şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

hoşgeldin canım adetin hala devam ediyormu birde evde yapılan testlerde çogununki çıkmıyor en sağlam yol kanda baktırmak

ayy kim o arkadaşın nasıl oldu ki regl filn.. anlatsa bana neler yaşamış.. mümkün mü ki ?
pozitif düşüneyim diyorum ama sonra saçmalama diyorum :)

canım genelde erkek çocuklarında bu durum yaşanıyor.. benim kayınvalidem ve birçok arkadaşım böyle oldu.. hele bi arkadaşım adet oldum hamile olmam mümkün değğiiill diye doktorla inatlaşıyordu

hoşgeldin canım adetin hala devam ediyormu birde evde yapılan testlerde çogununki çıkmıyor en sağlam yol kanda baktırmak

merhaba canım hayır bitti biteli 4 gün oldu ama göğüslerim hala şiş ilk defa böyle oldu hastaneye gitmeyede korkuyorum yıne negatıftır diye :) ama çok açık pembeydi ve önceden sancım olurdu hiç olmadı

Evet yaa çok hassaslar diorum bayanlar bu kdr hassas değil,kova erkeğinden uzak durun diorum

kendinden emin düşünceleri doğru yaptıkları herşeyin eniyisini bilrim havasında tercihleri asla yanlış sonuç vermiyor bana ne söylüyorsa hep sonra haklısın diyorum her ne hikmetse:))) zeki sorumluluk sahibi istediği şey anında istediği gibi olmalı:)) mantıklı sevecen ama hoşgörülü diğil maalesef tahammülsüz çabuk sinirlenen çabuk sönen bi yapısı var benim kocişin,bide yaptığı yapılan herşeyi ince eleyip sık dokur(bu konuda çok zorlanıyorum) otoritesinin sarsılmasını istemez hayatta bi işe sevinse bile sonuçlanmadan sevinmez iyi taraflarıda var kötü taraflarıda, ama biraz geçinmesi zor bir burç karakteri olduğunu düşünüyorum ama zamanla çözünce nasıl olduğunu birlikte yaşamak daha kolay oluyor oyyyy özledim yaaa şimdi böyle bahsedince

Kova erkeği beni bazen zorluyor değişik bi yapıdaa

kova erkegimi kacacaksınız canlarım ama cogunuz teslim olmussunuz bile aslında cok iilerdir merhametlidirler sevdiklerini sahipleinici ve koruyucudurlar ama canlarını acıtmaya gelmeyin intikam alırlar mutlaka sevdiler mi tam severler ama sildiler mide bida bakmazlar arkalarına cok hırslıdırlar hep hdefe kitlenirler ve hep daha fazlasını kazanmak isterler böle işte doru mu bilmm artk tspitlerim ama ne olursa olsun unutulmazlar bikere hatınıza girsinler gitselerde hatırlanırlar iz bırakırlar mutlaka .....

kızlar pazartesi akşamı o ses türkiyede adı ayda olan yarışmacı halil sezai'nin isyan şarkısını söyledi.Ben bayıldım yoruldum.İzlemenizi tavsiye ederim .Bu arada bence çok güzel bir bayan.

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda�
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman

ayyy aynı benim koca hıh demiş
evet çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…