Canm insanlarn soledgi yuzunden insan korkuyor bende korkmstm ama inan korklck birsey deglms yani iste insnlarn dedklerni dinlememek lazm abartıyorlar :) benim bat 9 subat bekliyorum ama hic belirtim yok deglmdir herlde ya senn?10 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım vajinismus olmama rağmen çalışmalarımız devam ettiği için. Vajinismusu bir ay önce yendim. Hapı bırakalı 2 aydan fazla oluyor ama hamile kalmak için 3 ay hapsız regl öneriyo doktorlar şubatta 3. Reglimi olup hamile kalmak istiyorum inşallah
Benim bat da 9 şubat sonrasında başlicam inşallah çalışmaya ovulasyon testleri kullanıyo musunCanm insanlarn soledgi yuzunden insan korkuyor bende korkmstm ama inan korklck birsey deglms yani iste insnlarn dedklerni dinlememek lazm abartıyorlar :) benim bat 9 subat bekliyorum ama hic belirtim yok deglmdir herlde ya senn?
Yok kullanmiyorum adet takvimi kullanyorum ama internetten siparis vermeyi dusnyrm cnm sen kullanymsn?Benim bat da 9 şubat sonrasında başlicam inşallah çalışmaya ovulasyon testleri kullanıyo musun
Biz henüz bebek çalışmasına başlamadık zaten haptan sonra prezervatifle korunduk şubatta başlayacağız denemelere teste gerek duymuyorum çünkü her ayın belli bir dönemi farklı bir akıntım oluyor ondan anlayabilirim diye düşünüyorumYok kullanmiyorum adet takvimi kullanyorum ama internetten siparis vermeyi dusnyrm cnm sen kullanymsn?
Canım bendenvajinismusu 2 ay önce yendim. 6 aylık evliyim. İlk kez bu ay bebek denedik adetime 4 gün var bakalım bu ay hamile değilsem şubata inşallah hakkımızda hayırlısı10 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım vajinismus olmama rağmen çalışmalarımız devam ettiği için. Vajinismusu bir ay önce yendim. Hapı bırakalı 2 aydan fazla oluyor ama hamile kalmak için 3 ay hapsız regl öneriyo doktorlar şubatta 3. Reglimi olup hamile kalmak istiyorum inşallah
Hamile kalmak için Adetin 10. Günü ile 20. Günü arasında iki günde bir öneriliyor genelde ilişkiBenimde adetim bugun bitti calismalara baslicaz bende cok istiyorum cocugum olsun 3ydir evliyim bu adetim bir gun gecikti normalde duzenli olurum kizlar bana fikir verebilirmisinz adet bitimi hemen iliskide olurmu yoksa yumurtlama donemini mi bekliyelm
Amin canım inşallah stres yapmamak gerekiyo bu ay olmazsa diğer ay olmadı sonraki ay Allah ne zaman kısmet ederse :)Canım bendenvajinismusu 2 ay önce yendim. 6 aylık evliyim. İlk kez bu ay bebek denedik adetime 4 gün var bakalım bu ay hamile değilsem şubata inşallah hakkımızda hayırlısı
Evet stres yapmamak gerekiyor zamanla herşey oluyor bana başta o hastalığı yenmek çok zor geliyordu çok şükür o günler geride kaldı şimdi tatlı tombik bir bebiş zamanı inşallahh :)Amin canım inşallah stres yapmamak gerekiyo bu ay olmazsa diğer ay olmadı sonraki ay Allah ne zaman kısmet ederse :)
Erken değil mi test için adet günü olmazsan tekrar test yaparsınBat 8 subat kizlar dün dayanamayip test yaptim negatifbu aydan da umudum kalmadi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?