bu arada sizler nerde yaptırıyosunuz aşılamayı,yani özel doktorda mı yoksa hastahanede mi
henüz adet görmedin herhalde peki aşılama bu iğneyle başlayacağını nerden biliyorsun canım dr mu söyledi birde bu iğnelerden en tekilisi hangisi biliyormusun sen özel hastanedemi yaptırıyorsun aşılamanı
merhaba arkadaşlar bende bu gün aşılama için start verdim yanlız benimki biraz olaylı başladı pko veya pkos olan arkadaşlara sormak istiyorum bu gün ultrasonda birsürü polikistiğim olduğu görüldü rahim duvarım ise iimiş bu kistleri görünce dr terettüt etti önce aşşılamaya başlama konusunda sonra yapmaya karar verdi ve klomen happla başladık adetein 5. gününden itibaren 5 gün kullanacağım ve kontrole gideceğim sizdede süreç böylemiydi yani sizinde kistleriniz varken mi başladılar ve sizdemi önce hapla başladınız LÜTFEN ACİLEN CEVAP YAZARSANIZ SEVİNECEĞİM
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın biraz tecrübesizim bende bebek istiyorum fakat iyi doktor bilmiyorum izmirde gidebileceğim iyi doktor tavsiye ederseniz sevinirim bir de aşılama yapılan yerler nereleri ben artık bu stressten kurtulmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum hepimizin bi gün olacak inşallah
ben de özelde yaptırıcam cnm ama hastanede falan da oluyor ama 23 we 40 yaş arasında rapor cıkartabılıosun bu aralıkta diilsen zaten yıne cok az bı farkla fazla werıp özelde yaptırmak zorunda kalıcaksın yanı cnm yaş kaçtı senın ??bu arada sizler nerde yaptırıyosunuz aşılamayı,yani özel doktorda mı yoksa hastahanede mi
ben de özelde yaptırıcam cnm ama hastanede falan da oluyor ama 23 we 40 yaş arasında rapor cıkartabılıosun bu aralıkta diilsen zaten yıne cok az bı farkla fazla werıp özelde yaptırmak zorunda kalıcaksın yanı cnm yaş kaçtı senın ??
ben de özelde yaptırıcam cnm ama hastanede falan da oluyor ama 23 we 40 yaş arasında rapor cıkartabılıosun bu aralıkta diilsen zaten yıne cok az bı farkla fazla werıp özelde yaptırmak zorunda kalıcaksın yanı cnm yaş kaçtı senın ??
CANIM SEN ÖZELDEMİ YAPTIRACAKASIN NE KADAR YAPACAKLAR?MERAK ETTİM NEREDE OTURUYORSUN YAŞIN KAÇTI SENİN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ TATLIM:1hug:
slm cnm öncelikle yazdıgım bişeyi düzelteyım ben sana 2. 4. gunde başlanıo demiştim bu arada başlananlar iğnelerdi cnm klomen 5. gün başlanıyor buyada kadar tamam ama ben kist warken kiste ilaç werip önce onu bıtırıo sonra başlıyor die bılıorum çünkü ben de adetımın 1. günü gidicem kist warmı die bakıcak sonra yoksa eger başlıcak ama warsa da yıne başlar mı senın gıbı bılmıorum cnm ama sonucta dr bılır yanı belkı rahımının içine de güwen miş olabılır tutma şansı olmasa zaten yapmaz die dusunuorum cnm bence sen bu gundu su gundu takma hiç cnm ya bu dönem daima pozitif ol cnm 15 gunun falan war yanı beklıyorum hayırlı haberını hadi bakalım inşallah bu ay hepimizin yüzü güler................
kızlar merhaba ben de şubatta aşılama olacam dün puregon iğneye başaladım ovitrelleyi de çatlatma olarak kullanacak doktorum iğnelerimi aldım ilk aşılamam olacak çok heyecanlıyım beni de listeye ekleyin lütfen...buarada ben pcosluyum 2 ay klomen+pregnyl iğne tedavisi gördüm ama gebelik olmadı inş aşılamada olur allah hepimizin kucaklarını doldurur inşallah
slm arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracam ege üniversitesinde doğum kontrol hapı kullandım polikistik over hastasıyım şuan da adetimi bekliyorum cumaya kadar gelirse eğer herşey ii ilerleyecek ama gelmezse nolur bilmiyorum artık hepinizi öptüm hakkımızda hayırlısı kızlar inş en kısa zamanda bizde anne oluruz
hoşgeldin cnm aynı bnm gibi bende 5 ay kullandım klomen we ovitreşlle yaş kaç cnm kac yııllık ewlısın we ne zamandır bebişi istiosun cnm .......
inşallah ilk seferde tutar ya inan bunu canı gonulden hepımız için istıyorum..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?