Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

canım inş.güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inş.

merhabalar
ben geçen sene dış gebelik geçirdim.bekleme sürem biitncede yok iş bitsin yok biraz rahatlayım derken bu günlere geldik.ocak ayı denemem de başarız oldu ne yazıkki bu 3. ayımdı kısmet inşallah şubatta kamile kalırız.allah isteyen herkese versin.gel artık bebek :)

herkese selamlar sevgiler
benim geri sayım devam ediyor merak içerisinde umutlu bekleyişteyim. ama hepinizin çok iyi bildiği bir ruh halindeyim. bir an geliyor kesin hamileyim diyorum bir an geliyor kesin olmadı diyorum..bir garip hallerdeyim kısacası...
ayşegülden haber yok mu? onun da az kaldı diye biliyorum

merhaba canım hoşgeldin bizde aylardır hep bir sonraki ayı umutla bekleyenlerdeniz malesef ama inşallah bu emeklerimiz karşılıksız kalmıycak ve en kısa sürede bebeklerimize kavuşucaz bu iş tamamen sabır işi bence inşallah sende bir an önce kavuşursun bebeğine canım sanırım bi sorununda yok zaten

merhaba canım ben geçen hafta aynı anlattığın şekildeydim ama malesef cuma akşamı hüsranla sonuçlandı inşallah senden iyi haberler alırız canım senin bat ne zaman kaç gün kaldı bu arada ayşegül ün bat 17 şubat tı hiç ses çıkmıyo ondan da

Selam kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım bat 17 subat ama pcos oldugum ıcınde cokta umutlanmıyorum acıkcası sabırla pazartesı gununu beklemek ıstıyorum test yapmak ıcın kızlar sızce ne yapsam yanı sımdı yapsam cıkarmı ?? Anneme danıstım erken sevınmektense gec sevın daha ıyı en azından boyle tavsıye ettı bakalım boylelıkle tam 10 gun gecmıs olcak herseyın hayırlısı

slm canım bizde seni merak ediyoduk bencede en güzeli beklemek canım biraz daha bekle en iyisi

günaydın kızlar nasılsınız.ben tembelim bugün.kayınvalidem çağırdı beni arkadaşları geliyomuş ben gitmedim evde dinleneyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…