Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tarmissucum bizim seyrimiz aynı gidiyo galiba benim de 11-12 ya da 13 ü gibi adet olamam gerekiyo ve adetin 2. günü ben de iğneye başlıcam işte............hadi bakalım rast gele............

arkadaşlar bende klomen kullandım 5 gün salı günü yumurtalara bakılacak büyümüşse aşılama olacak benim hiç umudum yok ama çünkü tek doz kullandım düşük yani büyümüş olduğundan şüpeliyim çünkü pko var bende ikigün önce bi arkadaşın refaransı ile bi hocayla konuştum başlangıçta böyle başlanır dedi ama ???

özlemcim hiç endişelenme ve öyle düşünme.....ben de pco luyum..üstelik başka bir pco lu arkadaş da klomen kullandı yumurtası 23 mmolmuştu..üstelik hiçbişi hissetmediğini ve büyümediğini söyleyip duruyodu

tek doz çok fazla yumurtanın oluşmasını engellemek içindir...önce hapa yumurtalarının tek dozla nasıl cevap vereceğine bakacaktır

gerçektenmi çook sevindim bende bişey hissetmiyorum inşallah büyüt çok sağol

evet canım öyle ...umarım büyür yumoşların........

merhaba arkadaşlar,
Bakalım 20 şubatın gelmesini nasıl bekliyeceğim...sabırsızlanıyorum..Allah hepimize yardımcı olsun bebek özlemi çekmeyelimm Hepimize boll şanslarrrrrrr

amin maceracım allah yardımcımız olsun hepimizin

Bende 10 gün kadar sonra 3. aşılamamı yaptıracağım, yine çok heyecanlıyım, bu sefer olacagından eminim allahın izniyle

tramissu1986
elif23
bircan ---5 şubat perşembe :CüvCüv:
ceylin1907
35sevi35
cemre18 ---- inşallah en yakın zamanda canım:CüvCüv:
özlem 1415
idilengin----8 şubat pazar:CüvCüv:
pikapika
seherbayer
<yumyum>
buketimm ---10 şubat salı:CüvCüv:
ozceliksena
duygu2008
sahil8
ırmak 34
macera---8 şubat pazar :CüvCüv:
line

Son düzenleme:

Son düzenleme:
kızlar günaydın benim iğneye başlayalı 8.günüm ama hiç sancım yok yumoşum büyümüyo mu acaba yarın kontrole gidecem inşallah büyüyolardır aşılamam tahminen bu haftasonu olur heralde çok heyecanlıyım...

canım benim aşılama da ancak yarın 15. günde yapılacak. benimkilerde hep en alt seviyede büyüdüler.ancak yarına yetişiyorlar. ben de sancı hiç olmadı ama gaz hep vardı. belki senin de öyledir. bünyeye göre değişiyo demekki

evet buketim gaz var ama sancı yok herkeste farklı oluyo demekki , sen kaçlık vuruldun iğneyi canm birde kaç gün vuruldun ? bende pko var o yüzden dozajı az alıyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Arkadaşlar,
Bende aşılama yapalı 2gün oldu.Aslında hiç beliti yok.Ama belirti olurmuydu?Bu kadar sürede.Bilmiyorumm benneyaptımki

inşallah canım amin cümlemizin allah gönlüne göre versin

teşekkürler canım, birşey daha sormak istiyorum ben çalışıyorum ancak akşam 1-2 saat erken çıkabilirim bu kontrollerin sabah yada akşam olması gibi zorunluluk varmı. birde aşılamaya gidicem zaman sabahmı gitmek gerek öptüm

slm canım, aslında sen idilengin'e sormussun ama ben cevaplayayım dedim. kontrollerin sabah ya da aksam ,ac ya da tok olması hiç farketmiyor. ama dr.un mutlaka 2 ya da 3 günde seni kontrole cağırması gerekli,umarım yardımcı olabilimişimdir...

evet buketim gaz var ama sancı yok herkeste farklı oluyo demekki , sen kaçlık vuruldun iğneyi canm birde kaç gün vuruldun ? bende pko var o yüzden dozajı az alıyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

canım ben 14 gün boyunca hep 75 lik doz yaptım iğneyi. dr.um dozu hiç değiştirmedi. benim yumrtalar aslında hep olması gereken en alt sınırda büyüdüler. dr. um doz artırmayı düşünmedi. ama neden bilimyorum.zaten yarın ilk asılmam da olacak hayırlısıyla. umarım hepimiz en kısa ve en hayırlı zamanda anniş oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…