- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.021
sende azcık yardım edersin canım bende tombul sayılırım kendi kendimi sallıyorum bazen... anam gülme krizine gördüm kasığımdan birşey saplandı...herhalde yolu buldu benim veled...onu benim koca yapmaşı imkanşız ben tombul biriyim eşim zayıfff
ne kadara mal oldu aşılama cnm :26:benim doktorum da aşılamadan sonra 20 dk boyunca yatırdı beni. Ama yani çokta bir anlamı yok dedi. Yani zaten şöyle düşün sperm rahim içine fışkırıyor ve sen ayağa kalksan bile hepsi içinden akmıyor. 3 cins sprem var ya hareket hızlrına göre o hızlı olanlar zaten içerde kalıyor :)
sende azcık yardım edersin canım bende tombul sayılırım kendi kendimi sallıyorum bazen... anam gülme krizine gördüm kasığımdan birşey saplandı...herhalde yolu buldu benim veled...
çarp adamı çarpışma olduktan sonra eşin ayaklarından tutusun havaya kaldırsın ve çamaşır silkeler gibi seni silkelesin... Zayıf olanlar lütfen cam kenarına fazla yaklaşmasınlar bu bir uyarıdır...
çok güzel yol tarif ederim ama anacım benim ki bir bulamadı gideceği yolu...Pusula mı göndersem ne etsem..
inş... Cnm inş... Bende kendim deneyeceğimmm ahahahhasende azcık yardım edersin canım bende tombul sayılırım kendi kendimi sallıyorum bazen... Anam gülme krizine gördüm kasığımdan birşey saplandı...herhalde yolu buldu benim veled...
bu kadar çocuk konuşunca aklıma düştü gidip test mi yapsam :) aşılamanın 11. Günü bugün:)
sadece aşılama 1500 tl.
spermiogram ve sperm yıkama- 160 tl
bi de önce ve sonrasındaki ilaçlar var tabi. 2000tl civarı yani.
kız gülünce geri gelmio mu akmıyo mu onlar bnde gülüyorum yatarken bazen bişi oluyoooAma akıyoo hemen kocişte dio bi gülemden dur die ama napim bacakları dikince havaya gülesim gelio
ben ankarada özel bi muayenehaneye gidiyorum. Profesör bir kadın. Gazi üniversitesinde de hoca aynı zamanda. normalde fiyatlardan hiç haberim yok ama tabii hastaneye göre fazla tutması normal özel olunca.
iimiş cnm bende yaza olmaz işe yaptıracağımsadece aşılama 1500 tl.
Spermiogram ve sperm yıkama- 160 tl
bi de önce ve sonrasındaki ilaçlar var tabi. 2000tl civarı yani.
hangi şehirde hangi hastanede yaptırdın sen cok pahalı olmuş senn ki bnm dr 600 aşılaması 400civarıda igneleri tutar dedi esk acıbadem bnm gittigim yer..
14.15. günde regl olman gerekiyor. Ama internette ender de olsa 18. 19. gün regl oldum diyenler var ama büyük ihtimal onlar kimyasal gebelik aslında. Çünkü normal şartlarda zaten yumurtla çatlayınca 14. günde regl oluyor doğal vücut siklusuna göre. yani haftasonu regl olmazsam gebeyim:) bugün de 11. gün. Ben bir senedir uğraşıyorum ama başından beri sakinim yani aşılamadan beri bütün ailem gün sayıyor ben 11. gün nasıl geldi farkına bile varmadım :) 5 tane yumurtam vardı 3 tanesi tosuncuk ikiz ya da üçüz olma riskim de var yani :)
14.15. günde regl olman gerekiyor. Ama internette ender de olsa 18. 19. gün regl oldum diyenler var ama büyük ihtimal onlar kimyasal gebelik aslında. Çünkü normal şartlarda zaten yumurtla çatlayınca 14. günde regl oluyor doğal vücut siklusuna göre. yani haftasonu regl olmazsam gebeyim:) bugün de 11. gün. Ben bir senedir uğraşıyorum ama başından beri sakinim yani aşılamadan beri bütün ailem gün sayıyor ben 11. gün nasıl geldi farkına bile varmadım :) 5 tane yumurtam vardı 3 tanesi tosuncuk ikiz ya da üçüz olma riskim de var yani :)
iimiş cnm bende yaza olmaz işe yaptıracağım
1000 tl cok ii fiyat yaaa ben iştanbuldayım bulabılırmıyım kı ofıyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?