şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

benim doktorum da aşılamadan sonra 20 dk boyunca yatırdı beni. ama yani çokta bir anlamı yok dedi. yani zaten şöyle düşün sperm rahim içine fışkırıyor ve sen ayağa kalksan bile hepsi içinden akmıyor. 3 cins sprem var ya hareket hızlrına göre o hızlı olanlar zaten içerde kalıyor :)

onu benim koca yapmaşı imkanşız ben tombul biriyim eşim zayıfff
sende azcık yardım edersin canım bende tombul sayılırım kendi kendimi sallıyorum bazen... anam gülme krizine gördüm kasığımdan birşey saplandı...herhalde yolu buldu benim veled...

ne kadara mal oldu aşılama cnm :26:

yoğun olan spermler 30 dk sulanıyosa siz sallayarak bunu kısa süreye çekiyorsunuz iş yerinde gülüyorum yaa deli diyecekler :))

sende azcık yardım edersin canım bende tombul sayılırım kendi kendimi sallıyorum bazen... anam gülme krizine gördüm kasığımdan birşey saplandı...herhalde yolu buldu benim veled...

kız gülünce geri gelmio mu akmıyo mu onlar bnde gülüyorum yatarken bazen bişi oluyooo ama akıyoo hemen kocişte dio bi gülemden dur die ama napim bacakları dikince havaya gülesim gelio

sadece aşılama 1500 tl.
spermiogram ve sperm yıkama- 160 tl
bi de önce ve sonrasındaki ilaçlar var tabi. 2000tl civarı yani.

mesaj alınmıştır şekertommm
çok güzel yol tarif ederim ama anacım benim ki bir bulamadı gideceği yolu...Pusula mı göndersem ne etsem..

aman yeterki gelsinlerde pusula, uçak herşey göndeririz en hızlı nasıl geleceklerse artıkın

sende azcık yardım edersin canım bende tombul sayılırım kendi kendimi sallıyorum bazen... Anam gülme krizine gördüm kasığımdan birşey saplandı...herhalde yolu buldu benim veled...
inş... Cnm inş... Bende kendim deneyeceğimmm ahahahha
bu kadar çocuk konuşunca aklıma düştü gidip test mi yapsam :) aşılamanın 11. Günü bugün:)

yappp yapp yokşana olşun gene yaparşınnnnnn

sadece aşılama 1500 tl.
spermiogram ve sperm yıkama- 160 tl

hangi şehirde hangi hastanede yaptırdın sen cok pahalı olmuş senn ki bnm dr 600 aşılaması 400civarıda igneleri tutar dedi esk acıbadem bnm gittigim yer..

kız gülünce geri gelmio mu akmıyo mu onlar bnde gülüyorum yatarken bazen bişi oluyooo Ama akıyoo hemen kocişte dio bi gülemden dur die ama napim bacakları dikince havaya gülesim gelio

bende guluorummmmm :26: Neapım onlarda hemen akıpp gıdıooorr

ben ankarada özel bi muayenehaneye gidiyorum. Profesör bir kadın. Gazi üniversitesinde de hoca aynı zamanda. normalde fiyatlardan hiç haberim yok ama tabii hastaneye göre fazla tutması normal özel olunca.

ben ankarada özel bi muayenehaneye gidiyorum. Profesör bir kadın. Gazi üniversitesinde de hoca aynı zamanda. normalde fiyatlardan hiç haberim yok ama tabii hastaneye göre fazla tutması normal özel olunca.

özel muayenehanede yapıldysa tabi normal ilaçlar aynı demekki ama aşılama fiyatları degişio sennki özel olunca 1500 tutmustur asılamadan kac gün snra gebelk belli oluyomuş yapsana test günün geldiyse

sadece aşılama 1500 tl.
Spermiogram ve sperm yıkama- 160 tl
iimiş cnm bende yaza olmaz işe yaptıracağım
hangi şehirde hangi hastanede yaptırdın sen cok pahalı olmuş senn ki bnm dr 600 aşılaması 400civarıda igneleri tutar dedi esk acıbadem bnm gittigim yer..

1000 tl cok ii fiyat yaaa ben iştanbuldayım bulabılırmıyım kı o fıyata

14.15. günde regl olman gerekiyor. Ama internette ender de olsa 18. 19. gün regl oldum diyenler var ama büyük ihtimal onlar kimyasal gebelik aslında. Çünkü normal şartlarda zaten yumurtla çatlayınca 14. günde regl oluyor doğal vücut siklusuna göre. yani haftasonu regl olmazsam gebeyim:) bugün de 11. gün. Ben bir senedir uğraşıyorum ama başından beri sakinim yani aşılamadan beri bütün ailem gün sayıyor ben 11. gün nasıl geldi farkına bile varmadım :) 5 tane yumurtam vardı 3 tanesi tosuncuk ikiz ya da üçüz olma riskim de var yani :)

inş cnm gönlüne göre olsun herseyy..

merhaba ben ilk aşılamadan 11 gün sonra adet olmustum.2.aşılamam tutmustu ama 5 haftalıkken düşük yaptım.Genelde aşılamada kullanılan ilaç yada iğneler testlerin pozitif çıkmasına
neden oluyormuş.Bence bekle ama o çevre bakısı ve merakını bende iyi bilirim.Hakkında hayırlısı inşallah nerde varsa uğraşan,isteyen Allah sağlıklı şekilde nasip etsin.

cümlemizin:)
pek doğurgan olmayınca insan bi seferde fazla olsun istiyor tabi :) nasıl bakıcaz bilmiyorum ama Allah yardım eder:)

iimiş cnm bende yaza olmaz işe yaptıracağım

1000 tl cok ii fiyat yaaa ben iştanbuldayım bulabılırmıyım kı o fıyata

doktora sordu eşim gecen gittigimizde oda öle dedi tabi hastane baska para alıyo mu nasl bilmiyorum hiç bnmde olmassa bnde yaza yaptırım sanırım klomen tedavisi bitsin inş o arada olur olmassada dinlenirim biras snra bakıcas bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…