- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
özlemcim hiç endişelenme ve öyle düşünme.....ben de pco luyum..üstelik başka bir pco lu arkadaş da klomen kullandı yumurtası 23 mmolmuştu..üstelik hiçbişi hissetmediğini ve büyümediğini söyleyip duruyodu
tarmissucum bizim seyrimiz aynı gidiyo galiba benim de 11-12 ya da 13 ü gibi adet olamam gerekiyo ve adetin 2. günü ben de iğneye başlıcam işte............hadi bakalım rast gele............[/quote
canım ben seni solladım .....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
we ne gariptirki adet oldum bugun 11 subat derken 8 subat oldu bakalım yarın gıdıcem dr eger kist yoksa başlıcaz bakalım tedawıye cnm işin sınır bozucu kısmı bu ilaçlar her eczanede de yok olabılıo we önceden söölemek gerekiyor ben yarın ısmarlayacaktım ama anı bı degıısklık oldu inşallah bulurum ilaçları eger olmazsa zaten 3. günü de başlana bılıormuş iğneler demişti dr bakalım hayırlısı ....................
kızlar günaydın benim iğneye başlayalı 8.günüm ama hiç sancım yok yumoşum büyümüyo mu acaba yarın kontrole gidecem inşallah büyüyolardır aşılamam tahminen bu haftasonu olur heralde çok heyecanlıyım...
canım benim aşılama da ancak yarın 15. günde yapılacak. benimkilerde hep en alt seviyede büyüdüler.ancak yarına yetişiyorlar. ben de sancı hiç olmadı ama gaz hep vardı. belki senin de öyledir. bünyeye göre değişiyo demekki
3 aydır hangı tedawıyı oluyosunuz cnm bu arada sorun neydi senın ?
canım benım tedawım ise sööle adetımın 2. gününde merional iğne ye başlaayacagız 10 gun falan yumurtaları gelıstırmek için tabı her gun wajınal ultrasonla da bakıcak gelişme durumuna klomen de kullanlar war cnm ben 5 ay kullandım aşılama yapmadık ama o sırada o zamanda 3 falan yumişim oluyodu ama bu kez şansımı daha da arttırmak için iğnelere başlıcaz sonra 20 mm falan oldugu zamanda ovitrelle catlatma iğnesi yapıcak canım sonrada 36 saat içinde falan aşılama yapıcakmış canım hayırlısı inşallah hersey cok iii olur allah gönlümüze göre werir..............
hoşgeldin canım ben bildiklerimi sana aktarayım ben de 4 senedir uğraşıyorum bebeişime kavuşmak için..2. aşılamam da oldu ve beklemedeyim. adetin 5. günü klomen kullanmaya başladım ben. 10. günü klomen bitince doktor kontrole çağırıyo ve yumuşlara bakıyo.. ve gün aşırı takip yapıyo taaki istenen boyuta gelinceye kadar ve yaklaşık 20 mm olduklarıbnda 12-13-14-15 -16 . günler hemen hemen çatlatma iğnesi yapıyo sana. iğneden 36 saat sonrada aşılama işlemini yapıyo ama bu kullanılanlar kişiye göre değişiryo..hayırlı olsun canım kolay gelsin..
teşekkürler canım, birşey daha sormak istiyorum ben çalışıyorum ancak akşam 1-2 saat erken çıkabilirim bu kontrollerin sabah yada akşam olması gibi zorunluluk varmı. birde aşılamaya gidicem zaman sabahmı gitmek gerek öptüm
evet buketim gaz var ama sancı yok herkeste farklı oluyo demekki , sen kaçlık vuruldun iğneyi canm birde kaç gün vuruldun ? bende pko var o yüzden dozajı az alıyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?