şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

amin cnm bnmde dilegim aynı isteyen herkes 2013 te evlatlarına kavusurlar

kafayı bozduruyor bu çocuk meselesi insanaHergün bu sitelerdeyim.şimdi düşük sonrası hamile kalma şansı nedir ona taktım.Yarı prof.oldum artık.ama ne yazıkki bilmek işe yaramıyor.Olanların nasıl oluyor,iğnelerle,haplarla korunanlar hamile kalıyor.Hamile oldugunu öğrenince üzüntüden ağlayanlar var.Eğer bizden dünyaya bir çocuk gelecekse bu kaderde varsa olacaktır,olmayacaksada olmayacaktır.Ancak insan bu kadar teslimiyetçi olamıyor malesef.

kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza. sormak istediğim şeyler var umarım hepiniz biliyosunuzdurr... ben bebek düşünyorum 3 4 aydır bir türlü tutmadı. şimdi ise tam günümde adet oldum ama farklıydı çok açık pembeydi. ve göğüslerim hala şiş normalde hasta oldugumda iniyordu sizce hamilemiyim 2 kere evde test yaptım negatiff

İkizler çok sevilirr demekkii ondan içim ısındı sevdim senii

saol cnmmm inan karsılıklı duygular bnmde hep yakın arkadaslarım ya yengec yada aslanlar ama nesrin le sen bogaymıssınız bnm yoktu hiç boga arkadsm boğaylada ii anlasıomusum bnu anladım bn sizdee

bnde eşim yay bn ikizler

sizde 2 zor ikili bi araya gelmişsiniz koly gelsn cnmmmm

aynen öyle bazen kafayı çıldırtıp birbiriize şaldırıoruz kavgalardaaa Ama en fazla 1 saat sonra unutuoruz herşey saniyelikkk Ama aşığım aşık

cnm üştüne görme var ama normalden farklımı rengı v.ş bir kan ver işterşen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…