Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

merhaba kızlar ılk defa buraya yazıyorum .. insallah dıledıgnız zaman anne olma umutlarınıza dıleklerınıze ulasırsınız :) rabbım ısteyen herkese evlat versınnn

rüveyda çok geçmiş olsun rabbim hayırlısnı versin.

elif ayenn benm gbsn ya walla ara verelim belki o sırada beklentmz olmadığı için kendiliğnden hamile kalırız.liseden kız arkadaşım 3 yıl tedavi gördü en son aşılama dedi doktor.zaten aşılamayla hamile kalıcam dedi kendini sıkmadı ve 2 ay sonra hamile kaldı bende onun önerdiği doktora gidiyorum şimdi :\ çarşamba son gidişim ..

amin canım inşallah Allah tez zamanda hepimize nasip eder inşallah bende 2 ay daha deniycem ondan sonra ara vericem öyle düşünüyorum zaten maddi açıdan da aşılama yada tüp bebek için uygun değiliz bu aralar hayırlısı Allahtan sen ilaç olarak ne kullanmıştın canım

merhaba kızlar ılk defa buraya yazıyorum .. insallah dıledıgnız zaman anne olma umutlarınıza dıleklerınıze ulasırsınız :) rabbım ısteyen herkese evlat versınnn

hoşgeldin canım valla dilediğimiz zaman hiç önemli değil gelsin de artık ne zaman gelirse gelsin daha fazla bekletmden :) sende mi tedavi görüyorsun canım

ay şimdi bende aşılama ney yaptırmayacam diyesim geliyor bendemi ara versemki belki kendiliğinden olur

hoşgeldin canım valla dilediğimiz zaman hiç önemli değil gelsin de artık ne zaman gelirse gelsin daha fazla bekletmden :) sende mi tedavi görüyorsun canım
hosbulduk hayatım ben tedavı gormuyorum .. 5 aylık hamıleyım ama bebek ısteyen arkadasların topıklerıne gırıyorum hep .. gelır gelır sabredın takmayın kafaya .. stres yapınca gelmıyor kerata :) benımde Rabbım nasıp ederse Oglum olacak ..

inşallah sende aşılamaya iğneye falan gerek kalmadan hamile kalırsın canım ya sen öyle şartlandırma kendini son gidişim falan diye incir ye bu arada çarşambaya kadar bide bu yakıyı nasıl yapıyoduk canım ya ben bide onu deniyim

yükselcim önce doktorun ne diyorsa onu yap sonra içindeki ses.bana vücudum yeter artık alma şu ilaçları midemi bulandırıyorsun diyor.her ilaç bana fiziksel ve ruhsal etki bırakıyor. nolsa aşılama - tüp bebek var diye kendimi bebeğe odaklamak istemiyorum ara vericem tatilime gidicem zaten cok güzel kilo verdm ve veriyorum ohh mis gbi olucam çalışıp araba mı alsam kendime diyorum çalışıncada sıkılıyorum.eşim arabayı yeni değiştirdi 2 taksiti kaldı bu ödensin sanada alırım çalışma diyor.of evde tekim ona cnm sıkılıyor annem ablam çalışıyor gelip giden yok komşularımın çoğu orta yaşlı ve yaşlı kafa dengi yok off off . kahve isteyen ?

aaa tam kahve tiryakisiyimdir hepimiz yakın yerlerde olsaydı bir birimize ne güzel olurdu ya

rüveyda cım sende öyle yaşını falan takma canım Allah nasip ettikten sonra olur 50 yaşında kadınlar bile doğuruyo artık takılma bence öyle şeylere ayrıca 1 kere hamile kalmışsın demek ki kalabiliyorsun canım

tedavi gördüğüm sürede klomen ve menagon adlı iğneyi kullanıdm. sonra ovitrella denilen yumurta çatlatma iğnesini kullandım. benim yumurta kelekli yaptı çatlamadıç. yani tedaviyi takmadı. sanırım strese girdim normal çatlayan yumurtam bile çatlamadı. tedavi sürecinde ben de eşimde stres olduk. sonra eşim ameliyat oldu varikoselden. 1 ay zaten ilşikimiz olmadı. sonra arı sütü, polen bal, çörek otu yedirdim eşime. bu arada da zaten eşimin tedavisinin 6 ayda sonuç vereceğini düşündüğümüz için hiç. bebek planlamadan normal ilişkimize devam ettik. ameliyatının 3. ayında hamile kaldığımı öğrendim. ama 7+2 haftalık iken düşük sebebi ile kürtaj oldum. kürtajdan sonra 2. reglimi gördüm inanın yeni yeni düzene gidim ve bu ay ilk deneme hayırlısı

inşallah en kısa sürede yine bebeğin gelir canm Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

çok doğru bunu biliyorum ama vücut alarm veriyor. yaş ilerledikçe üretkenlikte düşüyor doğal olarak. ama ben eşime kullandığım arı sütü ve poleni bu ay kendimde kullandım. gözle görülür bir şekilde istek ve akıntıda artış rekte berraklık oluştu. olur mu gebelik onu Allah bilir ama bakıyorum kendime ve eşime.
bir de kızlar canımı sıkan bir olay var o ben de stres oluşturuyor. aklıma getirmeyeyim diyorum ama olmuyor rüyalarıma bile giriyor sıkılıyorum kalp çarpıntılarım artıyor. dua edin geçsin inşallah. bir önceki düşüğümün sebebi de bu olay idi.

oh ne güzel kilo vermen tatilene gitmen eğer ihtiyacınız yoksa çalışma boşver bende çok çalışmayı sevmiyorum ama işte bizimde krdimize 6 ay kaldı bizde bir tail yapalım artık diyoruz nasipse.en azından canım hafta sonu ve akşamları annen le ablanla görüşüyonsundur burda kimsemiz yok çevremizde yok bir kaçtane komşumuz var onlarda orta yaşta biedlaf almaya çalışıyor lar zaten görüşmüyorum yani eve gidiyorum tek işe geliyorum tek inşallah atamamız çıkarda giderriz buralardan

ayyy başka şehirde olmak daha başka gaziantepe gelin gelin gelin lüfffeeennnnnn :) yanlızım dostlarım yanlızım yanlız.elif nasılsın balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…