- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.921
ay ne gerizekalı ya ne istiyo sizden aptal ya bide bu insan eğitimciyim diye geziyo dimi ortalıkta yazıklar olsun ya sen hiç tedirgin olma korkma canım öyle tehdit eden insan hiç bişey yapamaz çok afedersin köpek gibi ulur anca bişey yapıcak cesareti olan adam zaten tehdit etmez
hocam o zaman beni en iyi sen anlarsın. hamile kaldığımı öğrendiğim gün başak bir müdür yardımcısı program yapıyordu o zaman söyledim "hocam hamilelik durumum var benim programı ona göre yapın dedim". o müdür yardımcısı da ordaydı. ilk günden itibaren hamile olduğumu biliyordu. önceleride dengesiz hareketleri vardı ama dikkate almıyorum. yani herşeye tepki verceksek zor yaparız o işi.
neyse hamiliğimin 5. haftası ortasında idim. bir rahatsızlık uyuklama halsizlik bel ağrısı çekiyordum. kendi okulumuzda tadilatta olduğu için başka bir okulda misafir okul idik. bunu da düşününce dedim müdür yardımcıları zor durumda kalmasın ben idare ederim rapor almayayım. güç bela okula gittim. o gün nöbetçi de değildim. arada bir ders saatim boştu. oturdum öğretmenler odasına dinleniyorum. adam geldi. 2 sınıfın dersi boş birine gireceksin dedi. ben de hocam biliyorsunuz şuan çok rahatsızım giremem. müsait olsam neden girmeyeyim ki dedim. üstelik ben branş öğretmeniyim. bana verilen derslerin dışında bir derse nöbetçi olmadığım gün girmek zorunda değilim. ama biz daha öncede görevimiz olsun olmasın müsaitsek hep giriyordum.
ben giremem dedim o gireceksin dedi. sonra girmşyorum deyince hakkında rapor tutarım dedi. ben de tut. dedim. hadi gel rapor tutacağım diye beni öğretmenler odasından çıkardı odasına götürdü. odasına gidince yaptığının yasal olmadığını bilince. sen ban orda niye karşı geldin dedi. ben de sinirleirmi bozmaya ne hakkınız var dedim ağlayarak odasından çıktım. akşamda olanı eşime anlattım. eşim dedi ben bir konuşayım şimdi sen hamilesin. hadi önceki dengesizliklerine bir şey söylemiyorum ama bundan sonra dikkatli davransın. sana bir şey demesin. sen suçlu isen yasayı uygulasın gelip uyarmasın bile dedi adam. tabi eşim kendisine bunu söyleyince adam aynı kabalığın fazlasını eşime de yaptı. sen kisin ben istediğim herşeyi yaparım diye meydan okudu. sonra araya o müdür yardımcısının eşi girdi. telefonu kocasının elinden alıp eşime hakaretler savurdu. tehdit etti. karadeniz mahallesini kapına yığarım seni vurudurum. ocağını söndürürüm falan. böyle seviyesiz insanlarla muhatap olmamak adına telefonu kapattık. tüm görüşmelere kapattık. sabah eşim iş yerine gidiyor ve telini orda açıyor. bir sms afedersin aynen şöyle yazmış:" senin karını yatağından aldırmayana gugudalı demesinler. sen kiminle dans edyon ş-e-r-e-fsiz sen kim olduğumuzu öğrende gel. seni vurdururum. pire için yorgan yakarız biz. sen kimsinde bize konuşacaksın.
işte bu sms üzerine savcılığa suç duyurunda bulunduk. bu olaydan sonra bebeği kaybettim. okulumu değiştirdim geçiçi görevlendirme ile. Allah'a havale ediyorum
çok çok geçmiş olsun gerçekten çok can sıkıcı bir durum. dağ başında mı yaşıyor bunlar nasıl eğitimci nasıl insan??anlamaya imkan yok ...savcılığa başvurmanız da çok iyi olmuş bence yaptıkları yanlarına kalmasın...allah her şeyi görüyor canım sen içini ferah tut..
