- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.101
beeeeenn beeeennnnnnnnn
kızlar pazartesi akşamı o ses türkiyede adı ayda olan yarışmacı halil sezai'nin isyan şarkısını söyledi.Ben bayıldım yoruldum.İzlemenizi tavsiye ederim .Bu arada bence çok güzel bir bayan.
Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda�
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman
merhaba canım hayır bitti biteli 4 gün oldu ama göğüslerim hala şiş ilk defa böyle oldu hastaneye gitmeyede korkuyorum yıne negatıftır diye :) ama çok açık pembeydi ve önceden sancım olurdu hiç olmadı
caney ilişkiden sonra eşin bacaklarından tutup sallayacak yani silkeleyecek işte :))bu silkeletme olayı nedr yahu? hiç duymadım,işe yarayacaksa tarif edinde bende yaptırayım
ayyy aynı benim koca hıh demiş
evet çok zor
ne guzellmiss o zaman:))ne kadar garip dimi ayri ayri sehirlerdeyiz en fazla 2 yada 3 kisi ayni sehirde ama hergun birbirimizi merak ediyoruz ne yapti falan diye aile gibi olduk burda:))
benim eşim kova :))
Eşi kovaa olan var mııııı
benimmm benimmmm
Anaa boğayız ve eşlerimiz kovaa tam isabettkova burcu erkeği zor dimiii sence
canım bu ay benimde göğüsle aynı oldu kan tahlili yaptır hiç olmazsa için rahat eder
caney ilişkiden sonra eşin bacaklarından tutup sallayacak yani silkeleyecek işte :))
28 ocak benim eşimin yanında olamadım zor falan ama artık ciğerini biliyorum
evet bazende en olmadık şeye alınabiliyor şkayı bile ciddiye aldıgı zamanlar oluyor çok kıskanç oluyorlar sevdilermide tam seviyorlar ama
bende bugun katıldım canım ama hergun okuyorum bazı yazıları masallah bizim kızlar çok bilgililer yanii :)
aynen öyle vallla birgün girmiyorum çatlıyorum ne oldu ne bittti diyee :)))ne guzellmiss o zaman:))ne kadar garip dimi ayri ayri sehirlerdeyiz en fazla 2 yada 3 kisi ayni sehirde ama hergun birbirimizi merak ediyoruz ne yapti falan diye aile gibi olduk burda:))
benide araniza alirmisiniz hanimlar??
27 ocak bnimkide kız ben yolunu buldum bişey oldumu susup konuşmuotum o evde yokmuş gibi davranıyorum sonra o geliyo dayanamayıp
aynen öyle vallla birgün girmiyorum çatlıyorum ne oldu ne bittti diyee :)))
tabiki hoşgeldin
negatif olunca çok üzülüyorum canım amapeki sen hamilemisin
27 ocak bnimkide kız ben yolunu buldum bişey oldumu susup konuşmuotum o evde yokmuş gibi davranıyorum sonra o geliyo dayanamayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?