyi olduğuna sevindim bende aynen senin gibi kimsenin olmadığı saatlere denk geliyorumbende 4 haftalık gitmiştim bişey göremedi tabi mart başı gel hem keseyi hem kalp atışını görelim demişti bende haftaya gitmeyi planlıyorum eşim yanıma gelince umarım duyarız kalp atışlarını hayırlısı ile darısı tüm isteyenlere inşallah. ben hala kendimi pek hamile gibi hissedemiyorum yinede dr um bu güzel bişey dedi ama:) bulantım yok açlık hissi, wc yolculuğum olmasa pek anlamıyoum bazen yoksa bebeğim yok mu diye çok tedirgin oluyordum ama dr içimi rahatlattı herkeste olmayabilir diye umarım bi aksilik çıkmaz rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah
canıııııımmmm çok sevindim inşallahh güzel sonuçlarr alırızz
çok mutluyuummm senin adına demekki neymiş Allahım herşeyşn en iyisini bilirrr
sağol canım inş bu ay hepimize uğur getirir hayırlısıyla
inşallah yaa.hamişler sizin adınıza cok sevindim :)
kızlar doktora gittim değerim 89.30 çıktı 4 gün oldu gdelii adetim 6 gün geçmişti gittiğimde sizce nasıl değerim düşükmü(
slm kızlar çok mutluyum çarşamba günü 11 mm olan yumurtam bugün 18 mm olmuş doktor şaşırdı 2 günde iyi büyümüş dedi dedim 2 gündür manyak gibi incir yedim güldü çatlatma iğnesi vermicem dedi dedim benim ilk kez yumurtam büyüyo o zaman şansa bırakmayalım tmm dedi yazdı iğneyi ilişki günlerini söyledi haftaya cumada progesteron testi yaptırmaya gidicem çatlatma iğnemi aldım vurundum inş bu ay olur
günaydın kızlar iyi haftalar
bu hafta güzel haberler alalım inşlh.
elif sende durumlar nasıl??
günaydın arkaşlar elif çok umutluydum bu ay sende ben hafta sonu hep aklımdaydın bu ay kısmet değilmiş ne yapalım canım üzülme inşallah önümüzdeki ay güzel hhaber alırsın
önümüzdeki ay inşallah hep beraber alırız o güzel haberleri canım bende umutsuzum diyodum ama farkında olmadan tam tersi çok umut bağlamışım dün çok ağladım evde gerçi ağlasamda zırlasamda sonuç değişmiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?