şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bnde pkoyum cnm ama daa hiç bir tedaviye başlamadık beklemedeym9 aylık evlıyım 6 aydır korunmuorum ama eşimdede varikoşel var :18: bakalım buay klomene başlıcam ama inanıorum o bebek bana geleceeeeeeeeeeeeeek

Pkolu olmak gebeliğe engel değildir sadece biraz süreci uzatır dedi doktorum bana bu süreci kısaltmak içindee klomen dedi gelecek tabiki de gelecek ya benim kuzenim doğuda görev yapıyodu eşi başka şehirdeydi yumurtlama zamanımdayım eşimin yanına gidicem bakalım dedi o ay hamile kaldı olacagı varsa oluyo yani, ama hep dıyolarya ne zamanki kafama takmadım umudu kestim o zaman oldu işte onu anlamıyorum nasıl kafaya takmıyolar tabiki ilişki esansında bebek bebek diye düşünmüyoruz ama sonrasında veya oncesinde düşünüyoruz.
sabah kkonuşulanlar arasında hamile haberi alınca kıskanıyorum yazılmıştı aslında o kıskançlık değil imrenme insanız hepimiz bir an peki benim neden olmuyo acaba diyoruz heleki bi kaç aydır deniyosak iyice kendimizi olmuyor moduna sokup hamile olanlara imreniyoruz ama ister aylar ister senelerce beklemiş olalım bi gün olacak dimi olumlu düşünmek her zaman en iyisi.şimdi bişe dicem gülceksiniz bana en zoru beklemek değilde o ayki yumrtlama gunlerini kaçırmicaz diye verdiğim savaşlar,arkadaş 2 günde bir çok sık yaaa

kızlar akıl vermek gibi olmasında isim seçerken kuranda geçmesi çok önemli bir nevi bizdende sorulacak yarın

aynen öle cnm..bide kuranda her gecen isimde anlamını bilmeden koymayın mesela kezban ii dersin kuranda gecio ama anlamı yalancı demek bunun gbi bisürü var irem cennet bahcesi diolar hayır babilin yaptırdıgı yalancı cennet dmek bnn gbi çok örnek var canlar aman diim dikkat o yüzden

hehehe aynen ole birgün anne olacağıııım Ben çok takmamaya çalışıorum gün aşırı ilişki normalde oldundan aynen imrenme oluo bendeee :44::44: Ahhh ahhh o bir keree hamile kalma bana denk gelemedı bırrdün gece yarım saat ayagı dıktım hava bekledım Kocacıkda dıo kafayı yedın

arkadaşlar yumurtlama testi yaptım dün fotograftaki gibi 2.çizgi hafif silik çıktı çalışmaya devam mı :)

Bu arada ben birşey öğrendim ama az utanıorum söylemeye
Beraber olurken ayaklarımızı eşimizin omzuna atarsak spermler direk gidermişşşş
Anladınız değil mi

kızlar akıl vermek gibi olmasında isim seçerken kuranda geçmesi çok önemli bir nevi bizdende sorulacak yarın

mesela şeytanda Kur'an-ı kerim'de geçer melekte,iyilikte vardır kötülükte,anlamının güzel olması önemlidir benim kannatimce sonuçta herkes mahşerde ismiyle çağrılacak huzura, ayrıca isimler insanın kişiliğini etkiler güzel iism koyalım ki güzel insanlar olsun yavrularımız dimi

kısss öldürdün benim krizee girdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…