şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

arkadaşlar tıbbi olarak ayakları havaya dikmenin bel altına yastık koymanın ve bunun gibi şeylerin hiç bi anlamı yok. Doktorum bile söyledi bana bunu yani teorikte bi anlamı yok tüm bunların dedi. önemli olan sadece çok ağır iş yapmamak dedi. Bir de bel ve ayakları sıcakta tutmak . yani çok afedersin ayakta bile şaapsanız aslında tıbben tutar:) sperm dediğin şey zaten yumurtaya doğru kendisi yüzen bişi :) keyfi gelsin yeter ki:)

kız turşu mu onlar..yenmezde kıymetinden bunlarrr
evet turşu canım...ben yerim valla..

yaratıcıymış bayağı...

onun ben bir keyfini getirceeeem ki döve döveee

bunu senden öğrendim gider gitmez deneyecem adamı çarpayım bi bende

ya kızlar alemsiniz yaa :))) en uygun pozisyon kadının sırt üstü yatması ve yüz üstü yatmasıdır. ama bişi deyimmi ben amudada kalktım olmadı sonrası hiç yatmadım oldu.spermler zaten çok hızlı hareket ediyorlar tekşey yolu bulup gidip yumurtaya girmesi

yaw bu spermatozoid lerin keyfini beklersek oooo denemediğim yöntem kalmadı valla amuda kalkmadığımız kaldı

maalesef gerçek bu:) doğada bi insan popülasyonu ve bir düzen var işte ona uygun bi şekilde olacak bu çocuk:) Allah ol diyecek olacak kısacası. Yoksa ister amuda kalk ister yat:) veledi zina tutmadı mı tutmuyor arkadaş:)

o naşıl oluo anlat banadaaa ben cahıl kaldım

çarp adamı çarpışma olduktan sonra eşin ayaklarından tutusun havaya kaldırsın ve çamaşır silkeler gibi seni silkelesin... Zayıf olanlar lütfen cam kenarına fazla yaklaşmasınlar bu bir uyarıdır...

ama benim doktorum ilişkiden sonra 15-20 dakika ayağa kalkma dedi..hareketsiz kal diye söylemişti canım. hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş...

bizden iki arkadaş geçen ay denediler ve ikisi de şu an hamiş...valla benden kaçmaz anacım... Tabi yaparken gülme krizine giriryoruz o ayrı bir mesele...

onu benim koca yapmaşı imkanşız ben tombul biriyim eşim zayıfff

çok güzel yol tarif ederim ama anacım benim ki bir bulamadı gideceği yolu...Pusula mı göndersem ne etsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…