şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ben bir senedir uğraşıyorum. pco var bende. o yüzden kendi başıma gebe kalmam çok zor. önce duphaston denedik. sonra klomen ovitrelle ile doğal ilişki. En sonunda da işte ilk defa aşılama yaptırdım. bu ay da tabii ki yine klomen ve ovitrelle kullandım. onlar olmadan ben regl olamıyorum zaten :)

benim isim hazır kız olursa ecrin ceren

erkeke isim yok mu annesi

selam mutlu hamis adaylari...sanki artik haberlerinizi almaya baslayacagim gibi geliyor.insallah mutlu haberlerinizi burdan okurum en kisa zamanda.Rabbim hepinizin gonlune gore versin insallah

amin canım şubat girmesiyle haberleri almamız bir olacak

evet peki nedir isimler öğrenebilirmiyiz acaba

kızı ben koyacam ecrini çok seviyorum anlamı çok güzel allahın bir lutfu erkeği eşim koyacak ona ben karışmam dedim ama kız benim

çok centilmence bir anlaşma evet ecrin ismini severim bende ayy yerim onları adlarıyla yaşasınlar inşallah gel ecrin bebek geeeel geeel

bnde pkoyum cnm ama daa hiç bir tedaviye başlamadık beklemedeym9 aylık evlıyım 6 aydır korunmuorum ama eşimdede varikoşel var :18: bakalım buay klomene başlıcam ama inanıorum o bebek bana geleceeeeeeeeeeeeeek

anam ne çenesi düşük hatunlarızz oku oku bitmedi gene hızınıza yetişilmiyor hatunlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…