Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aayyyy inşallah tutarda canım son acın doğum sancın olur dilerim Allah hepimizin kucağına bebişlerimizi versin.. yanlız bi şey sorucam aşılama ağrısızdır deniyor hep yanlışmı yazıyorlar acaba ben şimdiden korktum hsg kadar acılımı ?

canım, sundan eminim ki benim ağrı eşiğim cok düşük. hsy'yi canlı canlı cektiren hanımlara diyecek tek bir sözüm var helal olsun. ben 2 kere cektirdim ,2si de anesteziliydi.emin ol ki sen benden cok daha dayanıklısındır....

ay bunu bari duyduguma sewindim cnm çünkü ben hsg yi canlı canlı cektırdım tamam cok canım yandı ama gecti inşallah sıradaki çekecegimiz agrı dogum agrısı olur ırmak ark dediği gibi cnm.........

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bana da bu ay ilk aşılama yapılacak... şu an puregon 300 adlı iğneyi kullanıyorum.. benneyaptımki

hayırlı olsun hepinize aşılamalarınız bende puregona yarın başlıyorum canım yanacak diye çok korkuyorum inşallah çektiklerimize değer

hayırlı olsun hepinize aşılamalarınız bende puregona yarın başlıyorum canım yanacak diye çok korkuyorum inşallah çektiklerimize değer
hoşgeldin cnm aramıza iğneler cok acımıyor cnm inşallah bu ay hayırlı haberını alırız...........

ben hala adet olamadım yaaaaaa..
kasıklarım ağrıyo başım felkaet ama olamadım
yarın olurum diye düşünüyorum bakalım

kızlar bu arada bi sorum olucak bılıyorsunuz ben merional iğne kullanıyorum bugun 4.iğnemi oldum ama kasık we baldır agrım oldu cok daha doorusu iğnemi 4 te oluyorum gece 10-11 gibi ağrım oluyor dayanılmayacak kadar cok agrım diilhafif bi ağrı ama uzun sure agrı oluyor heralde yumişler gelişiyo olusuyo inşallah öyledir bu normal heralde böyle agrısı olan war mı arkadaşlar....

tarmissu naptın kuşum?ne durumdasın?
cnm ben bugun 4.iğnemi oldum bakalım yarın kontrole gidicem inşallah bi sürü yumişim wardır cnm dua et bnm için ya bnm kasık agrım cok oluyor cnm ya kalcam agırır sanıodum iğneden dolayı ama kasık agrım war napalım cok diil allhtan cnm olsunda ben her tur agrı cekmeye razıyım cnm bnm
nası ya gelmedi kaç gün oldu ya test yapmamısmıydın sen cnm

yok ben farlutal içiyodum adet söktürücü
yarın biteli 4 gün olcak genelde 4. gün olurum ben..inşallaaaaaaaaaaaah koca koca yumoşların olur
yarın haber ver olur mu

yarın biteli 4 gün olcak genelde 4. gün olurum ben..inşallaaaaaaaaaaaah koca koca yumoşların olur
yarın haber ver olur mu
hııı bende bi ay kullanmıstım onu ama hemn ilaç bittiği gibi olmuştum olsun be gec olsun guç olmasın demişler inşallah olursun benu demek istemezdim ama keske hiç olmasan ama hayırlısı cnm mutlaka hber werırım gelınce yazarım size cnm öpüyorum seni....

selam arkadaşlar , işyerinden izin aldıgım için internete girme fırsatım olmamıştı. İlk aşılamamı oldum hayırlısı bakalım :) puregon ve ovitrelle kullandım. yumoşlarım 16, 17, 18mm arasındaydı. Nedensiz infertilite benimkisi.. bu arada aşılama öyle kolay geçtiki, hiç acımadı.. zaten minik bir igneyle güçlendirlmiş spermleri çekiyorlar ignenin ucunada çok ince olan bir karışlık plastik boru gibi bişey.. inan korkulacak bişey yok o içinde giderken hissetmiyorsun desem yeri var.. korkmayın ve kendini sıkmayın derim ben arkadaşlar.. hadi dularınızı bekliyorum.. regl tarihim 26 şubat.. inşallah hayırlısı olurda alırız hepimiz kucagımıza bebişlerimizi :)

tramissu1986
elif23
bircan ---5 şubat perşembe :CüvCüv:
ceylin1907
35sevi35
cemre18 ---- inşallah en yakın zamanda canım:CüvCüv:
özlem 1415 ----bidahaki aya inşallah canım :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
idilengin----8 şubat pazar:CüvCüv:
pikapika
seherbayer
<yumyum>
buketimm ---10 şubat salı:CüvCüv:
ozceliksena
duygu2008
sahil8
ırmak 34
macera---8 şubat pazar :CüvCüv:
line
mavi deniz
windy---11 şubat çarşamba:CüvCüv: 26 şubat:ecrin_bebek:
gzd82

ay hadi bakalım hayırlısı cnm ya allah dualarımızı kabul etsin inşallah ya bu liste hepimize ugurlu gelsin allah tüm isteyenleri bebişlerine kawustursun en kısa zamanda inşallah cnm bebiş haberini :CüvCüv:bekliyorum...........Şeniz

canım ne zaman yapılacak aşılaman inşallah tutarda bzie müjdeli haberi verirsin canım :teytey::teytey::teytey:

canım ne zaman yapılacak aşılaman inşallah tutarda bzie müjdeli haberi verirsin canım :teytey::teytey::teytey:
inan cnm bu haberi wermeyi ben ne kadr çok istiyorm anlatamam sade benim diil hepimizin tutar inşallah bu ay cnm
bugun 6.iğnemi oldum cnm 10 güne kdr olur heralde tam bılmıorum cnm senin ne zaman olucak belli mi başladınız dimi.........

yarın haber ver olur mu
cnm gittim dr cumartesi günü baktı yumoşlar cok ama ööle koca koca diilmiş cnm o yüzden daha cabuk we hızlı buyutmek için 1.5 iğneye çıkardık 2 gündür 1.5 tane iğne oluyorum salı yıne gidicem bakalım belki buyumuşlerdir ama hem sagda hem solda 4-5 tane war gibi geldi bana ama olsun napalım en azından fazla olması da cok iii yani ööle diilmi cnm sen ne durumdasın cnm geldimi senin adetin.........

kızlar ya nerdesiniz görüşemiyoruz ne oldu aşılamalar ne alemdesiniz bakalım öpüyorum hepinizi...............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…