Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

evet etkili ibrahim saraçoğlunun kürleri. ben de benim için uygun olanlarını yapıyorum.

canım benim ya Allah yardımcın olsun bu işler gerçekten çok zor ve çok sabır istiyo insan başına gelmeden anlamıyor malesef Allah tan benim eşim bana sıkıntı yaratmıyor hatta ben çok üzülüyorum diye o beni hep teselli ediyor aslında biliyorum o benden daha çok istiyor ablamın 11 aylık bebeği var ona falan nasıl bakıyo böyle bi görsen onu öyle gördükçe zaten iyce kötü oluyorum benim yüzümden baba olamıyor diye

yok bitanem ya hiç olur mu öyle şey küsme nolurrrrrrr :26::26: şu soğan kürüyle ilgili forumu okuyorumda ona dalmışım nasılsın canım nasıl gidiyo çalışmalar

hehh hehee nasıl dikkatleri üstüme çektim
sağol iyi gidiyoo elifben cumartesi günü akıntım geldi gün aşırı yaptığmız için ogün olmadı
ama acaba oldum yapsamıydık dün akşam tekrar akıntım oldu
ama yumurta akı gibi ikiside hiç öyle olmazdı
acaba iki yumurtam ayrı zamanlarda mı çatladıki

dediğin gibi ayrı zamanlarda çatlamıştır büyük ihtimalle canım gün aşırı olunca bi sorun olmaz sanırım çünkü 48 saat canlı kalabiliyormuş spermler

muhakkak öyledir. ben de çocuk sevgisi zirve idi. kendimi bildim bileli mahallede ne kadar çocuk varsa eve getirirdim. evdekiler kınardı beni ne elalemin çocukarını seviyorsun diye. işte herşe kısmet aslında nasip. bizim istememizden ziyade Rabbimin bizim hakkımızda çocuk sahibi olmamımızı dilemiş olması önemli. inşallah rabbim dilemiştir bizde hayırlı olan bir zamanda anne ve baba oluruz. dua edelim.
çocuk sahaibi olmak için her gün 707 defa ya varis ismini oku. ben de arada bir kaçırsam da okuyorum. bir yerde daha duydum. hergün mü bilmiyorum ama 313 defa fatiha okuyorsun. birde düşüğü olan kadın bir daha ki hamileliğinde bir kağıda 61 defa besmeliyi yazacak ( arapça olarak) üzerinde taşırsa inşallah çocuğu düşmezmiş

dediğin gibi ayrı zamanlarda çatlamıştır büyük ihtimalle canım gün aşırı olunca bi sorun olmaz sanırım çünkü 48 saat canlı kalabiliyormuş spermler

hayırlısı inşalllah bakalım bu ay hiç kaçırmadan çalışmaları yaptık
bitiyo artık yumurtlama dönemi
inşallah isteyen herkese içinde bizlere evlat verir Allahımmm

inşallah bu ay olur dua edelim birbirimize. benim de bu ay öyle akıntım olduki nerdeyse şarıl şarıl diycem yani. cumadan başladı. bu günde devam ediyor

amin canım inşallah ya bende çok inanıyorum yer gök dua üstüne derler ya bende okuyım bu duaları zaten çalıştığım için namaz kılamıyorum çok vicdan azabı çekiyorum

inşallah bu ay olur dua edelim birbirimize. benim de bu ay öyle akıntım olduki nerdeyse şarıl şarıl diycem yani. cumadan başladı. bu günde devam ediyor

inşallah canım ama okuduğum kadarıyla soğan suyu kürü yapıyorsun
soğan kürü iltihap akıtır
yumurtlamayı gösteren akınta farklı yumurta akı gibi yapışş yapış
inşallah bu ay olur hepimiz hamiş kalırızz

inşallah inşallah. zaten kocama dedim. önemli günler içersindeyiz. bizde inşallah gün aşırı yaptık ama ben bu ara yine strese girdim. önceki çalıştığım okuldaki müdür yardımcısı tarafından tehdit ve hakarete maruz kalan sms maruz kaldık. eşimin telefonuna kendi eşinin telefonundan mesaj atmıştı. bizde savcılığa gidip suç duyurusunda bulunduk. ilk gebeliğimde bu adam yüzünden gitti. o mesj yüzünden strese girdim. bebğin gelişimde o haftada kalmıştı. hakkımı helal etmiyorum. neyse mahkeme celb kağıdı geldi. temmuzda mahkeme var. olayı nerdeyse tekrar yaşıyorum. yine strese girdim. biliyorumki boşuna ama hazmedemiyorum yaşadıklarımı.

amin canım amin inşallah benim zaman geçtikçe umutlarımda azalıyo zaten

sakın böyle konuşma umut fakirin ekmeğidir:)))
şaka bir yana ama umutsuzluk allah muhafaza diden bile çıkartıyo isyana giriyo
bana bakar mısınız felaket tellalıyım
ama her ay tekrar donanım ve tekrar çalışmalar için heves
bebekler gelince gülerek hatırlayacaz inşallahhhh

ben zaten soğan kürünü kürtajdan sonra yaptım alası bir iltihaba karşı rahimi temizlesin diye. inşallah hamile kalırız.

