- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
tarmissucum bizim seyrimiz aynı gidiyo galiba benim de 11-12 ya da 13 ü gibi adet olamam gerekiyo ve adetin 2. günü ben de iğneye başlıcam işte............hadi bakalım rast gele............[/quote
canım ben seni solladım .....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
we ne gariptirki adet oldum bugun 11 subat derken 8 subat oldu bakalım yarın gıdıcem dr eger kist yoksa başlıcaz bakalım tedawıye cnm işin sınır bozucu kısmı bu ilaçlar her eczanede de yok olabılıo we önceden söölemek gerekiyor ben yarın ısmarlayacaktım ama anı bı degıısklık oldu inşallah bulurum ilaçları eger olmazsa zaten 3. günü de başlana bılıormuş iğneler demişti dr bakalım hayırlısı ....................
aaaaaaaa gerçekten mi tarmissu......çok sevindim tedavin erken başlıcak keşek benimki de hemen gelse ya
ya bi yandan bende sewındım cok sukur iğnelerimi de buldum cnm bugun dr gıtttım adetın 2. günü baktı kist falan yok allaha sukur o bari yok yani bakalım yarın aksamustu iğnelere başlıcaz hadi bakalım hayırlısı cnm cok zorlu we stresli bı yol beni beklıyor allah hepimizin yardımcısı olsun ...........:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: ...........aaaaaaaa gerçekten mi tarmissu......çok sevindim tedavin erken başlıcak keşek benimki de hemen gelse ya
canım ben 14 gün boyunca hep 75 lik doz yaptım iğneyi. dr.um dozu hiç değiştirmedi. benim yumrtalar aslında hep olması gereken en alt sınırda büyüdüler. dr. um doz artırmayı düşünmedi. ama neden bilimyorum.zaten yarın ilk asılmam da olacak hayırlısıyla. umarım hepimiz en kısa ve en hayırlı zamanda anniş oluruz...
ya bi yandan bende sewındım cok sukur iğnelerimi de buldum cnm bugun dr gıtttım adetın 2. günü baktı kist falan yok allaha sukur o bari yok yani bakalım yarın aksamustu iğnelere başlıcaz hadi bakalım hayırlısı cnm cok zorlu we stresli bı yol beni beklıyor allah hepimizin yardımcısı olsun ...........:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: ...........
amin tramissucum inşallah bebişin bu ay sana gelir:CüvCüv:
amin canım inşallah hepimiznki gelir ..................amin tramissucum inşallah bebişin bu ay sana gelir:CüvCüv:
napalım artık bızımkıler bıraz kalpazan.........lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
saol yani cnm cok moral oldu bana da bugun başaladım iğnelere yani...........slm hanımlar,bugün ilk asılamamı oldum, henüz olmayanların gözünü korkutmak istemem ama cok fenaydı. acaip ağrım oldu. aslında korkuydy beniki daha cok. korktukca canım yandı, canım yandıkca daha cok korktum. zangır zangır tiredim.dr.um bile şok oldu adamcağız. sağolsun süper, tatlı, anlayıslı bir doktor.
ama eğer bu ilki tutmazsa ( ki insallah tutar ) 2. asılamamı anesteziyle olmayı düşünüyorum.bu konuda bir bilginiz varmı? anestezili aşılama oluyor mu ?
epey bir süre kendime gelemedim.aşılamanın ortasında kac kere dayanamıyorum artık diye bağırdığımı hatırlıyorum
hadi bakalım hayırlısı olsun cnm allah dualarını kabul etsin tabi hepimizinMerhaba arkadaşlar, banada yarın saat 12.00 de yapılacak aşılama. Dualarınızı bekliyorum.. Listeye benide eklerseniz sevinirim..
slm cnm hoşgeldin aramıza sendeSlm kızlar banada bu ay aşılama yapılacak bakalım hayırlısı artık..geçen ay menegon igne gonal f ve ovitrelle vuruldu regl oldum maalesef..bugün doktorum çagırdı bakalım tam tarihi bilmiyorum ama ..ya bu süreç nedir bana ayrıntılı yazmanız mümkünmüdür..
arkadaşlar bugün dr dan geldim ben klomen hap kullanıyordum 50 mg tek doz ve pko im vardı ilk aşılamam olacaktı ama yumurtalar büyümemiş sadece 1 tanesi 14 mm ben tahmin etmiştim büyümiyeceğini çünkü zaten pko var ve doz çok düşük canım çok sıkıldı önümüz ayakaldı anlıycanız birdahaki ay için iğne istedim bakalım dr un hocasından onay çıkarsa olucak oda sizce ne yapayım sizler hangi iğneleri kullandınız sizce hangisi daha etkili ve dozları nedir yazarsanız çok yardımcı olacaksınız canım çok sıkıldı yaaa boşuna bekledim 1 ay daha
Slm kızlar banada bu ay aşılama yapılacak bakalım hayırlısı artık..geçen ay menegon igne gonal f ve ovitrelle vuruldu regl oldum maalesef..bugün doktorum çagırdı bakalım tam tarihi bilmiyorum ama ..ya bu süreç nedir bana ayrıntılı yazmanız mümkünmüdür..
canım meraba banada dr um busefer menegon verdı ama gunde 2 doz yaptırıyoeum bıde ovıtrella yazmıs ılacı daha almadım bu catlatma ıgnesımı sen menegonu nası kullandın kac gun kullandın benı bılgılendırımısın
hoşgeldin aramıza cnm hayırlısı olsun inşallah allah bekletmeden kawusmayı nasıp etsin bebişine ...........merhaba arkadaşlar bana da bu ay ilk aşılama yapılacak... şu an puregon 300 adlı iğneyi kullanıyorum.. benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?