şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

yoğun olan spermler 30 dk sulanıyosa siz sallayarak bunu kısa süreye çekiyorsunuz iş yerinde gülüyorum yaa deli diyecekler :))
yaw işte bak nesrin dediyse vardır bir bildiği

kız gülünce geri gelmio mu akmıyo mu onlar bnde gülüyorum yatarken bazen bişi oluyooo ama akıyoo hemen kocişte dio bi gülemden dur die ama napim bacakları dikince havaya gülesim gelio
yaw geliyor ama ayaklar yukarıda olduğu için gelmiyor diyebilirim hatta dün eşime dedim niye bir kaç seferdir senin spoşlar geri gelmiyor..çok sevdiler herhalde beni bırakmak istemiyorlar... akşam ki çarpışmadan sonra eşime dedim silkele beni... sen böyle yap ikiz üçüz olursa görürsün dedi... anam ne ikizi üçüzü gelsinde razıyım ben beşize de...

mesaj alınmıştır şekertommm

aman yeterki gelsinlerde pusula, uçak herşey göndeririz en hızlı nasıl geleceklerse artıkın
bakın yine diyorum zayıf olanlar cam kenarında silkelettirmesinler kendilerini...

inş... Cnm inş... Bende kendim deneyeceğimmm ahahahha
denemekten ne olmuşuz. zaten bugüne kadar denemediğimiz yöntem kalmadı...

ee 3. asılamanı yaptırmadın mı bida olmadı mı bebişş..sen nezaamn yaptırmıstın sana nekdr tl malolmuştu asılamaların cnm

Kızlar ben birazdan hafiften azcık kaçabilirim belki de daha gelemeyebilirim... ciciannemle görümcem geliyormuş. akşama da yemeğe bendeler büyük bir ihtimal...fırsat bulabilirsem kaçarım...

[h=5]İki kadın Hamamda muhabbet ederken laf kocalara gelir
-senin eşin sana para veriyo mu?
+vermez olur mu ne zaman ıstesem veriyo
-aaa !! nasıl alıyorsun bana da soyle benim eşim hiç vermiyo...
+"Annemin evine dönerm bidaha gelmem" diyorum
-eee??
+oda hemen çıkarıp yoL parası veriyo ...! :))[/h]

ee 3. asılamanı yaptırmadın mı bida olmadı mı bebişş..sen nezaamn yaptırmıstın sana nekdr tl malolmuştu asılamaların cnm

düşüğüm aralık sonunda oldu .o yüzden daha tedavinin nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum bende.ben üniv.hastanesinde yaptırdım.iğneler için falan rapor çıkarıyorsun 150 civarı tutmustu..1000 küsürde hastaneye gidiyor sanırım.

kızlar hbr var müslüm gürses tende ümit kesilmiş durumu kötüye gidiomuş komadaymış sanırım ne bu ya 2013 nekdr cok ölümlerle basladıı (

anladım cnm büyüyk gecmiş olsun Rabbim sabır versin..ve en yakın zamanda tekrr hamiş kalıp bebegini kucagına almayı nasip etsin

anladım cnm büyüyk gecmiş olsun Rabbim sabır versin..ve en yakın zamanda tekrr hamiş kalıp bebegini kucagına almayı nasip etsin

Amin isteyen herkese inşallah.Hani demissin ya 2013 ne kadar çok ölümlerle başladı diye.Hayatın gerçeği bu doğum ve ölüm.Bizim için yavrularımıza kavuşacağımız yıl olur umarım.

ayyy inş... Cnmmmmm eşinde şorun varmı benmkı varıkoşelde

ayyy ınş. Hiç gerek kalmazzz cmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…