Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canm bugün kontrole gittim daha küçükler yumoşlar dedi doktor 50lik vuruluyodum 75 e çıkardı doktor 3 gün vurulup cuma sabahı yine gidecem aşılamam hafta sonuna gelsin die dua ediyodum ama malesef haftasonuna gelmeyecek..eşim bankada çalışıyo izin alması problem o yüzden haftasonu olsun istiyodum neyse canm inşallah sneinki problemsiz geçer ve inşallah en kısa zamnda bize müjde verirsin umut olursun bizlere...hihoyyyt

Slm kızlar banada bu ay aşılama yapılacak bakalım hayırlısı artık..geçen ay menegon igne gonal f ve ovitrelle vuruldu regl oldum maalesef..bugün doktorum çagırdı bakalım tam tarihi bilmiyorum ama ..ya bu süreç nedir bana ayrıntılı yazmanız mümkünmüdür..

Merhaba arkadaşlar, banada yarın saat 12.00 de yapılacak aşılama. Dualarınızı bekliyorum.. Listeye benide eklerseniz sevinirim..

arkadaşlar bugün dr dan geldim ben klomen hap kullanıyordum 50 mg tek doz ve pko im vardı ilk aşılamam olacaktı ama yumurtalar büyümemiş sadece 1 tanesi 14 mm ben tahmin etmiştim büyümiyeceğini çünkü zaten pko var ve doz çok düşük canım çok sıkıldı önümüz ayakaldı anlıycanız birdahaki ay için iğne istedim bakalım dr un hocasından onay çıkarsa olucak oda sizce ne yapayım sizler hangi iğneleri kullandınız sizce hangisi daha etkili ve dozları nedir yazarsanız çok yardımcı olacaksınız canım çok sıkıldı yaaa boşuna bekledim 1 ay daha

slm hanımlar,bugün ilk asılamamı oldum, henüz olmayanların gözünü korkutmak istemem ama cok fenaydı. acaip ağrım oldu. aslında korkuydy beniki daha cok. korktukca canım yandı, canım yandıkca daha cok korktum. zangır zangır tiredim.dr.um bile şok oldu adamcağız. sağolsun süper, tatlı, anlayıslı bir doktor.
ama eğer bu ilki tutmazsa ( ki insallah tutar ) 2. asılamamı anesteziyle olmayı düşünüyorum.bu konuda bir bilginiz varmı? anestezili aşılama oluyor mu ?
epey bir süre kendime gelemedim.aşılamanın ortasında kac kere dayanamıyorum artık diye bağırdığımı hatırlıyorum

Canım Özçelik Sena;
İyi dileklerin için sana çok teşekkür ederim. Umarım dediğin gibi tutar. Allah bebek özlemi çeken her kadına bunu nasip etsinnn.Sen ne durumdasın bu arada? Tedaviye devam ediyor musun?Sana kolay gelsiin.

tramissu1986
elif23
bircan ---5 şubat perşembe :CüvCüv:
ceylin1907
35sevi35
cemre18 ---- inşallah en yakın zamanda canım:CüvCüv:
özlem 1415 ----bidahaki aya inşallah canım :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
idilengin----8 şubat pazar:CüvCüv:
pikapika
seherbayer
<yumyum>
buketimm ---10 şubat salı:CüvCüv:
ozceliksena
duygu2008
sahil8
ırmak 34
macera---8 şubat pazar :CüvCüv:
line
mavi deniz
windy---11 şubat çarşamba:CüvCüv:
gzd82

Son düzenleme:
saol yani cnm cok moral oldu bana da bugun başaladım iğnelere yani...........
inanmıyorum cnm ya e cok kolay diodu herkes ya nıe bööle olduki sende belkide kişiden kişiye değişiyordur cnm ya bide cok sıktıysan kendini ondan da olabılır aman hayırlısıyla olsunda onun acısınada dayanılır dimi cnm inşallah ikinciye gerek kalmaz cnm ..............
hadi bakalım hayırlısı olsun cnm dinlen bakalım şimdi de gün say...............

Merhaba arkadaşlar, banada yarın saat 12.00 de yapılacak aşılama. Dualarınızı bekliyorum.. Listeye benide eklerseniz sevinirim..
hadi bakalım hayırlısı olsun cnm allah dualarını kabul etsin tabi hepimizin
sen de de pko mu war cnm hangi ilaçı kullandın bu aşılama yolunda ilk aşılamanmı olucak bu arada aramıza da hoşgeldin.............

slm cnm hoşgeldin aramıza sende
ben bu ilaçları bılmıorum merional kullanıyorum bugun başldım işte reglin 2-3- günü başlanıyor iğnelere sonra catlatılıyor yumurtalar 18 -20 mm oldugu zaman eşinden sperm alınıyor yıkanmaya gerek warsa yıkanıyor eger yoksa yıkanmadan sonrada 36 saatt için de aşılama yapılıyor cnm tabi en büyük düşmanımız da stres hayırlısıyla olur inşallah cnm ................

haklısın cnm sıkıcı bı durum ama bızım her zaman sıkıcı durumları bı pozıtıflıge cewırmemız gerek cnm
ben önce klomen kullandım ama o zmn bıle 3 fln oluyordu bu ay da ilk defa merional a başladık cnm bakalım ne olucak son durum
hayırşısı belkıd senın bu ay diildir cnm üzme kendini bence bende gecen ay gıttıgım de regl4. gunu gıtmıştim ama iğneler 2-3- gununde yapılıorumus benımde bı ay kaybım olmustu cnm hayırlısı...........

canım meraba banada dr um busefer menegon verdı ama gunde 2 doz yaptırıyoeum bıde ovıtrella yazmıs ılacı daha almadım bu catlatma ıgnesımı sen menegonu nası kullandın kac gun kullandın benı bılgılendırımısın

cnm menegon igneyi ben reglin 3.günü sanırım vurulmaya başlamıştım kalçadan vuruldum bir kutu içinde 5 tane var 5gün akşamları aynı saatlerde vuruldum..menegon bittikten sonra hormon testi yapıldı yumurtam geç büyüyordu doktorum öyle demişti hormon testi sonucuna göre doz ayarlanıp gonal f vuruldum oda göbekten 6 gün vuruldum sonrada çatlatma ignesi işte göbekten olandan çok tırsıyordum ama kalçadan daha basit ve agrısısmış bu ayda menegon vurulmadım dün doktorum la görüştügümde eczaneler kapanmıştı dünde vurulmam gerektigi için orada menegon vurdular ama bu ay şimdilik gonal f vurulacam..

merhaba arkadaşlar bana da bu ay ilk aşılama yapılacak... şu an puregon 300 adlı iğneyi kullanıyorum.. benneyaptımki

merhaba arkadaşlar bana da bu ay ilk aşılama yapılacak... şu an puregon 300 adlı iğneyi kullanıyorum.. benneyaptımki
hoşgeldin aramıza cnm hayırlısı olsun inşallah allah bekletmeden kawusmayı nasıp etsin bebişine ...........
listeye seni de ekledim cnm ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…