- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.041
canım ben hiç yapmadım ama koyu çıkması gerkiyormuş bildiğim kadarıyla
yaw işte bak nesrin dediyse vardır bir bildiğiyoğun olan spermler 30 dk sulanıyosa siz sallayarak bunu kısa süreye çekiyorsunuz iş yerinde gülüyorum yaa deli diyecekler :))
yaw geliyor ama ayaklar yukarıda olduğu için gelmiyor diyebilirim hatta dün eşime dedim niye bir kaç seferdir senin spoşlar geri gelmiyor..çok sevdiler herhalde beni bırakmak istemiyorlar... akşam ki çarpışmadan sonra eşime dedim silkele beni... sen böyle yap ikiz üçüz olursa görürsün dedi... anam ne ikizi üçüzü gelsinde razıyım ben beşize de...kız gülünce geri gelmio mu akmıyo mu onlar bnde gülüyorum yatarken bazen bişi oluyoooama akıyoo hemen kocişte dio bi gülemden dur die ama napim bacakları dikince havaya gülesim gelio
bakın yine diyorum zayıf olanlar cam kenarında silkelettirmesinler kendilerini...mesaj alınmıştır şekertommm
aman yeterki gelsinlerde pusula, uçak herşey göndeririz en hızlı nasıl geleceklerse artıkın
denemekten ne olmuşuz. zaten bugüne kadar denemediğimiz yöntem kalmadı...inş... Cnm inş... Bende kendim deneyeceğimmm ahahahha
merhaba ben ilk aşılamadan 11 gün sonra adet olmustum.2.aşılamam tutmustu ama 5 haftalıkken düşük yaptım.Genelde aşılamada kullanılan ilaç yada iğneler testlerin pozitif çıkmasına
neden oluyormuş.Bence bekle ama o çevre bakısı ve merakını bende iyi bilirim.Hakkında hayırlısı inşallah nerde varsa uğraşan,isteyen Allah sağlıklı şekilde nasip etsin.
regli dönemi gelene kadar çalışmalara devam o zaman :)
ee 3. asılamanı yaptırmadın mı bida olmadı mı bebişş..sen nezaamn yaptırmıstın sana nekdr tl malolmuştu asılamaların cnm
düşüğüm aralık sonunda oldu .o yüzden daha tedavinin nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum bende.ben üniv.hastanesinde yaptırdım.iğneler için falan rapor çıkarıyorsun 150 civarı tutmustu..1000 küsürde hastaneye gidiyor sanırım.
anladım cnm büyüyk gecmiş olsun Rabbim sabır versin..ve en yakın zamanda tekrr hamiş kalıp bebegini kucagına almayı nasip etsin
Amin isteyen herkese inşallah.Hani demissin ya 2013 ne kadar çok ölümlerle başladı diye.Hayatın gerçeği bu doğum ve ölüm.Bizim için yavrularımıza kavuşacağımız yıl olur umarım.
Kızlar burçlarınız nedirrr
ikizler burcuyum,yükselenim de terazi.
ayyy inş... Cnmmmmm eşinde şorun varmı benmkı varıkoşelde14.15. Günde regl olman gerekiyor. Ama internette ender de olsa 18. 19. Gün regl oldum diyenler var ama büyük ihtimal onlar kimyasal gebelik aslında. çünkü normal şartlarda zaten yumurtla çatlayınca 14. Günde regl oluyor doğal vücut siklusuna göre. Yani haftasonu regl olmazsam gebeyim:) bugün de 11. Gün. Ben bir senedir uğraşıyorum ama başından beri sakinim yani aşılamadan beri bütün ailem gün sayıyor ben 11. Gün nasıl geldi farkına bile varmadım :) 5 tane yumurtam vardı 3 tanesi tosuncuk ikiz ya da üçüz olma riskim de var yani :)
doktora sordu eşim gecen gittigimizde oda öle dedi tabi hastane baska para alıyo mu nasl bilmiyorum hiç bnmde olmassa bnde yaza yaptırım sanırım klomen tedavisi bitsin inş o aradaolur olmassada dinlenirim biras snra bakıcas bakalım
[sıze=3]kızlar burçlarınız ne[sıze=3]dirrr [/sıze][/sıze]
Kızlar burçlarınız nedirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?