- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.121
aaaaaaaaaa nedemek canım gel hoşgeldin anlat bakım kendini tanıyalım
üzülme canım birgün pozitifi göreceğiz hepimiz yok deelim yumurtluyom şimdi
ayyy aynı benimmm kocişşş bende aynı taktiği kullanıyorum yawruu yaaa:))))
ben siteyi pek kullanamıyorum ama öğrenicem inşş :) e bebek varmı kızlar
kızlaarr kızlaarrr 1 saattir oku oku bitiremedim yahu..topic gündüzleri çok hızlı akıyor..bişeye cevap yazayım diyorum sonra bi bakıyorum ooohoo üstünden bin konu gelmiş gelmiş:))
buarada ben yangeç eşim aslan:)
ben bişiy sormak istiyorum kızlar ya bu ovulasyon testleri tek tek mi satılıyor? fiyatları nasıl ? int den baktımda 48 tl filan yazıyordu pahallı değil mi?
ayyy aynı benimmm kocişşş bende aynı taktiği kullanıyorum yawruu yaaa:))))
kuzum subat topigi burası inş 30 gün içinde verices güzel haberleri
Bu taktik bizimkine pek olmazona küser trip atarsan sana 2 katını yapıoo
nisanda dort yil oluyor evleneli
aslinda bu yazdan sonra dusunuyordum esim ise herzaman cok istedi ben korkuyordum kendime guvenmiyordum birkac gundur sizi takip ediyorum biran dusundum neden bende katilmiyorum artik zamandi geldi dedim
son adetim 20 ocakti
bat ise 17 subat
simdi olduk hadi hoşgeldin aramızaaaaabebek evin neşesi cnm biz öle düşünüyoruz ve sende bebegini dünyaya getirdigin zaman emin ol nie dha erken yapmamısım diceksin bu yüzden start alsın calışmalar artkkkkkkkkkkkkk
yeni yollar deneyeceksin ozman kuzum ne yapacan zor bu burç erkeği bizde gittik en zorlarını bulduk evlendik:)
Kizlar selam ben bayagi hasta oldum ise gidemedim bi girip bakayim dedim cosmussunuz her zamanki gibi :) keyifler iyidir umarim hepinizi optum...
simdi olduk hadi hoşgeldin aramızaaaaabebek evin neşesi cnm biz öle düşünüyoruz ve sende bebegini dünyaya getirdigin zaman emin ol nie dha erken yapmamısım diceksin bu yüzden start alsın calışmalar artkkkkkkkkkkkkk
Kizlar selam ben bayagi hasta oldum ise gidemedim bi girip bakayim dedim cosmussunuz her zamanki gibi :) keyifler iyidir umarim hepinizi optum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?