canım ya daha cok umutlu olman gerek bak ne güzel sewgililer gününde ugurlu gelsin inşallah sana cnm hayırlısı olsun bence korkma cnm ya allah inşallah bu ay güldürür yüzünü o olcak olduktan sonra atese bademcıge bakmaz bence ama olsun belkı de sana cok buyuk bı surprız olur inşallah cnm .............ben aşılamamı 14 şubatta oldum ama pek ümitli değilim çünkü aynı gün ağır bademcik iltahabı geçirdim ateşli eşimin spermleri çok iidi benimde 1 yumurtam gelişmişti az doz kullanmıştım hatırlarsanız genede ii büyümüş neyse bu hastalıktan dolayı tutmayacağını düşünüyorum hiç bişey hissetmiyorum hiç ağrım sancım yok buda korkutuyo beni
tramissu1986
elif23
bircan
ceylin1907
35sevi35
şuan itibariyle 5 kişiyiz arkadalar sonra aşılama tarihlerimizide yazarız we hepimizin hamiş haberini weririz..........
tramissu1986
elif23
bircan ---5 şubat perşembe :CüvCüv:
ceylin1907
35sevi35
cemre18 ---- inşallah en yakın zamanda canım:CüvCüv:
özlem 1415 ----14 şubat cumartesi:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
idilengin----8 şubat pazar:CüvCüv:
pikapika
seherbayer
<yumyum>
buketimm ---10 şubat salı:CüvCüv:
ozceliksena
duygu2008
sahil8
ırmak 34
macera---8 şubat pazar :CüvCüv:
line
mavi deniz
windy---11 şubat çarşamba:CüvCüv: 26 şubat:ecrin_bebek:
gzd82
canım ya daha cok umutlu olman gerek bak ne güzel sewgililer gününde ugurlu gelsin inşallah sana cnm hayırlısı olsun bence korkma cnm ya allah inşallah bu ay güldürür yüzünü o olcak olduktan sonra atese bademcıge bakmaz bence ama olsun belkı de sana cok buyuk bı surprız olur inşallah cnm .............
dediğim gibi cnm mart senin ayın olsun inşallah bebiş heberını martta werirsin inşallah cnm allah hakkımızda hayırlısını wersin üzme kendini cnm ya bol bol dua et benım dualarımde sizinle....kızlar benide ekleyin.
cananisa 4 şubat aşılama tarihim ve negatif sonucu öğrendiğim tarih 18 şubat yani eşimin doğum günü senağlama
sağol canım ben aşılamanın ilk başından beri aksilikler yaşıyorum olursa gerçekten büyük bir süpriz olacak bebek hayatta her zorluğa göğüsgerebilecek mücadeceli bir tip olur herhalde inşallah ama kendimi umutlandırmak istemiyorum hayal kırıklıkları kötü oluyo nasip artık
stres zaten en buyuk düşmanımız cnm herkese stressiz bi aşılama dönemi diliyorum.....canım bendde dün yaptırdım 2 asılamam adana tüp bebek merkezinde yaptırdım insallah tutar hepizkide cok sitresli bi oayya sanki üstümden balyozla gecmişler şimdi ytıyorum dinleniyorum sitresten ne hale gelmişim :)))))))))))9 allahım sen nelere kadirsin yarabbim allah bosa düşürmesin arkadaslar herkese kolay gelsin benide ekleyin listeye 4 mart adet tarihim insallah hamileyimdirde adert olmam(
dediğim gibi cnm mart senin ayın olsun inşallah bebiş heberını martta werirsin inşallah cnm allah hakkımızda hayırlısını wersin üzme kendini cnm ya bol bol dua et benım dualarımde sizinle....
önemli diil canım ne demek bıtanemcanımmm allah razı olsunn... Yapıcak bişey yok. Dayancaz hayırlı zamanı değilmiş demekki.
Hep birlikte dua edelim. Ilgin için çok teşekkür ederim canım çok sağol.
slm cnm hoşgeldin ekledım senı de listeye cnmbenıde eklermısınız lıstenıze bende sanırım subatın ılk haftası olabılırm
haberini beklıyorum cnm ne zmn regl tarihin onuda sööle de yazalım hem beraber dua edelım ama olduysa da suan tutunmustur sana belkide anne adayısındır inşallah cnm benım de buyuk ıhtımal pazartesi olucak bakalım hayırlısı inşallah dualarımız kabul olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?