şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

yoruldum diye yazdıysam:)yorumuna yazacaktım....

canım bu ay benimde göğüsle aynı oldu kan tahlili yaptır hiç olmazsa için rahat eder

ne guzellmiss o zaman:))ne kadar garip dimi ayri ayri sehirlerdeyiz en fazla 2 yada 3 kisi ayni sehirde ama hergun birbirimizi merak ediyoruz ne yapti falan diye aile gibi olduk burda:))

bende bugun katıldım canım ama hergun okuyorum bazı yazıları masallah bizim kızlar çok bilgililer yanii :)

benim eşim kova :))

Eşi kovaa olan var mııııı

benimmm benimmmm

BENİM kocam da kova.. :) bende Akrep..

Anaa boğayız ve eşlerimiz kovaa tam isabett kova burcu erkeği zor dimiii sence

kesinlikle bazen tahammül sınırlarımı zorluyo.. inatçı bencil. Hep o haklı herşeyi o bilir... ohooo çok zor bi adam çoookkk

caney ilişkiden sonra eşin bacaklarından tutup sallayacak yani silkeleyecek işte :))

28 ocak benim eşimin yanında olamadım zor falan ama artık ciğerini biliyorum

27 ocak bnimkide kız ben yolunu buldum bişey oldumu susup konuşmuotum o evde yokmuş gibi davranıyorum sonra o geliyo dayanamayıp

bende bugun katıldım canım ama hergun okuyorum bazı yazıları masallah bizim kızlar çok bilgililer yanii :)

Cok iyi yaptin hosgeldin canim:))bende uzun bi sure okudum sonra yazmaya baslayinca asil rahatlamanin o oldugunu anladim biz birbirini anlayan dinleyen akil veren bi aile olduk sende ailemize hosgeldiinnn:))

ne guzellmiss o zaman:))ne kadar garip dimi ayri ayri sehirlerdeyiz en fazla 2 yada 3 kisi ayni sehirde ama hergun birbirimizi merak ediyoruz ne yapti falan diye aile gibi olduk burda:))
aynen öyle vallla birgün girmiyorum çatlıyorum ne oldu ne bittti diyee :)))
benide araniza alirmisiniz hanimlar??

tabiki hoşgeldin

kızlaarr kızlaarrr 1 saattir oku oku bitiremedim yahu..topic gündüzleri çok hızlı akıyor..bişeye cevap yazayım diyorum sonra bi bakıyorum ooohoo üstünden bin konu gelmiş gelmiş:))
buarada ben yangeç eşim aslan:)
ben bişiy sormak istiyorum kızlar ya bu ovulasyon testleri tek tek mi satılıyor? fiyatları nasıl ? int den baktımda 48 tl filan yazıyordu pahallı değil mi?

nisanda dort yil oluyor evleneli
aslinda bu yazdan sonra dusunuyordum esim ise herzaman cok istedi ben korkuyordum kendime guvenmiyordum birkac gundur sizi takip ediyorum biran dusundum neden bende katilmiyorum artik zamandi geldi dedim
son adetim 20 ocakti
bat ise 17 subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…