Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

elif kesinlikle haklısın asla kimseyle paylaşmicam korunuyorum dicem herkese.

hayal_ üst üste sorun yaşadıysan bunlar gecicidir.yürüyüşe ver kendini spora ver geçer.bende öyle oldu geçti.hepimizin var bu sorunları ama kimi ağır yaşar kimi hemen geçiştirir.ben kilo aldığımda eğildiğmde karnım ağrıyo botumun fermuarını cekemedim diye günlerce ağladımı bilrim.neden eşimi çaldırdığımda 15 dakka sonra arıyor diye ayrılmaya kalktım ölsem önemli bişi olsa aramazsın o zaman dedim.neler neler.hepimizin böyle dönemleri vardır.kendimi uykuya verirdim.ama sen sakın bunu yapa metobolizman yavaşlar.spor yap ufak ufak yürüyüşler.müziğin son sesini aç dinle.

ayyyyyyyyyy canım ya yalnızlık çok kötü gerçekten gurbeteysen daha kötü en iyi ben anlarım annemi babamı felan çok aramam ama yalnız olunca sohbet edeceği misafir ağırlamak felan çok önemli bize takıl canım emin ol bende senin yaşadıklarını uraya üye olmadan önce çok yalnızdım şimdi ise beni benden daha çok iyi anlayan arkadaşlarım var

bende ailemle konuşmuyorum onları üzmekte istemiyorum zaten ama böylede kendi kendimi yiyip bitiriyorum bazen günah oldugunu bildiğim halde isyan ediyorum çünkü her aksilik bir insanı bulurmu beni buluyo işte hiç bişey yolunda gitmiyo bu da beni duygusal olark çökertiyo

alevcim bu yakıyı nasıl yapıyorduk kaç gün onları bana bi tekrar söylermisin bende deniycem canım

adetin son günü veya adet bittikten bir hafta içinde takabilirsin ben yarım taktım çünkü komşuma söyledim o bir tane takmış cok yanmış yarısı kesmiş o hamile kaldı bende öyle yaptım yarısı kestim taktım 3 gün hiç cıkarmadım.gusüle engel tabi cıkardım hemen abdest alıralmaz belim soğumadan diğer yarısını taktım toplamda 5gün filan taktım cıkardım ama sen istersen daha cok takabilirsin zararı olmaz.ilişki sırasında da takılı kalabilir.cnm bnm kesinlikle dene ama benim sağ bel tarafım böbreğim çok ağrıyordu nefes aldığımda o gecti.faydalı kesinlikle yap cnm

yalnız sen değilsin emin ol canım ben sana başıma gelenleri anlatsam kendini unutur oturur bana ağlarsın bazen bende diyorum ben hayatta mücadele etmeden hiç bişeye sahip olamıycakmıyım diye ama sonra diyorum ki kolay elde edilen şeylerin hiç bi zaman değeri olmaz o yüzden bence sende biraz olumlu düşünmeye çalış canım yoksa öbür türlü kafayı yersin ben bi ara nerdeyse hastanelik olucaktım yani ama baktım ki sonu yok bana bi faydasıda yok toparladım kendimi sende toparlamaya çalış canım bize takıl konuşalım dertleşelim

saol canım benim mutlaka deniycem bende

bende apsam mı acaba bu ay hafata ya pazartesi gidecem doktora ozaman çıkartırım ama yakı çatlama olduğu zaman olması gerekmiyormu
yok cnm zaten takılı kaldığı zaman yumurtlama gününe denk geliyor.bencede bi dene.
benim cocuk için denemediğim b..... kalmadı ne derlerse onu yapıyorum-dum.yakının acısı vız gelir tız gider.şekilden şekile girdik walla

haklısın vallahi benimde denemediğim kalmadı bide bunu deniyim ne kaybederim ki

selam kızlarrr nsılsınız en sonunda haftasonu bitti
çok hareketliydi h.sonu güzeli yani
sizden naber elifcim adet te nbr inşallah gelmemiştirrr

selam kızlarrr nsılsınız en sonunda haftasonu bitti
çok hareketliydi h.sonu güzeli yani
sizden naber elifcim adet te nbr inşallah gelmemiştirrr

hoşgeldin cnm bizimde haftasonumuz güzeldi taa ki bu sabaha kaadr

rihannanın şarkılarını dinleyip hareketlenmeye çalışıyorum
sen nasılsın

hoşgeldin cnm bizimde haftasonumuz güzeldi taa ki bu sabaha kaadr

rihannanın şarkılarını dinleyip hareketlenmeye çalışıyorum
sen nasılsın

evet okudum canımm yumurtalarında sorun oluşmuş galiba
inşallahh civanperçemi iyi gelir canımm
sağlık olsunn ama ağlamak sana iyi gelmeyecek bırak şimdi kötü olmayı
olumlu düşün bence muckkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…