şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kısmet artık 5 yumurtam vardı 3 tanesi de 22-23 mm tosuncuk şeklinde. Artık tutmadıysa da Bir bildiği vardır Rabbimin :) Hayırlısı ile bizi uykumuzda doğramayacak evlat versin:)

kizlaaarrr dualariniza ihtiyacim var ya hasta oluyorum

sen böle yaparsan işin zor cnm dha ilk korunmasız ayın ve sen hasta olucam die kahroluyosun bn 2 yıldır korunmuyorum ama olmuyo bnden kötülerde var 6,7,10,15 yıldır isteyip olmayanlar onlar bile senn gbi yapmıyolar ozaman biz ölelim he öle mi topla kendini olmaz öle salmak kendini

evet canım haklısın. ben bi geldim ortalığı mahvettim:))) neyse ki daha iyiyim şimdi. demek ki paylaşmak iyi geldi. hatta mümkünse gebelik dışı şeyler konuşalım. kafamız dağılır.

kısmet artık 5 yumurtam vardı 3 tanesi de 22-23 mm tosuncuk şeklinde. Artık tutmadıysa da Bir bildiği vardır Rabbimin :) Hayırlısı ile bizi uykumuzda doğramayacak evlat versin:)

bende yıllar önce bir aşılama geçirdim tutmadı şimdi doyal yolla deniyorum inşallah tutar sninki

elsin olsaydı çokk kızardı garibim hasta ne olduki merak ediyorum

hasta mı ondan mı yok kız nesi vaarrr merak ettm bk şimdiiiiiii??????bnde kızıyorum ama nesrincim topikteki hava bgn bna hep negatif enerji verio okuyasım gelmiooooo bizim topikimiz böle olmasın ltfnnnnnnn

hasta mı ondan mı yok kız nesi vaarrr merak ettm bk şimdiiiiiii??????bnde kızıyorum ama nesrincim topikteki hava bgn bna hep negatif enerji verio okuyasım gelmiooooo bizim topikimiz böle olmasın ltfnnnnnnn

dün izin alıp gitmişdi işden bugunde gelmedi üşütmüş sanırım hiç bir yerim tutmuyor diyordu.evet haklısın bu topikde umutsuzluğa yer yok pozitif düşünün hadi kızlarrrrrrrrrrrrrr

Ben 1500 tl ye yaptırdım aşılama. Benimki inanılmaz basit oldu. speculum takıyolar sonra bi kanül uzatıyolar içeri. Yalnız bazı insanlarda o kanül çok ağrı yapabiliyormuş ama ben hissetmedim bile. önceden aldıkları spermleri içime enjekte ettiler. bi 20 dk öyle yatıp bekledim. Şimdi de crinone jel kullanıyorum her gece. çok heyecanlı gitmiştim aşılamaya ama yani muayene olmaktan hiç farkı yok.

kızlaaaar umutsuzluğa kapılmak yok daha şubat bile olamdan neler diyorsunuz topic bile ŞUBAT diyor siz hala olmazmı acaba diyosunuz..şubat ta en az 10 kişi hamile kalacak şubatta olmayan martta martta olmayan nisanda olacak allah allah bi kendinize gelin bugünleri mumla ararsınız artık siz bana şimdi şunu soyleyin isim düşündünüzmü hiç

sen nekdrdır istiosun bebiş olmama sebebiniz ne bide ovitrelle klomen kullandın mı sende asılamaya gecmeden önce??birz fazla soru oldu ama cvplayıver sana zahmet

benim isim hazır kız olursa ecrin ceren

selam mutlu hamis adaylari...sanki artik haberlerinizi almaya baslayacagim gibi geliyor.insallah mutlu haberlerinizi burdan okurum en kisa zamanda.Rabbim hepinizin gonlune gore versin insallah

Evett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…