- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.081
Kova erkeği beni bazen zorluyor değişik bi yapıdaa
hemde nası bazen benimki çok iyi bazen iantmıinat yerine görede bencil olabiliyor
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza. sormak istediğim şeyler var umarım hepiniz biliyosunuzdurr... ben bebek düşünyorum 3 4 aydır bir türlü tutmadı. şimdi ise tam günümde adet oldum ama farklıydı çok açık pembeydi. ve göğüslerim hala şiş normalde hasta oldugumda iniyordu sizce hamilemiyim 2 kere evde test yaptım negatiff
offf hemde ne zor bazen çileden çıkarıyor
Konudan konuya atlıyorum ama ankarada olan varmı aranzıda?
ayy kim o arkadaşın nasıl oldu ki regl filn..anlatsa bana neler yaşamış.. mümkün mü ki ?
pozitif düşüneyim diyorum ama sonra saçmalama diyorum :)
evet bazende en olmadık şeye alınabiliyor şkayı bile ciddiye aldıgı zamanlar oluyor çok kıskanç oluyorlar sevdilermide tam seviyorlar amaEvet yaa bazen bişeye küsüyoo haberim bile olmuyor acaba ne oldu diorum
bunu senden öğrendim gider gitmez deneyecem adamı çarpayım bi bende
hoşgeldin canım adetin hala devam ediyormu birde evde yapılan testlerde çogununki çıkmıyor en sağlam yol kanda baktırmak
kızlar cevap verin zaten siteye yeni üyeyim ve yazıyosanızda goremıyorum :)
Evet yaa çok hassaslar diorum bayanlar bu kdr hassas değil,kova erkeğinden uzak durun diorum
Kizlar izmirde olan varmi acabaaa:)))
cnm üştüne görme var ama normalden farklımı rengı v.ş bir kan ver işterşen
kendinden emin düşünceleri doğru yaptıkları herşeyin eniyisini bilrim havasında tercihleri asla yanlış sonuç vermiyor bana ne söylüyorsa hep sonra haklısın diyorum her ne hikmetse:))) zeki sorumluluk sahibi istediği şey anında istediği gibi olmalı:)) mantıklı sevecen ama hoşgörülü diğil maalesef tahammülsüz çabuk sinirlenen çabuk sönen bi yapısı var benim kocişin,bide yaptığı yapılan herşeyi ince eleyip sık dokur(bu konuda çok zorlanıyorum) otoritesinin sarsılmasını istemez hayatta bi işe sevinse bile sonuçlanmadan sevinmez iyi taraflarıda var kötü taraflarıda, ama biraz geçinmesi zor bir burç karakteri olduğunu düşünüyorum ama zamanla çözünce nasıl olduğunu birlikte yaşamak daha kolay oluyor oyyyy özledim yaaa şimdi böyle bahsedince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?