şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

silkeletme işine gelince ben anca kendikendime yapayım onu eşim tövbe yapmaz..kızıo bana ben çaktırtmadan deniycem :)) gülmezsem tabi

canım o parayı doktora versen en azından sana tam bilgi sağlar kontrol altında olursn

simdi olduk hadi hoşgeldin aramızaaaaa bebek evin neşesi cnm biz öle düşünüyoruz ve sende bebegini dünyaya getirdigin zaman emin ol nie dha erken yapmamısım diceksin bu yüzden start alsın calışmalar artkkkkkkkkkkkkk

Kizlar selam ben bayagi hasta oldum ise gidemedim bi girip bakayim dedim cosmussunuz her zamanki gibi :) keyifler iyidir umarim hepinizi optum...

ahh canım ahh keşke start ile hemen başlasa ve olsa çoook zor çokk

aynen yaa 2 saniye kafamı çeviriyorum bakıyorum sayfa atlamış dön oku filn derken vakit geçmiş :) eminim ben bunu yazarken bi sayfa daha atladık..

Kizlar selam ben bayagi hasta oldum ise gidemedim bi girip bakayim dedim cosmussunuz her zamanki gibi :) keyifler iyidir umarim hepinizi optum...

cnm bizde seni merak edioduk üzüldük çok hasta olmana gecmiş olsun cnm dikkat et kendine ii bak cabuk iileş özlüyoruz seni yoklugun anlasılıyo hemennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…