slm hanımlar,bugün ilk asılamamı oldum, henüz olmayanların gözünü korkutmak istemem ama cok fenaydı. acaip ağrım oldu. aslında korkuydy beniki daha cok. korktukca canım yandı, canım yandıkca daha cok korktum. zangır zangır tiredim.dr.um bile şok oldu adamcağız. sağolsun süper, tatlı, anlayıslı bir doktor.
ama eğer bu ilki tutmazsa ( ki insallah tutar ) 2. asılamamı anesteziyle olmayı düşünüyorum.bu konuda bir bilginiz varmı? anestezili aşılama oluyor mu ?
epey bir süre kendime gelemedim.aşılamanın ortasında kac kere dayanamıyorum artık diye bağırdığımı hatırlıyorum
aayyyy inşallah tutarda canım son acın doğum sancın olur dilerim Allah hepimizin kucağına bebişlerimizi versin.. yanlız bi şey sorucam aşılama ağrısızdır deniyor hep yanlışmı yazıyorlar acaba ben şimdiden korktum hsg kadar acılımı ?
ay bunu bari duyduguma sewindim cnm çünkü ben hsg yi canlı canlı cektırdım tamam cok canım yandı ama gecti inşallah sıradaki çekecegimiz agrı dogum agrısı olur ırmak ark dediği gibi cnm.........canım, sundan eminim ki benim ağrı eşiğim cok düşük. hsy'yi canlı canlı cektiren hanımlara diyecek tek bir sözüm var helal olsun. ben 2 kere cektirdim ,2si de anesteziliydi.emin ol ki sen benden cok daha dayanıklısındır....
ay bunu bari duyduguma sewindim cnm çünkü ben hsg yi canlı canlı cektırdım tamam cok canım yandı ama gecti inşallah sıradaki çekecegimiz agrı dogum agrısı olur ırmak ark dediği gibi cnm.........
merhaba arkadaşlar bana da bu ay ilk aşılama yapılacak... şu an puregon 300 adlı iğneyi kullanıyorum.. benneyaptımki
yanlış analaşıldımneye sevindin pardon?anlamadım
hoşgeldin cnm aramıza iğneler cok acımıyor cnm inşallah bu ay hayırlı haberını alırız...........hayırlı olsun hepinize aşılamalarınız bende puregona yarın başlıyorum canım yanacak diye çok korkuyorum inşallah çektiklerimize değer
cnm ben bugun 4.iğnemi oldum bakalım yarın kontrole gidicem inşallah bi sürü yumişim wardır cnm dua et bnm için ya bnm kasık agrım cok oluyor cnm ya kalcam agırır sanıodum iğneden dolayı ama kasık agrım war napalım cok diil allhtan cnm olsunda ben her tur agrı cekmeye razıyım cnm bnmtarmissu naptın kuşum?ne durumdasın?
hııı bende bi ay kullanmıstım onu ama hemn ilaç bittiği gibi olmuştum olsun be gec olsun guç olmasın demişler inşallah olursun benu demek istemezdim ama keske hiç olmasan ama hayırlısı cnm mutlaka hber werırım gelınce yazarım size cnm öpüyorum seni....yok ben farlutal içiyodum adet söktürücü
yarın biteli 4 gün olcak genelde 4. gün olurum ben..inşallaaaaaaaaaaaah koca koca yumoşların olur
yarın haber ver olur mu
ay hadi bakalım hayırlısı cnm ya allah dualarımızı kabul etsin inşallah ya bu liste hepimize ugurlu gelsin allah tüm isteyenleri bebişlerine kawustursun en kısa zamanda inşallah cnm bebiş haberini :CüvCüv:bekliyorum...........Şenizselam arkadaşlar , işyerinden izin aldıgım için internete girme fırsatım olmamıştı. İlk aşılamamı oldum hayırlısı bakalım :) puregon ve ovitrelle kullandım. yumoşlarım 16, 17, 18mm arasındaydı. Nedensiz infertilite benimkisi.. bu arada aşılama öyle kolay geçtiki, hiç acımadı.. zaten minik bir igneyle güçlendirlmiş spermleri çekiyorlar ignenin ucunada çok ince olan bir karışlık plastik boru gibi bişey.. inan korkulacak bişey yok o içinde giderken hissetmiyorsun desem yeri var.. korkmayın ve kendini sıkmayın derim ben arkadaşlar.. hadi dularınızı bekliyorum.. regl tarihim 26 şubat.. inşallah hayırlısı olurda alırız hepimiz kucagımıza bebişlerimizi :)
cnm ben bugun 4.iğnemi oldum bakalım yarın kontrole gidicem inşallah bi sürü yumişim wardır cnm dua et bnm için ya bnm kasık agrım cok oluyor cnm ya kalcam agırır sanıodum iğneden dolayı ama kasık agrım war napalım cok diil allhtan cnm olsunda ben her tur agrı cekmeye razıyım cnm bnm
nası ya gelmedi kaç gün oldu ya test yapmamısmıydın sen cnm
inan cnm bu haberi wermeyi ben ne kadr çok istiyorm anlatamam sade benim diil hepimizin tutar inşallah bu ay cnmcanım ne zaman yapılacak aşılaman inşallah tutarda bzie müjdeli haberi verirsin canım :teytey::teytey::teytey:
cnm gittim dr cumartesi günü baktı yumoşlar cok ama ööle koca koca diilmiş cnm o yüzden daha cabuk we hızlı buyutmek için 1.5 iğneye çıkardık 2 gündür 1.5 tane iğne oluyorum salı yıne gidicem bakalım belki buyumuşlerdir ama hem sagda hem solda 4-5 tane war gibi geldi bana ama olsun napalım en azından fazla olması da cok iii yani ööle diilmi cnm sen ne durumdasın cnm geldimi senin adetin.........yok ben farlutal içiyodum adet söktürücü
yarın biteli 4 gün olcak genelde 4. gün olurum ben..inşallaaaaaaaaaaaah koca koca yumoşların olur
yarın haber ver olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?