Şubat ayında bebek çalışmasına başlayacaklar :)

Folik asit kullanıyırum da demir değerlrrim normal çıktığı içim doktor demir hapı vermedi
Mevsim meyvelerinden de ye canım bol bol. Gerçi ben mevsimi olmadığı halde başka şeyler de aşerdim yedim ama Canım çekmişti

Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım telefonuma bi uygulama indirdim tahmini yumurtlama gününü ve doğurgan dönemi gösteriyor onu kullanıyorum

Arkadaşlar merhaba 2-3 gündür ovülosyon testi yapıyordum hayalet gibi çizgi vardı bugün yaptığım böyle yumurtlama için tam ikisininde aynı olması gerekiyormuş galiba bu bendeki çıkan yavaş yavaş yumurtlamanın başladığı anlamamı geliyor bakarmısın bir

Eklentiler

• IMG_4868.webp
    7 KB · Görüntüleme: 50
Canım hiç kullanmadığım için yeteri kadar bilmiyorum ama sanırım silik olması birkaç gün içinde ovulasyon olacağını gösteriyordu

Benimde 3 gün kaldı bata beklemeye devam olmazsa çalışmaya devam geçen ay ve diğer aylar inanın hiç bebek için düzenli yapmadım ama bu sefer 10 da başlayıp 2 gün de bir denicem:)) yine istekle tabi bebis düşünerek değil:) :) allah hepinizm gönlüne göre versin .

Kizlar benimde 2 gun var hicbirseyin belirtisi yok aksi gibi adet belirtisi de yok sadece esim dunden beri yuzun nurlanmis gibi diyor bi guzellestin diyor bide 2 gundur ates basiyor beni normalde asiri usurum evde yaniyorum 2 gundur kaloriferler kapali

Bizde basladik bakalim calismalara. Bat 22subat. Ovulasyon testi kullanmaya basladim bi kac gundur. Hayirlisi olsun hepimiz icin insallah. Olursa ikinci cocugum olacak :)

Slm kızlar ben 5 aydır deniyorum tık yok eylülde kürtaj olmuştum doktora gittim sorun yok dedi peki niçin şuan reglyim çalış çalış nere kaaa :'(

Merhaba hanımlar bende 2,5 yillik evliyim. 2 defa dış gebelik yaşadım. Yarın adetinin 4. Günü var gerekli tahlilleri yaptıracagim tekrar inşallah

Yaklaşık 4 buçuk sene yasmin kullandım. Bu ay ilaca devam etmedim ve korunmuyoruz eşimle. Uzun süre ilaç kullanığım için korkuyorum kolayca hamile kalamayacağım diye. Şuan o kadar istiyorum ki baya efor harcamaya başladık bile , ilk ay sorunsuz hamile kalanları duydukça umutlanıyorum. Benim durumda olan var mı?

Bizde başladık çalışmalara Bat 19 şubat inşallah bu ay hamile kalmak isteyen herkes hamile kalır ben hamile kalırsam 2. çoçuğum olacak kızım bi kardeş istiyor artık

canım normalde adetin 10. ve 16. günü deniyor ama vücudun tepkisi başka olabiliyo adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki demişti benim dr um rabbim gönlünüze göre versin.

Bizde başladık çalışmalara Bat 19 şubat inşallah bu ay hamile kalmak isteyen herkes hamile kalır ben hamile kalırsam 2. çoçuğum olacak kızım bi kardeş istiyor artık
inşallah benimde oğlum istiyor kardeş rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah

İnşallah hamilesindir canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…