Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

kızlar çok moralim bozuk eşim haftasonu sperm testi yaptırdı ve %50 sperm sayısı azmış ve de hareketliliği de azmış
iş yerindeyim şimdi ağlamamk için zor duruyorum ((

kızlar çok moralim bozuk eşim haftasonu sperm testi yaptırdı ve P sperm sayısı azmış ve de hareketliliği de azmış

canım sayısı ne kadar ve hareketliğini % kaç bence moralini bozma canım onunda tedavisi var ben bu topikte bi konu okumuştum
2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz diye okumanı tavsiye ederim her şeyin bi çaresi var üzülme canım

kızlar çok moralim bozuk eşim haftasonu sperm testi yaptırdı ve %50 sperm sayısı azmış ve de hareketliliği de azmış

cnm benim ürolojiye gidin size kristal toz ve çinko verir büyük ihtimalle.ancak hareketsizliğin nedeni ne onu araştırın.damar genişlmesimi başka bişeymi onu araştrn.üzülecek bişi yokki benim eşimdede 33 milyon yüzde 80 hareketli ama anormal sperm cok cıktı kristal bir toz ve zinko diye bir vitamin hapı verdi bişiyniz yok dedi gönderdi.telaş etme hemen sende

ay ne biliim kızlar ya bende burda gün sayıyorum 6 gün kaldı belirtim var mı midem mi bulanıo ne gibi kendi kendime seviniodum
çok üzüldüm kızlar ya içten içten ağlamk ne biçim bişi
çok sağolun kızlar iyi ki varsınız

hiç canını sıkma canım zaten yumurtayı dölleyen kaç milyonun içinde 1 tane değil mi olduktan sonra Allah nasip ettikten sonra olur canım hiç üzülme yani boş yere

kızlar merhaba haber vermeden kapatmak zorun da kaldım müşteri geldi çok kötüyüm kulak ağrımdan duramıyorum yarım saate kadar eve gidecem elim ayağım tutmuyor

hiç canını sıkma canım zaten yumurtayı dölleyen kaç milyonun içinde 1 tane değil mi olduktan sonra Allah nasip ettikten sonra olur canım hiç üzülme yani boş yere

ah cnm benim öyle tabi hep dualarım Allahım hayırlısıysa nasip et oluyor ama yıkıldım ya resmen elim ayağım tutmuyor resmen bugün bitip eve gitsem bi
ah keşke gebeyim diyebilsem size bu ay ((((

kızlar merhaba haber vermeden kapatmak zorun da kaldım müşteri geldi çok kötüyüm kulak ağrımdan duramıyorum yarım saate kadar eve gidecem elim ayağım tutmuyor

Canım ya bence sen bi doktora git kulak ağrısı çok fena yapar ya bide Allah korusun daha çok ilerlemesin bence bi git hemen müdahale etsinler canım çok çok geçmiş olsun

ah cnm benim öyle tabi hep dualarım allahım hayırlısıysa nasip et oluyor ama yıkıldım ya resmen elim ayağım tutmuyor resmen bugün bitip eve gitsem bi

inşallah canım allah büyük bi gün hepimiz anne olucaz mutlaka rabbim çok bekletmesin hiç birimizi inşallah ama umutsuz olma canım

Canım ya bence sen bi doktora git kulak ağrısı çok fena yapar ya bide Allah korusun daha çok ilerlemesin bence bi git hemen müdahale etsinler canım çok çok geçmiş olsun

daha öncede böyle olmuştu ilacım var canım onu kullanıyorum ama yarına böyle devam ederse yarın giderim öyle bir uykum varki 48 saat hiç uymamışım sanki teşekkür ederim bitanem

ah cnm benim öyle tabi hep dualarım Allahım hayırlısıysa nasip et oluyor ama yıkıldım ya resmen elim ayağım tutmuyor resmen bugün bitip eve gitsem bi

canım hiç üzülme benim bir tanıdığım hamile kaldı sonra bebek öldü
ama sonuçta hamlelik oldu
daha sonra ikinci kezbebek istedi aynı dr gitti kocasınada
test yapınc değerler düşük demiş aynı seninki gibi tüp yapalım demiş
tanıdığımda Allah verirse olr inşallah demiş ve o ay oldu 1 ay sonrada doğuracak bence üzme kendini bu tanıdığım dediğide
eşimin yeğninin karısı çok yakın yani üzülme

selam kızlar nasılsınız ben boş vakitlerimde hep uyuyakaldığım için pek giremiyoum takip etmeye çalışıyorum ama umarım yeni haiş haberleri alırız şubat çıkana kadar:) ben bugün ultrasonda ilk defa kesemi gördüm fakat kalp atışı için haftaya gel bakalım dedi dr. 5+4 müş ona biraz kafam karıştı:) kesemizde 8mm miş umarım kalp atışınıda duyarız sağlıkla.benden haberler bunlar.umarım herkesin gönlüne göre olur herşey iyi geceler.

Kizlar,
Bat'im 26 subat olmasina ragmen yarin test yapicam!
Dayamiyorum:)
Regl mi gebelik mi ne oldugu belli olmayan belirtiler Beni merak icine sokan...
Gebelik testim erken sonic veren cinsten AMA bakalim Ben eger hamileysem beta hcg degerim yeterince artti mi kimbilir...
Zaten onceden 3lu test aldim. Erkenden baslarim Ben bu testleri yapmaya diye:)
Zaten yarin esimin dogum gunu ve
5 aylik hamileyken kaybettigim bebegim yasasaydi yarin tam 40 haftasi tamamlanicakti
Belki yarin test sonucu pozitif olursa cok buyuk teselli olur..
Sonucu size yazarim kizlar..

ay canım ya çok sağol çok sevindim tedavisiz hamile kaldı demek inş.Allah bana ve her isteyene nasip eder inşallah. öpüyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…