nasıl yani müd. yard. erkek mi senin kocana kendi eşinini tel mesaj çekiyo Allah bildiği gibi yapsın
derdi ne geri zekalının bende öğretmenim ne salaklarla uğraşyoruz yaaa
takma kafana canım Allah biliyor sen üzme canını bebişlerimiz gelcek inallahh

ay ne gerizekalı ya ne istiyo sizden aptal ya bide bu insan eğitimciyim diye geziyo dimi ortalıkta yazıklar olsun ya sen hiç tedirgin olma korkma canım öyle tehdit eden insan hiç bişey yapamaz çok afedersin köpek gibi ulur anca bişey yapıcak cesareti olan adam zaten tehdit etmez

inşallah canım ya inşallah

hocam o zaman beni en iyi sen anlarsın. hamile kaldığımı öğrendiğim gün başak bir müdür yardımcısı program yapıyordu o zaman söyledim "hocam hamilelik durumum var benim programı ona göre yapın dedim". o müdür yardımcısı da ordaydı. ilk günden itibaren hamile olduğumu biliyordu. önceleride dengesiz hareketleri vardı ama dikkate almıyorum. yani herşeye tepki verceksek zor yaparız o işi.

neyse hamiliğimin 5. haftası ortasında idim. bir rahatsızlık uyuklama halsizlik bel ağrısı çekiyordum. kendi okulumuzda tadilatta olduğu için başka bir okulda misafir okul idik. bunu da düşününce dedim müdür yardımcıları zor durumda kalmasın ben idare ederim rapor almayayım. güç bela okula gittim. o gün nöbetçi de değildim. arada bir ders saatim boştu. oturdum öğretmenler odasına dinleniyorum. adam geldi. 2 sınıfın dersi boş birine gireceksin dedi. ben de hocam biliyorsunuz şuan çok rahatsızım giremem. müsait olsam neden girmeyeyim ki dedim. üstelik ben branş öğretmeniyim. bana verilen derslerin dışında bir derse nöbetçi olmadığım gün girmek zorunda değilim. ama biz daha öncede görevimiz olsun olmasın müsaitsek hep giriyordum.

ben giremem dedim o gireceksin dedi. sonra girmşyorum deyince hakkında rapor tutarım dedi. ben de tut. dedim. hadi gel rapor tutacağım diye beni öğretmenler odasından çıkardı odasına götürdü. odasına gidince yaptığının yasal olmadığını bilince. sen ban orda niye karşı geldin dedi. ben de sinirleirmi bozmaya ne hakkınız var dedim ağlayarak odasından çıktım. akşamda olanı eşime anlattım. eşim dedi ben bir konuşayım şimdi sen hamilesin. hadi önceki dengesizliklerine bir şey söylemiyorum ama bundan sonra dikkatli davransın. sana bir şey demesin. sen suçlu isen yasayı uygulasın gelip uyarmasın bile dedi adam. tabi eşim kendisine bunu söyleyince adam aynı kabalığın fazlasını eşime de yaptı. sen kisin ben istediğim herşeyi yaparım diye meydan okudu. sonra araya o müdür yardımcısının eşi girdi. telefonu kocasının elinden alıp eşime hakaretler savurdu. tehdit etti. karadeniz mahallesini kapına yığarım seni vurudurum. ocağını söndürürüm falan. böyle seviyesiz insanlarla muhatap olmamak adına telefonu kapattık. tüm görüşmelere kapattık. sabah eşim iş yerine gidiyor ve telini orda açıyor. bir sms afedersin aynen şöyle yazmış:" senin karını yatağından aldırmayana gugudalı demesinler. sen kiminle dans edyon ş-e-r-e-fsiz sen kim olduğumuzu öğrende gel. seni vurdururum. pire için yorgan yakarız biz. sen kimsinde bize konuşacaksın.

işte bu sms üzerine savcılığa suç duyurunda bulunduk. bu olaydan sonra bebeği kaybettim. okulumu değiştirdim geçiçi görevlendirme ile. Allah'a havale ediyorum

çok çok geçmiş olsun gerçekten çok can sıkıcı bir durum. dağ başında mı yaşıyor bunlar nasıl eğitimci nasıl insan??anlamaya imkan yok ...savcılığa başvurmanız da çok iyi olmuş bence yaptıkları yanlarına kalmasın...allah her şeyi görüyor canım sen içini ferah tut..

gerçekten seni en iyi ben anlarım canım benimde ilk müdürüm şerefsizdi
bana neler çektirdi
ama ben bekardım eğitim dışında okulun herşeyini yaptırmaya çalışıyordu
senin durumun daha özel ben bekardım sen bir de hamilesin
Allah onlardan misliyle çıkartır sen üzülme ve geriye bakma
aklına getirme sakın eşinde üzülmüştür seni o salağa karşı koruyamadığı için bence güçlü olmalısın
artık geçti bitti
biliyorum aslında olay okadar büyük değil ama yaşadıkların ve senden götürüleri çok büyük
demekki ne imiş kendimizi hiiiçççççç üzmüyormusşuzzzz :26:
böylelikle hemen bebişlerimiz gelcekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…