Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.perşembe ve ya cuma aşılama yaptıracam.(yumurtaların gelişim durumuna göre belli olacak)aranızda ilk aşılamasında tutan varsa lütfen yazsın,bizlerede moral olsun..

bu arada sizler nerde yaptırıyosunuz aşılamayı,yani özel doktorda mı yoksa hastahanede mi

canım benim ikinci aşıalamam bu ikisini de özel doktor yaptı. hastanede rapor falan çıkartmak gerekiyo diye biliyorum aslında farketmiyo kısmet olunca heryerde olur bence. tabii iyi şartlar etkili..hayırlısı

ewet cnm ya bıraz fazla soran bı hastayım ondan sordum bide şehir merkezinde oturmuyorum cnm bulmam cok kolay diil adet olmadan bı kac gun önce almam gerek iğneleri o yuzden recetemi werdi cnm 11 şubat gibi adet olucam 2. gunu da iğneye başlayacagız cnm sonra yumurtalıklar gelıstıgınde ovıtrelle ile catlatıcaz cnm sonra da 36 saat sonra galıba bunu net bılmıom aşılama yapıcak eşimin spermlerde bi sorun olmadıgı we cok iii oldugu için bnm aşılamam mı muayenehanesinde kendisi yapıcak özel bi odada
merional da meragon da aynı zaten cnm nasıl klomen we gonaphane farklı isimler we firmalardan sa buda öyle bi farkı yok die biliyorum cnm

tramissu1986
elif23

bircan
ceylin1907
35sevi35
cemre18
özlem 1415
idilengin
pikapika..................

slm cnm öncelikle yazdıgım bişeyi düzelteyım ben sana 2. 4. gunde başlanıo demiştim bu arada başlananlar iğnelerdi cnm klomen 5. gün başlanıyor buyada kadar tamam ama ben kist warken kiste ilaç werip önce onu bıtırıo sonra başlıyor die bılıorum çünkü ben de adetımın 1. günü gidicem kist warmı die bakıcak sonra yoksa eger başlıcak ama warsa da yıne başlar mı senın gıbı bılmıorum cnm ama sonucta dr bılır yanı belkı rahımının içine de güwen miş olabılır tutma şansı olmasa zaten yapmaz die dusunuorum cnm bence sen bu gundu su gundu takma hiç cnm ya bu dönem daima pozitif ol cnm 15 gunun falan war yanı beklıyorum hayırlı haberını hadi bakalım inşallah bu ay hepimizin yüzü güler................

cnm bu kdr takma bence sonuçta hastanede de yapılyor ama ben özeli tercih ederım yani we özel de muayenehanesınde yapılcak benımkı cnm sonucta nerde olursa olsun işlem aynı we becerı gerektıren bişiy diil aslında cnm bende cok takıodum ama konusunca rahatlıo insan cnm senın bu ay olucak aşılamam dimi ilaç ne werdi we sorun ne idi pko mu cnm sende .................

bu arada sizler nerde yaptırıyosunuz aşılamayı,yani özel doktorda mı yoksa hastahanede mi
ben de özelde yaptırıcam cnm ama hastanede falan da oluyor ama 23 we 40 yaş arasında rapor cıkartabılıosun bu aralıkta diilsen zaten yıne cok az bı farkla fazla werıp özelde yaptırmak zorunda kalıcaksın yanı cnm yaş kaçtı senın ??

CANIM SEN ÖZELDEMİ YAPTIRACAKASIN NE KADAR YAPACAKLAR?MERAK ETTİM NEREDE OTURUYORSUN YAŞIN KAÇTI SENİN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ TATLIM:1hug:

26 benim yaşım ilgin için teşekkür ederim cnm.

CANIM SEN ÖZELDEMİ YAPTIRACAKASIN NE KADAR YAPACAKLAR?MERAK ETTİM NEREDE OTURUYORSUN YAŞIN KAÇTI SENİN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ TATLIM:1hug:

walla cnm 400 die duydum sormadım dr ama zaten 400 ile 600 arası degısıyormuş galıba iğnelerde 300 fln tutuyo ortalama 700 tl yani cnm aman olsunda helal olsun cnm muayenehanede yapıcak benımkını cnm yaşımda 22 cnm güzel haber wermeyi inan ben senden cok istiyorum cunku 2 yıldır ugraşşıyorum...........inşallah hepimizin istegi olur allah dualarımızı kabul eder........

peki canım bu kistleri ne ile yok ediyorlar klomen bunları yok edebiliyormu

kızlar merhaba ben de şubatta aşılama olacam dün puregon iğneye başaladım ovitrelleyi de çatlatma olarak kullanacak doktorum iğnelerimi aldım ilk aşılamam olacak çok heyecanlıyım beni de listeye ekleyin lütfen...buarada ben pcosluyum 2 ay klomen+pregnyl iğne tedavisi gördüm ama gebelik olmadı inş aşılamada olur allah hepimizin kucaklarını doldurur inşallah

özlem 1415
tam bılmıom ama galıba dogum kontrol hapıyla die bılıyorum cnm cunku bı arkadaş bebiş istiyorum ama dogum kontrol hapı kullanmak zorundayım kıstım war demişti cnm inşallah sana buna gerek kalmaz we tutar cnm

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm aynı bnm gibi bende 5 ay kullandım klomen we ovitreşlle yaş kaç cnm kac yııllık ewlısın we ne zamandır bebişi istiosun cnm .......
inşallah ilk seferde tutar ya inan bunu canı gonulden hepımız için istıyorum..........

slm arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracam ege üniversitesinde doğum kontrol hapı kullandım polikistik over hastasıyım şuan da adetimi bekliyorum cumaya kadar gelirse eğer herşey ii ilerleyecek ama gelmezse nolur bilmiyorum artık hepinizi öptüm hakkımızda hayırlısı kızlar inş en kısa zamanda bizde anne oluruz

tramissu1986
elif23

bircan
ceylin1907
35sevi35
cemre18
özlem 1415
idilengin
pikapika
seherbayer
<yumyum> ................

hoşgeldin cnm hadi hayırlıs bnmde 11 gibi gelicek we aşılama için start wericez.........
hakkımızda hepımızın hayırlısı cnm
allah gönlümüze göre wersin inşallah hepimizin dualarını kabul etsın inşallah.....

canm ben 2,5 yıllık evliyim ama 1 yıl korundum doğum kontrol hapı içiodm 1,5 yıldır istiyoruz ama olmadı 1 defa da kist ameliyatı geçirdim...sanırım kafamıza takmazsak stres yapmazsak hepimiz için herşey çok daha kolay ve güzel olacak kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…