Şubat ayında bebek çalışmasına başlayacaklar :)

10 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım vajinismus olmama rağmen çalışmalarımız devam ettiği için. Vajinismusu bir ay önce yendim. Hapı bırakalı 2 aydan fazla oluyor ama hamile kalmak için 3 ay hapsız regl öneriyo doktorlar şubatta 3. Reglimi olup hamile kalmak istiyorum inşallah

Canm insanlarn soledgi yuzunden insan korkuyor bende korkmstm ama inan korklck birsey deglms yani iste insnlarn dedklerni dinlememek lazm abartıyorlar :) benim bat 9 subat bekliyorum ama hic belirtim yok deglmdir herlde ya senn?

Canm insanlarn soledgi yuzunden insan korkuyor bende korkmstm ama inan korklck birsey deglms yani iste insnlarn dedklerni dinlememek lazm abartıyorlar :) benim bat 9 subat bekliyorum ama hic belirtim yok deglmdir herlde ya senn?
Benim bat da 9 şubat sonrasında başlicam inşallah çalışmaya ovulasyon testleri kullanıyo musun

Benim bat da 9 şubat sonrasında başlicam inşallah çalışmaya ovulasyon testleri kullanıyo musun
Yok kullanmiyorum adet takvimi kullanyorum ama internetten siparis vermeyi dusnyrm cnm sen kullanymsn?

Yok kullanmiyorum adet takvimi kullanyorum ama internetten siparis vermeyi dusnyrm cnm sen kullanymsn?
Biz henüz bebek çalışmasına başlamadık zaten haptan sonra prezervatifle korunduk şubatta başlayacağız denemelere teste gerek duymuyorum çünkü her ayın belli bir dönemi farklı bir akıntım oluyor ondan anlayabilirim diye düşünüyorum

Ovulasyon dönemi farklı bir akıntı oluyor uzayıp giden ve kasık ağrıları ben genelde ordan anlıyorum

Çok istiyorum inşallah mart ayına hamile olarak gireriz yaşım da geçiyor benim 30 oldum sonrasında sıkıntıymış

Benimde adetim bugun bitti calismalara baslicaz bende cok istiyorum cocugum olsun 3ydir evliyim bu adetim bir gun gecikti normalde duzenli olurum kizlar bana fikir verebilirmisinz adet bitimi hemen iliskide olurmu yoksa yumurtlama donemini mi bekliyelm

Canım bendenvajinismusu 2 ay önce yendim. 6 aylık evliyim. İlk kez bu ay bebek denedik adetime 4 gün var bakalım bu ay hamile değilsem şubata inşallah hakkımızda hayırlısı

Hamile kalmak için Adetin 10. Günü ile 20. Günü arasında iki günde bir öneriliyor genelde ilişki

Canım bendenvajinismusu 2 ay önce yendim. 6 aylık evliyim. İlk kez bu ay bebek denedik adetime 4 gün var bakalım bu ay hamile değilsem şubata inşallah hakkımızda hayırlısı
Amin canım inşallah stres yapmamak gerekiyo bu ay olmazsa diğer ay olmadı sonraki ay Allah ne zaman kısmet ederse :)

Amin canım inşallah stres yapmamak gerekiyo bu ay olmazsa diğer ay olmadı sonraki ay Allah ne zaman kısmet ederse :)
Evet stres yapmamak gerekiyor zamanla herşey oluyor bana başta o hastalığı yenmek çok zor geliyordu çok şükür o günler geride kaldı şimdi tatlı tombik bir bebiş zamanı inşallahh :)

Umutsuz olmak yok kızlar
Hormon testlerinizi yaptırdınız mı folik asit kullanıyo musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…