Psikolojik olabilir canım adet günü test yaparsın umarım hamilesindirBenim de adetime 3 gün var. Ama dünden beri bel ağrısından duramıyorum. Özellikle uzanırken çok rahatsız ediyor. Hamilelik belirtisi olabilir mi. İlk defa böyle oldum.
Kesinlikle çok erken test için 8 şubatı bekle benceKizlar benimde 8 subat cok belirgin bir belirti yok sadece 2 gundur ellerim buz gibi bide yumurtladigim kasimda cok nadir de olsa batma oldu o kadar ins bu ay mutlu haberleri aliriz test yapmak icin erken mi sizce
İnşallah Can'ım yaPsikolojik olabilir canım adet günü test yaparsın umarım hamilesindir
Her şey normal demişlerse öyledir canım ben de hormon testi yaptıralı yaklaşık 3 ay oluyor bana da her şey normal hamile kalman için bi engel yok demişlerdi hani daha sonra yine test yapmakla ilgili bir şey söylemedi doktorTm canim oyle yapayim bari bide kizlar bisey soracagim ben 1 aylik evliyken 3 kasimda kontrol amacli doktoro gittim herhangi bir sorunum kisttir mantardir yumurtada herhangi bir sorun var mi diye doktor alttan muayene etti hic bir sorunun yok heran hamile kalabilirsin dedi 27 kasimda dusukle sonuclanan bir kimyasal gebeligim oldu o donem bthgc ile bilrikte kan degerlerime falanda baktilar ama hormonla ilgili bisey demediler hersey normal dediler suan yapmam gereken herhangi bir test var mi sizce yoksa beklemeli miyim
Kan değerlerime baktı diyorsun ya onda yok muydu hormon değerleriAyrica hormon testi yaptirmadim kimsede yaptir demedi yaptirmali miyim sizce
Amim inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)Allah gönlünüze göre versin bayanlarDileğinize en kısa sürede kavuşursunuz inşallah
Sen benden daha iyi besleniyorsun valla ne diyimBen bebek düşünmeye başladığım andan itibaren yiyecek ve içeceklerime de önem vermeye başladım zaten hazır gıda dediğimiz sucuk sosis bisküvi tarzı yiyecekleri pek yemezdim artık tamanen çkkardım hayatımdan hergün bir haşlanmış yumurta yemeye kırmızı et ve balık yemeye ceviz badem yemeye dikkat ediyorum tavuk yemiyorum bol yeşillkik salata yiyorum tam tahıllı ekmek yiyorum süt içiyorum maden suyu içiyorum ve bol su kolayı gazozu da çıkardım hayatımdan sizin özellikle yediğiniz içtiğiniz başka şeylrr var mı tavsiye edebileceğiniz
Tamam o zaman canım gayet güzel :)Folik asit kullanıyırum da demir değerlrrim normal çıktığı içim doktor demir hapı vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?