- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.801
çok doğru bunu biliyorum ama vücut alarm veriyor. yaş ilerledikçe üretkenlikte düşüyor doğal olarak. ama ben eşime kullandığım arı sütü ve poleni bu ay kendimde kullandım. gözle görülür bir şekilde istek ve akıntıda artış rekte berraklık oluştu. olur mu gebelik onu Allah bilir ama bakıyorum kendime ve eşime.
bir de kızlar canımı sıkan bir olay var o ben de stres oluşturuyor. aklıma getirmeyeyim diyorum ama olmuyor rüyalarıma bile giriyor sıkılıyorum kalp çarpıntılarım artıyor. dua edin geçsin inşallah. bir önceki düşüğümün sebebi de bu olay idi.
sana ara falan yok sen bu aşılamayı bi yaptır bakalım ondan sonra arayı falan düşünürsün ama inşallah öyle bişeye ihtiyaç kalmaz aşılamayla olur bebeğin
ayyy başka şehirde olmak daha başkagaziantepe gelin gelin gelin lüfffeeennnnnn :) yanlızım dostlarım yanlızım yanlız.elif nasılsın balım
ayyy başka şehirde olmak daha başkagaziantepe gelin gelin gelin lüfffeeennnnnn :) yanlızım dostlarım yanlızım yanlız.elif nasılsın balım
ay inşallah bu ay olur yoksa gelecek ay beni kimse tutamaz 1,5 yılda ki bütün umutsuzluklarım birikti artık nasılolurum bilmiyorum bu ay da çok üzmedim kendimi hep içime atıyorum ama bu aşılama benim için çok önemli bakalım ne olacak şimdi ncir yiyorum birde senin padişah macunu aldım canım tadı da güzel fena sayılmaz aktara sordum siz bir karışım yapıyomuşunuz diye bir kağıtta yazıyor du birdolu birşey bunu 72 tl dedi aman kalsın dedim.birde arı sütüyle bal polenimi alsam acaba
bende cumartesi pazar patlayacak bomba gibiydim ama bugün iyiyim çok şükür dün bide yoktan yere eşime sardım kavga ettim adamla sonrada pişman oldum zaten ama iyiyim şimdi yıkılmak yok kızlar her ay adet oldukça inatla daha umutlu olmamız lazım çünkü yapacak başka bişey yok
canım o macunun içinde arı sütü ile polen var zaten sanırım öyle yazıyodu yanlış hatırlamıyosam aynen bende sormuştum daha etkili bişey var mı diye dediğin gibi bişey var dedi 70-80 tl idi bende almadım
evet ya ne güzel pozitif ol böyle kendini rahatla
kızlar benim kulağım acıyor hemde çok fena kulağımın ağrısı boğazıma çeneme kafama vuruyor ta ay ne yapacam ya yutkunurken de ağrıyor gece uyyamadım çok fenayım
kızlar benim kulağım acıyor hemde çok fena kulağımın ağrısı boğazıma çeneme kafama vuruyor ta ay ne yapacam ya yutkunurken de ağrıyor gece uyyamadım çok fenayım
eliff sende ha.adamın ne suçu var. yüksel keşke olsa öyle bi imkan.arkadaşımın annesi bana kısır dedi beynimden vuruldum.sonradan cevirdi kıvırdı.bende onun kızının evlenmeden önce kuzenimle ilişki yaşadığını biliyorum ama söylemedim keşke söyleseydim.şimdi ona sinirlendim.ya ne insanlar varya .korunuyorum dicem artık.yalan söylemeye mecbur bırakıyorlar ya sizene benim cocuğumun olup olmamasından doktora gideceğimi biliyordu arayıp sormak istemiş bak sen.bende yedim .öyle gıcık bir tipte değilimki.allahın belası kadın.
aynen bizler çok etkileniyoruz ona rağmen inanlarla uğraşıyoruz valla kızlar bu ay aşılama olacağını bir siz birde eşim biliyor kimse ye ama kimseye söylemeyecem çünkü aşılama denilince direk ya demekki daha kötü birşey varkı aşılama yapıyor doktor diyecek zaten biri duysa herkes duyyor birde negatif olursa onlara mı laf anlatacam o yüzden kimseyle dertleşemiyorum iyiki varsınız
ayyyy canım ya hemen pastil falan al ıhlamur falan iç bol bol ilerlemeden engelle bari
eliff sende ha.adamın ne suçu var. yüksel keşke olsa öyle bi imkan.arkadaşımın annesi bana kısır dedi beynimden vuruldum.sonradan cevirdi kıvırdı.bende onun kızının evlenmeden önce kuzenimle ilişki yaşadığını biliyorum ama söylemedim keşke söyleseydim.şimdi ona sinirlendim.ya ne insanlar varya .korunuyorum dicem artık.yalan söylemeye mecbur bırakıyorlar ya sizene benim cocuğumun olup olmamasından doktora gideceğimi biliyordu arayıp sormak istemiş bak sen.bende yedim .öyle gıcık bir tipte değilimki.allahın belası kadın.
bizden sır cıkmaz.kimseye söyleme cnm olsa bile bak bak buda tedaviyle oldu sorunlulardı derler.en iyisi kimseye söylememek
bu aralar çok gercinim niye oldugunu bende bilmiyorum herseye sinirleniyorum durduk yere oturup aglıyorum hemde nasıl aglamak ama neden kaynaklandıgını anlamıyorum kendimi temizliğe verdim iyice hiç durmadan temizlik yapıp duruyorum kimseyle görüşmekte istemiyorum konuşmakta istemiyorum çünkü kimseye oturup derdimi anlatamıyorum güvenemiyorum bugun bakıyosun iyiler yarın herseyini herkeze söylüyolar eski arkadslıklarımı çok özledim o samimiyeti insan bazen dertlerini paylasmak istiyo akıl almak istiyo az daha olsa rahatlıyosun ama gurbetteysen kimsen yoksa bunlar çok zor bilemiyorum ne yapacagımı önceden çalışıyodum şimdi işten ayrıldım bide bebek sorunu artık olmasını istiyorum iyice yıprandımm
çok doğru söylüyorsun olsada kurtulamıyoruz tok açın halinden anlar mı esabı yaşayan bilir ev sahibim çok iyidir ona anlatırım ama söyleme dostuna söyler dostuna hesap mahalle duyyor hemen geçen günbir dua var benim için ourmusun dedim şimdi okuyamam dedi bende sinir oldum beni teselli edip hakkında hayırlı olsun diyen dua okumadı bana yani iyi dilekleri felan da yalanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?