- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.941
batmlar ve göğüs pisikolojik olamaz canıom yok gitmedim olmazsa hafta sonu gidecemcanım benim psikolojik oluyo işte hepsi.. gitmedin dimi daha doktora. bi muayene olsaydın keşke..
kizlaaarrr dualariniza ihtiyacim var ya hasta oluyorum
yalnız kızlar bugün ki muhabbetleri hiç sevmedim bn özellikle son bi saat konuştuklarınızı psikolojinizi bozuyosunuz haberiniz yok dost acı söler kuzularımyapmayın böle burası kafa dagıtma yeri böle sızlanmayalım lütfen
kısmet artık 5 yumurtam vardı 3 tanesi de 22-23 mm tosuncuk şeklinde. Artık tutmadıysa da Bir bildiği vardır Rabbimin :) Hayırlısı ile bizi uykumuzda doğramayacak evlat versin:)
batmlar ve göğüs pisikolojik olamaz canıom yok gitmedim olmazsa hafta sonu gidecem
elsin olsaydı çokk kızardı garibim hasta ne olduki merak ediyorum
elsin olsaydı çokk kızardı garibim hasta ne olduki merak ediyorum
hasta mı ondan mı yok kız nesi vaarrr merak ettm bk şimdiiiiiii??????bnde kızıyorum ama nesrincim topikteki hava bgn bna hep negatif enerji verio okuyasım gelmiooooo bizim topikimiz böle olmasın ltfnnnnnnn
Kızlar kızlar gelem mi?
gel bebeim gel ..gelde az canlandıralım topikimiziiiiii
Ben 1500 tl ye yaptırdım aşılama. Benimki inanılmaz basit oldu. speculum takıyolar sonra bi kanül uzatıyolar içeri. Yalnız bazı insanlarda o kanül çok ağrı yapabiliyormuş ama ben hissetmedim bile. önceden aldıkları spermleri içime enjekte ettiler. bi 20 dk öyle yatıp bekledim. Şimdi de crinone jel kullanıyorum her gece. çok heyecanlı gitmiştim aşılamaya ama yani muayene olmaktan hiç farkı yok.
kızlaaaar umutsuzluğa kapılmak yok daha şubat bile olamdan neler diyorsunuz topic bile ŞUBAT diyor siz hala olmazmı acaba diyosunuz..şubat ta en az 10 kişi hamile kalacak şubatta olmayan martta martta olmayan nisanda olacak allah allah bi kendinize gelinbugünleri mumla ararsınız artık siz bana şimdi şunu soyleyin isim düşündünüzmü hiç
kızlaaaar umutsuzluğa kapılmak yok daha şubat bile olamdan neler diyorsunuz topic bile ŞUBAT diyor siz hala olmazmı acaba diyosunuz..şubat ta en az 10 kişi hamile kalacak şubatta olmayan martta martta olmayan nisanda olacak allah allah bi kendinize gelinbugünleri mumla ararsınız artık siz bana şimdi şunu soyleyin isim düşündünüzmü hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?