Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

Günaydın canım durumlar iç açıcı değil cuma akşamı adet oldum malesef ondan sonrada gene başlıycaz baştan ilaç kullan kontrole git iğne ol bekle sen nasılsın canım

olsun cnm vardır bunda da bir hayır...üzülme demek çok anlamsız ama elden gelen bişey yok.. geçen ay ben de aynı şeyleri yaşadım ilaçlar iğne bekleme sonunda hüsran ve çok üzülmüştüm bıkkınlık gelmişti.ama yapacak bişey yok yeni bir ay yeni bir ümit...allah çaresiz bırakmasın diye dua ediorum yeterkiyapılacak bir şeyler olsun..
ben iyiyim iğneden sonraki 12.günüm ama hiç bir farklılık hissetmiorum sadece belim ağrıyor ve kasıklarımda hafif batmalar oluyor. ama ben bu ay karar verdim hiç bir belirti aramıyorum çünkü adetle aynı oluyor..nasipse olur zaten fazla düşünmemek lazım..

kesinlikle haklısın canım zaten bu belirti arayıpta herşeyi hamileliğe yoruyoruz ya ondan sonra adet olunca büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz o yüzden en güzeli belirti aramamak inşallah bu ay senden güzel haber alırızda sana seviniriz inşallah canım

kendime daldım seni unuttum sen nasılsın canım cuma günü sen tahlil falan yaptırmışmıydın hormon tahlili

yok canım ne ben söyledim ne de onlar istedi en son yaptırdğığmda tek fsh ım yüksekti diğerleri çok güzdi fsh düşürünce herşey iyi diye bir daha yapmıyorlar galiba ama benim kafamda acaba değerler değişmiş olabilirmi diye düşünce var cuma günü çok kalabalıktı hemşirede çok sinirliydi söylemedim glifor u de bugün kendim aldım acaba kullansammı karar veremedim

evet haklısın canım benimde sevindiğim tek şey şu normalde ben 4-5 adet olamıyordum hatta söktürücü ilaç içmeden 1 senede geçse olmuyordum şimdi 3-4 aydır günü gününe oluyorum 1 gün bile şaşmıyor çok şükür bende ona seviniyorum diyorum demek ki yumurtalıklarım yavaş yavaş düzene giriyor tedavinin tek iyi tarafı bu oldu sanırım bana

canım bence doktora sormadan kullanma nolur nolmaz ama sen bilirsin tabi canım

çok haklısın bende bu ay belirtilere aldanmayacam zaten bu ayki belirtileri bir kenera yazdım ona göre davranacam

çok haklısın bende bu ay belirtilere aldanmayacam zaten bu ayki belirtileri bir kenera yazdım ona göre davranacam

en güzeli bende kesinlikle belirti falan aramıycam hatta yapabilirsem ilaç kullandığımı iğne olduğumu bile unutucam hiç bişey yok ki davranmaya çalışıcam 2 gündür anladım ki ben aşırı saplantı haline getirmişim bu bebek konusunu cuma akşamı adet oldum cuma akşamından beri her gece rüyamda bebek görüyorum çok şartlanmışım biraz akışına bırakmak lazım sanırım hatta 2 ay daha ilaç kullanıcam ondan sonra aşılama diyodu doktor direk aşılamayıda düşünmüyorum ara vericem 3-4 ay kafamı dinliycem biraz

bende zaman zaman ara verme düşüncesi oluyor ama sonradan pişman olmak istemiyorum ama bu aşılamada olmazsa bir kaç ay bırakacam bende allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım

şimdi doktordan geldim bi tane bile yumurtam büyümemiş üzülmem diyordum ama cok üzüldüm yaa.çarşamba günü tekrar gel dedi civanperçemi iç dedi.büyürse çatlatma iğnesi büyümesse gün boyunca göbekten iğne vericem dedi.uff ya belli etmedim eşimede ama eve girer girmez ağladım.

amin canım amin inşallah psikolojik olarak insanı çok yıpratıyor olucağı varsada stresten olmuyodur sanırım

dün eşimle konuşuyoruz acaba aşılama da olmazsa ne olacak neye geçecekle diye tüp bebek dedi ben ce tüp bebek için çok erken en az 5 yıl sınra yaptırrım dedim oda niye diye ben istiyorum biran öne olsun diyor evlilik yılımızı doldurduğumuz zaman yaptırrız diyor.ne yapcam bilmiyorum eşim çok istiyor bebek diyo başka birşey demiyor

canım ya kıyamam sen ne kullanmıştın canım yada bişey kullanmışmıydın yumurta büyütmek için bende ilk ay yumurta büyümeyince ağlaya ağlaya gelmiştim doktordan ama hiç moralini bozma doktor banada iğne vericem demişti sonra ondan önce bi ilaç daha var bide onu deneyelim dedi femara ismi o ilaçla büyüdü bu ay o yüzden moralini bozma canım

inşallah tüp bebeğe falan gerek kalmaz canım olumsuz düşünme ama diyelim ki öyle oldu bence ücretsiz yaptırma imkanın varsa kullan derim bizim burda bırak tüp bebeği aşılamayı bile devlette yaptırmak istesen aylarca sürünürsün

sherepone kullandım ya çok moralim bozuk yumurtalıklarım büyüse çocuk olmasa bile bu kadar önemsemem ama menopoz filan olursam dayanamam bu yaşta.hiç yumurtam yokmuş hiç.civanperçemi iç dedi.

canım günaydınn ay ne kadar güzel bi haber vermişsin ya çok sevindim gerçekten bu güzel haberin üzerine bide hamile kalırsın bu ay inşallah ne güzel olur gerçekten çok sevindim senin için yaa

günaydın canım inş bu ay olur ama olmasada çok fazla üzülmem çünkü yumurtanın büyümeyişi beni çok strese sokuyodu şükür onu atlattım zamanı geldiğinde bebeğimede kavuşacağıma inanıyorum inş...

Günaydın canım durumlar iç açıcı değil cuma akşamı adet oldum malesef ondan sonrada gene başlıycaz baştan ilaç kullan kontrole git iğne ol bekle sen nasılsın canım

yalan yok senden bende çok umutluydum ama napalım hayırlısı önümüzdeki ay olur inş tez zamanda gelir bebişlerimiz...

sherepone kullandım ya çok moralim bozuk yumurtalıklarım büyüse çocuk olmasa bile bu kadar önemsemem ama menopoz filan olursam dayanamam bu yaşta.hiç yumurtam yokmuş hiç.civanperçemi iç dedi.

ben 2 ay kullandım ikisinde de aynı oldu canım ama çok şükür bu ay büyüdü bir tek sen değil yani o yüzden hiç moralini bozma bizlerin yumurtaları dirençli oluyormuş o yüzden ama başka ilaçla veya iğneyle bi şekilde gelişiyo menepozla falan alakası yok yani canım öyle kötü şeyler düşünme

amin canım amin inşallah 2 ay daha deniycez bu ilaçla bakalım hayırlısı Allahtan

ama sana gerçekten çok sevindim yumurtanın büyümesine inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

inşallah olmam.çarşamba günü gideyim olmazsa hiçbişey yapmicam ara vericem sene ilaçta kullanmicam çocuğun olmaması beni üzmüyor her ay umutlanmak ve beklemek çok kötü.hamile kalsam bile o bekleme süresinde düşürürm o kadar ki stres yapıyorum yani.

sende aynı benim gibisin ya bende aşırı stres yapıyorum elimde olmadan hakkımızda hayırlısı olsun canım bide şu yakı işini kendine dene bakalım belki öyle olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…