- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.821
bu aralar çok gercinim niye oldugunu bende bilmiyorum herseye sinirleniyorum durduk yere oturup aglıyorum hemde nasıl aglamak ama neden kaynaklandıgını anlamıyorum kendimi temizliğe verdim iyice hiç durmadan temizlik yapıp duruyorum kimseyle görüşmekte istemiyorum konuşmakta istemiyorum çünkü kimseye oturup derdimi anlatamıyorum güvenemiyorum bugun bakıyosun iyiler yarın herseyini herkeze söylüyolar eski arkadslıklarımı çok özledim o samimiyeti insan bazen dertlerini paylasmak istiyo akıl almak istiyo az daha olsa rahatlıyosun ama gurbetteysen kimsen yoksa bunlar çok zor bilemiyorum ne yapacagımı önceden çalışıyodum şimdi işten ayrıldım bide bebek sorunu artık olmasını istiyorum iyice yıprandımm
canım benim tam bizi tarif etmişsin emin ol hepimiz kelimesi kelimesine aynı senin yaşadıklarını yaşıyoruz bu iş insanı gerçekten çok yıpratıyor dertleşme işine gelince bence burdan daha iyi bi yer bulamazsın ben artık kendi annemle ablamla bile konuşmuyorum bu konuları bi tek burdaki arkadaşlarla konuşuyorum sanada tavsiye ederim insanı çok rahatlatıyor çünkü aynı şeyleri yaşadığımız için bir birimizi çok iyi anlıyoruz
alevcim bu yakıyı nasıl yapıyorduk kaç gün onları bana bi tekrar söylermisin bende deniycem canım
bende ailemle konuşmuyorum onları üzmekte istemiyorum zaten ama böylede kendi kendimi yiyip bitiriyorum bazen günah oldugunu bildiğim halde isyan ediyorum çünkü her aksilik bir insanı bulurmu beni buluyo işte hiç bişey yolunda gitmiyo bu da beni duygusal olark çökertiyo
adetin son günü veya adet bittikten bir hafta içinde takabilirsin ben yarım taktım çünkü komşuma söyledim o bir tane takmış cok yanmış yarısı kesmiş o hamile kaldı bende öyle yaptım yarısı kestim taktım 3 gün hiç cıkarmadım.gusüle engel tabi cıkardım hemen abdest alıralmaz belim soğumadan diğer yarısını taktım toplamda 5gün filan taktım cıkardım ama sen istersen daha cok takabilirsin zararı olmaz.ilişki sırasında da takılı kalabilir.cnm bnm kesinlikle dene ama benim sağ bel tarafım böbreğim çok ağrıyordu nefes aldığımda o gecti.faydalı kesinlikle yap cnm
saol canım benim mutlaka deniycem bende
yok cnm zaten takılı kaldığı zaman yumurtlama gününe denk geliyor.bencede bi dene.bende apsam mı acaba bu ay hafata ya pazartesi gidecem doktora ozaman çıkartırım ama yakı çatlama olduğu zaman olması gerekmiyormu
yok cnm zaten takılı kaldığı zaman yumurtlama gününe denk geliyor.bencede bi dene.
benim cocuk için denemediğim b..... kalmadıne derlerse onu yapıyorum-dum.yakının acısı vız gelir tız gider.şekilden şekile girdik walla
selam kızlarrr nsılsınız en sonunda haftasonu bitti
çok hareketliydi h.sonu güzeli yani
sizden naber elifcim adet te nbr inşallah gelmemiştirrr
hoşgeldin cnm bizimde haftasonumuz güzeldi taa ki bu sabaha kaadr
rihannanın şarkılarını dinleyip hareketlenmeye çalışıyorum
sen nasılsın
evet okudum canımm yumurtalarında sorun oluşmuş galiba
inşallahh civanperçemi iyi gelir canımm
sağlık olsunn ama ağlamak sana iyi gelmeyecek bırak şimdi kötü olmayı
olumlu düşün bence muckkkk[/
2 gün sonraya attı bakıcaz olmasada olmasın napim bi sürü yöntem var daha zaten yıprandık yıpranacağımız kadar :*
selam kızlarrr nsılsınız en sonunda haftasonu bitti
çok hareketliydi h.sonu güzeli yani
sizden naber elifcim adet te nbr inşallah gelmemiştirrr
cnm burdayız .faceye düğün resimlerimizi atıyordum 2 sene sonraekranda başka sayfa vardıı bacım
iyi yapmışsın bide sen terk etme beni zaten depresyondayımbiraz acındırıyım kendimi
benim senden farkım yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?