canım ya gerçekten çok ağır çok sinir bozucu şeyler geçirmişsin malesef bunlarda toplum içinde insan şeklinde yaşayan hayvanlar ama daha öncede söyledim ya bunlar anca böyle boş boş konuşurlar bişey yapacaklarından değil o yüzden sen hiç mi hiç canını sıkma senin bebeğinin vebalinide Rabbim misli misli çıkartsın onlardan inşallah
aklıma her geldiğinde ağlıyorum. kısmet böyleymiş ama onlar büyük vabal altına girdiler. inan şuan onlara katil gözüyle bakıyorum. dünyayı altından kalıp kalıp önüme koysalar da hakkım helal değil. yavrumu bana geri mi vercekler
gerçekten seni en iyi ben anlarım canım benimde ilk müdürüm şerefsizdi
bana neler çektirdi
ama ben bekardım eğitim dışında okulun herşeyini yaptırmaya çalışıyordu
senin durumun daha özel ben bekardım sen bir de hamilesin
Allah onlardan misliyle çıkartır sen üzülme ve geriye bakma
aklına getirme sakın eşinde üzülmüştür seni o salağa karşı koruyamadığı için bence güçlü olmalısın
artık geçti bitti
biliyorum aslında olay okadar büyük değil ama yaşadıkların ve senden götürüleri çok büyük
demekki ne imiş kendimizi hiiiçççççç üzmüyormusşuzzzz :26:
böylelikle hemen bebişlerimiz gelcekkkkk
evet çok üzüldü tabiki normal konuşamıyoruz bile bu konuyu hemen kapatıyor. yoksa cinayet işlettirir böyle adamlar insana diyor. evet yaşadıklarımın benden götürüsü çok. elbette buna takılıp yaşamamam gerekiyor biliyorum. diğer olacak cocuklarımı etkilesin istemiyorum.
bu arada ben hamile kalmadan önce bir rüya görmüştüm. rüyamda bir bebek benimmiş ve cennette yaşıyormuş dünya ya gelmek istemiyor diyorlar bana. ben de şöyle bir düşünüp e haklı tabi insan cennet gibi bir yeri bırakıpta dünyaya ya gelirmi hiç diyorum. ben bu kaybı bu rüyaya yorumladım
Allahım yaaa
evet rüyan çıkmı ama
bak bu dünyada Allah derdi veriyor öbür dünyada dert vereceğine inanıyormusun
bebeğin cennetin kapısında sana şefaatçi olacak
bu arada bende rüya gördüm biraz kötüydü benimki ilkten sonra iyiydi
hayırlısı inşallahh
elif yemeğe mi gittin sesin çıkmıyor. bu arada ben de birazdan çıkayım daha namaz kılmadım. gideyim alışveriş yapayım yemek yapayım
geldim canım evet yemekteydim 2. rüyan çok güzelmiş ya bence ikizlerin olucak heralde bu rüyaya göre
valla artık ikiz üçüz Allah ne verirse tabi hayırlısı ile olsun. olsun da nasıl olursa olsun demiyorum. Allah hayırlısından kaç tane verirse razıyım inşallah. hepimize versin. zaten bu yaştan sonra 10 tane doğuramam
yüksellllllll nerdesin canım yoksun sabahtan beri özledim seni
meraba canım bende sizi özledim aklım hep sizdeydi bugün patronum erken geldi oyüzden giremedim birde çok hastayım belim çok ağrıyor kulağım devam ediyor titreme var vücudumda çok üşüyorum bu ay aşılama olcak ya acaba etki edermi yumurtalıklara onu araştırıyorum birşey bulamadım
canım ya çok geçmiş olsun bence sen bi doktora git yok ilerliycek daha kötü yapıcak Allah korusun sen şimdi ilaç kullanıyosun sanırım dimi aşılaman ne zaman yapılıcak canım
inşallah hayırlı evlatlarımız olur. ben daha bir rüya daha gördüm. onda da şöyleydi. benim bir öğrencim var şuan doktor olcak son sınıf öğrencisi. çok hayırlı bir çocuktur. görüşüyorum hala. rüyamda bir araba duruyor önümde arabadan doktor olan öğrencim çıkıyor ve arabanın içinden bir çocuk çıkartıp kucağıma veriyor. sonra kolunda o çocuğu taşırken biraz sonra başka bir çocuk daha veriliyor. iki kolum ikiside çocuk var onları düşürmeden yürümeye çalışıyorudum derken uyandm :)
çok güzel bir rüyaa canım inşallah ikiz olurrrr:26::26:
hayırlısı tabiiki
benim rüyamda da benim bebeğim vamış(olayı direk atladım yani)
ben bebeğimi birine emanet etmişim ve gitmişim sonra bebeğimi almaya gidiyorum ki bebeğim buz gibi olmuş
kollarına falan bakıyorm ölmüş diyorum
emanet ettiğim kadın sobalı odaya geçmiş siara içiyo yok bişey olmaz diyo
sonra bebek kendine geliyo büyüyo
kızmış diyorum oysaki ben erkek istiyordum diyorum
ama sonra çok seviniyorum bir görsen çok tatlı bir bebektiii
Allahım çok bekletme biziiiiii
meraba canım bende sizi özledim aklım hep sizdeydi bugün patronum erken geldi oyüzden giremedim birde çok hastayım belim çok ağrıyor kulağım devam ediyor titreme var vücudumda çok üşüyorum bu ay aşılama olcak ya acaba etki edermi yumurtalıklara onu araştırıyorum birşey bulamadım
serophene kullanıyorum ikinci günüm bugün aşılama tarihi belli değil pazartesi yumurtalıklara bakılacak ona göre tarih verecekler galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?