- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.861
Kizlar,
Bat'im 26 subat olmasina ragmen yarin test yapicam!
Dayamiyorum:)
Regl mi gebelik mi ne oldugu belli olmayan belirtiler Beni merak icine sokan...
Gebelik testim erken sonic veren cinsten AMA bakalim Ben eger hamileysem beta hcg degerim yeterince artti mi kimbilir...
Zaten onceden 3lu test aldim. Erkenden baslarim Ben bu testleri yapmaya diye:)
Zaten yarin esimin dogum gunu ve
5 aylik hamileyken kaybettigim bebegim yasasaydi yarin tam 40 haftasi tamamlanicakti
Belki yarin test sonucu pozitif olursa cok buyuk teselli olur..
Sonucu size yazarim kizlar..
kızlar günaydın nasılsınız herkese hayırlı sabahlar hayırlı günler
kızlar günaydın nasılsınız herkese hayırlı sabahlar hayırlı günler
elifffffffffffffffffffffffffffffffffffff bak sana ne yapacam
:2:
merhabalar
ben geçen sene dış gebelik geçirdim.bekleme sürem biitncede yok iş bitsin yok biraz rahatlayım derken bu günlere geldik.ocak ayı denemem de başarız oldu ne yazıkki bu 3. ayımdıkısmet inşallah şubatta kamile kalırız.allah isteyen herkese versin.gel artık bebek :)
herkese selamlar sevgiler
benim geri sayım devam ediyor merak içerisinde umutlu bekleyişteyim. ama hepinizin çok iyi bildiği bir ruh halindeyim. bir an geliyor kesin hamileyim diyorum bir an geliyor kesin olmadı diyorum..bir garip hallerdeyim kısacası...
ayşegülden haber yok mu? onun da az kaldı diye biliyorum
Selam kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım bat 17 subat ama pcos oldugum ıcınde cokta umutlanmıyorum acıkcası sabırla pazartesı gununu beklemek ıstıyorum test yapmak ıcın kızlar sızce ne yapsam yanı sımdı yapsam cıkarmı ?? Anneme danıstım erken sevınmektense gec sevın daha ıyı en azından boyle tavsıye ettı bakalım boylelıkle tam 10 gun gecmıs olcak herseyın hayırlısı
günaydın kızlar nasılsınız.ben tembelim bugün.kayınvalidem çağırdı beni arkadaşları geliyomuş ben gitmedim evde dinleneyim dedim.
günaydın canım iyi yapmışsın sen bizi izlemeye devam et
Saolun canım bende gelebelıge daır sadece uyku tualet ıhtıyacı ve adet gecıkmem
evet evet.2saat hazırlanıp gidemem şimdi dinlenicem bu hafta zaten.sen naslsn napiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?