- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.881
Selam kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım bat 17 subat ama pcos oldugum ıcınde cokta umutlanmıyorum acıkcası sabırla pazartesı gununu beklemek ıstıyorum test yapmak ıcın kızlar sızce ne yapsam yanı sımdı yapsam cıkarmı ?? Anneme danıstım erken sevınmektense gec sevın daha ıyı en azından boyle tavsıye ettı bakalım boylelıkle tam 10 gun gecmıs olcak herseyın hayırlısı
Saolun canım bende gelebelıge daır sadece uyku tualet ıhtıyacı ve adet gecıkmem
merhaba canım ben geçen hafta aynı anlattığın şekildeydim ama malesef cuma akşamı hüsranla sonuçlandı inşallah senden iyi haberler alırız canım senin bat ne zaman kaç gün kaldı bu arada ayşegül ün bat 17 şubat tı hiç ses çıkmıyo ondan da
bugün iğnenin 14. günü doktor 25. inde bhcgye baktır dedi. yani iğneden sonraki 18. gün oluyor. bu süre boyunca da progestaana devam edicem. progestan kullandığım için hamile olmasam bile adet olmayacağım için 18. günlük süreyi uzun buluyorum aslında.
yarın kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum varsa çıkar yoksa progestanı bırakır adet olurum diyorum ama bilmiorum yaa..oofffff çok karışık(
canım peki normale göre adet tarihin ne zaman günün geçince bi yaptır istersen gerçi dediğin gibi kan testinde çıkar mutlaka Allah yardımcın olsun canım insanı acayip geriyor bu bekleme işi ben geçen hafta böyleydim ama inşallah hayırlı haber alırız senden canım
amin cnm hayırlısı olsun hepimiz için
adet tarihim ne zaman bilmiorum hepsi birbirine karıştı:)) ben bilmem doktorum bilir durumundayım:))
sigara içiyorum malesef... Içim o yüzden huzursuz.eğer varsa bişeyler olumsuz etkiler diye korkuyorum bi yandan da içmek istiyorum..ne kötü bir şey bu sigara( bir an önce hamile kalalım da sigarayı bırakmaya vesile olsun
selam kızlar ben sigarayı bırakan birisi olarak sizelere şun söylemeliyim ki
sigarayı bırakmak çok stesli hamilelik dönemide stresli olduğu için bence
sigarayı daha önce bırakın kızlar hamilelik döneminiz stresle geçesin
bu akşam idrar testi alıp yarın yapayım o testin durumuna göre kan testi yaptırıp yaptırmamaya karar veririm
çünkü ilk kimyasal gebelikte idrar testinde 2. çizgi silik çıkmıştı sonra kanda da çıkmıştı. en azından bir fikir verir diye düşünüyorum
bu arada soğan kürünü denediniz mi? bence bu ay onu da yapın. zararı olmayan bişey tadı iğrenç ama şifa niyetine deyip içilir..faydasını gören çok kişi var
bende tam bu soğan kürüyle ilgili forumlara bakıyodum sen yaptın mı canım buna ne zaman başlanıyo adetin kaçıncı günü ?
ne mutlu sana:)) kendin için çok iyi bişey yapmışsın..sıra bizde inşlh. zaten şimdi sigarayı bıraksam sigarayı düşünmekten bebek aklıma gelmeyebilir:)) gerçi çok içmiorum günde en fazla 4-5 tane. eşim içmiyor o yüzden akşamları genelde içmem ama yine de tamamen kesmek zor geliyor...
adetten sonra 7. gün başlanıyor diye biliyorum ben. ben de yaptım kürtajdan sonra kanamam bitince 1 hafta sonra başladım. tadı ilk başta kötü geliyor ama bebği düşününce yapmayacağınız fedakarlık yok ben ce. ben geçen yılda yapmıştım iyi gelmişti.
bu arada nasılsınız nete girer girmez hemen buraya geliyorum. ben de henüz yumurtlama günleri içerisindeyim ama erkenden gebelik belirtilerini hisseder gibiyim. ben hamile kaldığımda ilk göğüs uçlarım acımaya başlamıştı. en erken belirti buydu.
iyiyiz canım sen nasılsın bende yumurtalık tembelliği var acaba ona iyi gelir mi gerçi denesem bişey kaybetmem bi deniyim bu ay sen şu anda bi tedavi falan görüyomusun canım inşallah bebeğin gelir bu ay
doktor bana kürtajdan sonra kontrolde 3 ay sonra görüşürüz demişti. ben şuan 2. ayı bitirdim bu ay korunmasız ilk denemem. bu arada bal polen arı sütü kullanıyorum. folik acid içiyorum. doktora inşallah gerek kalmaz. çünkü doktora gidince hepten strese giriyorum ben böyle bir ay daha geçsin bakalım. yumurtalık için iyi gelen besinleri kullan inşallah şifa bulursun ama sen doktoru bırakma doktor tedavisi ile bu ürünler çok iyi sonuç veriyormuş bi yerde okumuştum
bende tam bu soğan kürüyle ilgili forumlara bakıyodum sen yaptın mı canım buna ne zaman başlanıyo adetin kaçıncı günü ?
inşallah canım doktora başlayalı 3-4 ay oldu ama genede çok sıkıldım dediğin gibi doktor kontrolü altında olunca çok stres yapıyorum bende inşallah Rabbim hiç birimizi çok fazla bekletmez
elifff küsmüyüz yaaa bana selam vermiyorsun(
küserimmm yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?