Olacak olacak inşallah hamiş olduğunu öğreniriz bizde :)Bende batı bekliyorum 5 gün var inşallah olmam yarın test yapacam sabah inşallah ikinci çizgiyi görmek nasip olur
Mevsim meyvelerinden de ye canım bol bol. Gerçi ben mevsimi olmadığı halde başka şeyler de aşerdim yedim amaFolik asit kullanıyırum da demir değerlrrim normal çıktığı içim doktor demir hapı vermedi
Olacak olacak inşallah hamiş olduğunu öğreniriz bizde :)
canım normalde adetin 10. ve 16. günü deniyor ama vücudun tepkisi başka olabiliyo adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki demişti benim dr um rabbim gönlünüze göre versin.Benimde adetim bugun bitti calismalara baslicaz bende cok istiyorum cocugum olsun 3ydir evliyim bu adetim bir gun gecikti normalde duzenli olurum kizlar bana fikir verebilirmisinz adet bitimi hemen iliskide olurmu yoksa yumurtlama donemini mi bekliyelm
inşallah benimde oğlum istiyor kardeş rabbim isteyenlere nasip etsin inşallahBizde başladık çalışmalara Bat 19 şubat inşallah bu ay hamile kalmak isteyen herkes hamile kalır ben hamile kalırsam 2. çoçuğum olacak kızım bi kardeş istiyor artık
İnşallah hamilesindir canım :)Benimde 3 gün kaldı bata beklemeye devam olmazsa çalışmaya devam geçen ay ve diğer aylar inanın hiç bebek için düzenli yapmadım ama bu sefer 10 da başlayıp 2 gün de bir denicem:)) yine istekle tabi bebis düşünerek değil:) :) allah hepinizm gönlüne göre versin .
Test yaptın mıKizlar benimde 2 gun var hicbirseyin belirtisi yok aksi gibi adet belirtisi de yok sadece esim dunden beri yuzun nurlanmis gibi diyor bi guzellestin diyor bide 2 gundur ates basiyor beni normalde asiri usurum evde yaniyorum 2 gundur kaloriferler kapali
:))) pek ümidim yok ben şubatt ayını değerlendirim artik:)İnşallah hamilesindir canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?