- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.001
evet turşu canım...ben yerim valla..kız turşu mu onlar..yenmezde kıymetinden bunlarrr
yaratıcıymış bayağı...öyle başka bir şey daha vardı kadının eşi istiyo kadın sürekli bahaneler buluyor.eşi yatakda soruyor söyle bakalım bugun neren ağrıyo diye.kadın: KİRPİK DİPLERİM deyince eşi: çok yatratıcı diyor
ben onları aştım canım çarptıktan sonra silkelettiriyorum bu ay kendimi...
ben onları aştım canım çarptıktan sonra silkelettiriyorum bu ay kendimi...
arkadaşlar tıbbi olarak ayakları havaya dikmenin bel altına yastık koymanın ve bunun gibi şeylerin hiç bi anlamı yok. Doktorum bile söyledi bana bunu yani teorikte bi anlamı yok tüm bunların dedi. önemli olan sadece çok ağır iş yapmamak dedi. Bir de bel ve ayakları sıcakta tutmak . Yani çok afedersin ayakta bile şaapsanız aslında tıbben tutar:) sperm dediğin şey zaten yumurtaya doğru kendisi yüzen bişi :) keyfi gelsin yeter ki:)
bunu senden öğrendim gider gitmez deneyecem adamı çarpayım bi bende
AHAHAHAH TECRÜBE KONUŞUYORRRBİZEDE ŞÖLE BİLDİKLERİNİ BEEE
bunu senden öğrendim gider gitmez deneyecem adamı çarpayım bi bende
arkadaşlar tıbbi olarak ayakları havaya dikmenin bel altına yastık koymanın ve bunun gibi şeylerin hiç bi anlamı yok. Doktorum bile söyledi bana bunu yani teorikte bi anlamı yok tüm bunların dedi. önemli olan sadece çok ağır iş yapmamak dedi. Bir de bel ve ayakları sıcakta tutmak . yani çok afedersin ayakta bile şaapsanız aslında tıbben tutar:) sperm dediğin şey zaten yumurtaya doğru kendisi yüzen bişi :) keyfi gelsin yeter ki:)
bizden iki arkadaş geçen ay denediler ve ikisi de şu an hamiş...valla benden kaçmaz anacım... Tabi yaparken gülme krizine giriryoruz o ayrı bir mesele...
o naşıl oluo anlat banadaaa ben cahıl kaldım
ama benim doktorum ilişkiden sonra 15-20 dakika ayağa kalkma dedi..hareketsiz kal diye söylemişti canım. hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş...maalesef gerçek bu:) doğada bi insan popülasyonu ve bir düzen var işte ona uygun bi şekilde olacak bu çocuk:) Allah ol diyecek olacak kısacası. Yoksa ister amuda kalk ister yat:) veledi zina tutmadı mı tutmuyor arkadaş:)
spermlerin burnunda ne işi var...:44:kocam beni öyle silkelese , spermler benim burnumdan çıkar:)
kocam beni öyle silkelese , spermler benim burnumdan çıkar:)
bizden iki arkadaş geçen ay denediler ve ikisi de şu an hamiş...valla benden kaçmaz anacım... Tabi yaparken gülme krizine giriryoruz o ayrı bir mesele...
çarp adamı çarpışma olduktan sonra eşin ayaklarından tutusun havaya kaldırsın ve çamaşır silkeler gibi seni silkelesin... Zayıf olanlar lütfen cam kenarına fazla yaklaşmasınlar bu bir uyarıdır...
ya kızlar alemsiniz yaa :))) en uygun pozisyon kadının sırt üstü yatması ve yüz üstü yatmasıdır. ama bişi deyimmi ben amudada kalktım olmadı sonrası hiç yatmadım oldu.spermler zaten çok hızlı hareket ediyorlar tekşey yolu bulup gidip yumurtaya girmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?