- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.761
inşallah olmam.çarşamba günü gideyim olmazsa hiçbişey yapmicam ara vericem sene ilaçta kullanmicam çocuğun olmaması beni üzmüyor her ay umutlanmak ve beklemek çok kötü.hamile kalsam bile o bekleme süresinde düşürürm o kadar ki stres yapıyorum yani.
sende aynı benim gibisin ya bende aşırı stres yapıyorum elimde olmadan hakkımızda hayırlısı olsun canım bide şu yakı işini kendine dene bakalım belki öyle olur canım
yakıyı daha
gün önce cıkardım cnm yaptım onuda.böyle herşeyi unutup uyumak istiyorum düşünmek istemiyorum bebek konularını.uyusam uyansam hersey değişse diyorum
şimdi doktordan geldim bi tane bile yumurtam büyümemiş üzülmem diyordum ama cok üzüldüm yaa.çarşamba günü tekrar gel dedi civanperçemi iç dedi.büyürse çatlatma iğnesi büyümesse gün boyunca göbekten iğne vericem dedi.uff ya belli etmedim eşimede ama eve girer girmez ağladım.
yükselcim cok saol cnm . 1 sene ara vericem nolursa olsun.artık kafamdan atıcam yapıcam bunu.
canım benim daha yeni diğer topikte okudum istersen bir dene ama üzülme ilaçla olmazsa iğnesi var umudunu yitirme bir de soğon kürü yap yumurtalıklara öok faydası oluyor buraya kopyaladım
kızlar selam bende pcoluyum cok yumurtam vcar ama büyümüyor 2 kere asılama oldum basarısız oldu tüpe gecmeden romanyadan getirttigim ilacı denedim bu ay ilk defa ve 4 tane kocamn yumurtam oldu ve catladı bu kadarı bile cok güsel die düsünüyorum simdi adetim gecikti bakalım ne olacak deneyin derim ilacın adı branca ursului erkeklerinde spermlerini arttırıo
canım kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap ama eğer çokistiyorsun tedavine devam et derim benim yumurtam oluyor çatlıyor da ne oluyor yine olmuyor vermeyen allah vermiyor nasip ten öte birşey yok bitanem biz elimizden geleni yapalım takdiri allahtan bizim de kadeimizde böyleymiş allah beterinden korusun canım
canım ben bu ilacı duydum ama türkiyede yok bu bi tek romanya da var ordan da nasıl getirtilir ki
kızlar bune böyle ya herkes bir umutsuz bu ay son değildiki toparlanın biraz bizimde birgün bebeğimiz olacak ozaman bu kadar yıprattığınıza değmeyecek ne yapalım üzmek ağlamak tedaviyi bırakmak bir çözüm değil ki bizim kiler biraz inatçı ben zor olayımda annem le babamı bana çok düşkün olsunlar diyor galiba hadi keyiflenin biraz
bak bana diyosan zaten alınganım bugün daha arttıstresliyim kompleksliyim agresifiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
kız şaka yapıyorum bitanem.cıkıp sigara mı alsam uyusammı diye düşünüyorum sigaram bitmiş.artık efkarlanırım ben
en güzeli bende kesinlikle belirti falan aramıycam hatta yapabilirsem ilaç kullandığımı iğne olduğumu bile unutucam hiç bişey yok ki davranmaya çalışıcam 2 gündür anladım ki ben aşırı saplantı haline getirmişim bu bebek konusunu cuma akşamı adet oldum cuma akşamından beri her gece rüyamda bebek görüyorum çok şartlanmışım biraz akışına bırakmak lazım sanırım hatta 2 ay daha ilaç kullanıcam ondan sonra aşılama diyodu doktor direk aşılamayıda düşünmüyorum ara vericem 3-4 ay kafamı dinliycem biraz
hiç bırakmayı düşünmemiştim inanne yapıyorsun yükselcim canın sıkılmıyormu benim gbi tek başına oturmaya ben hergün bugün ne yapsamda günüm geçse diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?