Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

evet orası öyle bir söz vardır ısıracak köpek dişini göstermezmiş diye. ama haksız yere böyle davranışa maruz kalmak beni fazlasıyla üzdü gerdi. olan bana oldu. patoloji sonucum temiz. kamu davası açıldı. bunlara bir gün bile hapis cezası verse hakim manevi tazminat davası açabiliyoruz. birde ben bebeği düşürdüğüm içinde ayrıca maddi tazminat davası açmayı düşünüyorum. inşallah Allah muvaffak eder.yine de hakkım asla helal değil.

canım ya gerçekten çok ağır çok sinir bozucu şeyler geçirmişsin malesef bunlarda toplum içinde insan şeklinde yaşayan hayvanlar ama daha öncede söyledim ya bunlar anca böyle boş boş konuşurlar bişey yapacaklarından değil o yüzden sen hiç mi hiç canını sıkma senin bebeğinin vebalinide Rabbim misli misli çıkartsın onlardan inşallah

Allah razı olsun. inşallah yaptıkları yanlarına kalmayacak. Ahirette de görüşceğiz onlarla hakkım helal değil.

aklıma her geldiğinde ağlıyorum. kısmet böyleymiş ama onlar büyük vabal altına girdiler. inan şuan onlara katil gözüyle bakıyorum. dünyayı altından kalıp kalıp önüme koysalar da hakkım helal değil. yavrumu bana geri mi vercekler

sen çok haklısın tabiiki ama geriye dönme bence
ve senin meleğin cennette seni bekliyor biliyorsun değil mi
anne karnınında ölen bebebkler sana şefaatçi o sadece dünyasını değiştirdi:26:
bilemiyorum yaşadını yaşamadım elbetteki çok büyük bir travma ama gelecek bebişini düşünmelisin
bu arada benim diğr yorumum arka sayfada kaldı görmedin galiba

evet çok üzüldü tabiki normal konuşamıyoruz bile bu konuyu hemen kapatıyor. yoksa cinayet işlettirir böyle adamlar insana diyor. evet yaşadıklarımın benden götürüsü çok. elbette buna takılıp yaşamamam gerekiyor biliyorum. diğer olacak cocuklarımı etkilesin istemiyorum.

bu arada ben hamile kalmadan önce bir rüya görmüştüm. rüyamda bir bebek benimmiş ve cennette yaşıyormuş dünya ya gelmek istemiyor diyorlar bana. ben de şöyle bir düşünüp e haklı tabi insan cennet gibi bir yeri bırakıpta dünyaya ya gelirmi hiç diyorum. ben bu kaybı bu rüyaya yorumladım

Allahım yaaa
evet rüyan çıkmı ama
bak bu dünyada Allah derdi veriyor öbür dünyada dert vereceğine inanıyormusun
bebeğin cennetin kapısında sana şefaatçi olacak
bu arada bende rüya gördüm biraz kötüydü benimki ilkten sonra iyiydi
hayırlısı inşallahh

inşallah hayırlı evlatlarımız olur. ben daha bir rüya daha gördüm. onda da şöyleydi. benim bir öğrencim var şuan doktor olcak son sınıf öğrencisi. çok hayırlı bir çocuktur. görüşüyorum hala. rüyamda bir araba duruyor önümde arabadan doktor olan öğrencim çıkıyor ve arabanın içinden bir çocuk çıkartıp kucağıma veriyor. sonra kolunda o çocuğu taşırken biraz sonra başka bir çocuk daha veriliyor. iki kolum ikiside çocuk var onları düşürmeden yürümeye çalışıyorudum derken uyandm :)

elif yemeğe mi gittin sesin çıkmıyor. bu arada ben de birazdan çıkayım daha namaz kılmadım. gideyim alışveriş yapayım yemek yapayım

geldim canım evet yemekteydim 2. rüyan çok güzelmiş ya bence ikizlerin olucak heralde bu rüyaya göre

valla artık ikiz üçüz Allah ne verirse tabi hayırlısı ile olsun. olsun da nasıl olursa olsun demiyorum. Allah hayırlısından kaç tane verirse razıyım inşallah. hepimize versin. zaten bu yaştan sonra 10 tane doğuramam

yüksellllllll nerdesin canım yoksun sabahtan beri özledim seni

meraba canım bende sizi özledim aklım hep sizdeydi bugün patronum erken geldi oyüzden giremedim birde çok hastayım belim çok ağrıyor kulağım devam ediyor titreme var vücudumda çok üşüyorum bu ay aşılama olcak ya acaba etki edermi yumurtalıklara onu araştırıyorum birşey bulamadım

canım ya çok geçmiş olsun bence sen bi doktora git yok ilerliycek daha kötü yapıcak Allah korusun sen şimdi ilaç kullanıyosun sanırım dimi aşılaman ne zaman yapılıcak canım

canım ya çok geçmiş olsun bence sen bi doktora git yok ilerliycek daha kötü yapıcak Allah korusun sen şimdi ilaç kullanıyosun sanırım dimi aşılaman ne zaman yapılıcak canım

serophene kullanıyorum ikinci günüm bugün aşılama tarihi belli değil pazartesi yumurtalıklara bakılacak ona göre tarih verecekler galiba

çok güzel bir rüyaa canım inşallah ikiz olurrrr:26::26:
hayırlısı tabiiki

benim rüyamda da benim bebeğim vamış(olayı direk atladım yani)
ben bebeğimi birine emanet etmişim ve gitmişim sonra bebeğimi almaya gidiyorum ki bebeğim buz gibi olmuş
kollarına falan bakıyorm ölmüş diyorum
emanet ettiğim kadın sobalı odaya geçmiş siara içiyo yok bişey olmaz diyo
sonra bebek kendine geliyo büyüyo
kızmış diyorum oysaki ben erkek istiyordum diyorum
ama sonra çok seviniyorum bir görsen çok tatlı bir bebektiii
Allahım çok bekletme biziiiiii

allah gönlüne göre versin bitanem inşallah hayırlara çıkar rüyan

geçmiş olsun ttlım bir dr git bence dr danış ihmal etme biliyorsun ben
geçirdim bu hastalığı berbat bişey hemen git dr
derim canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…