- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.341
bizim durumla ilgili bilgilenmene gerek kalmadan inşşşşşşş hamiş kalırsın olur bebeginnn cnmm
coook sıkıntılı durumlar bizimkiler..artk yorucu yıpratıcı bi hal almaya basladı bu aralar
hamilelikte rahim kalınlasır canm bebiş olabilirrrrrr gönlüne göre olsun inş herseyy
Kızlar günaydınnnnnnnnnn...
geçmişe fazla dalamadım yeni gelenler eklenenler var mı?
nasılsınız bu arada....
Kızlar günaydınnnnnnnnnn...
geçmişe fazla dalamadım yeni gelenler eklenenler var mı?
nasılsınız bu arada....
ekliyorumben yokumm
son adet tarihim 20 ocak
sizide ekliyorumbenide ekleyin ama lütfen 26 şubat:s
eklendi canımßenide Ekleeyinn24 Şubatt
önemli değil canım tek bebişler gelsinde ben her gün tablo yaparımserapcım sen bu tablo için epey uğraşıyorsun, teşekkür edeyim istedim..inş yan sutuna hamiş hamiş hepsi hamiş yazmakta sana kısmet olur..elin bize uğurlu gelir inş:))
eklendi...Beklenmeyen tarih 13 Subat, Allah bu ay nasip eder ins. hepimize iyi haberler..
ekliyorum sizi de...6Şubat inşallah 2 şubatta test yapıcam.
ekledim canımduaile 26 şub ouuf 24 şub tac_yaprak 13 şub melakee 20 ocak yazmış son adet tarihimiş ama 20 şubattır sanırım
ayın kaçı canım onu da azyıverde tek güncelleyeyim...binur1 var birde girip güncelle canım
napayım canım dişçiden geldim... Birazdan kayınvalideme gideceğim yemek yapmış illa gel beraber yiyelim dedi... işte oraya gideceğim... akşama da tiyatrom var yine...oraya gideceğim... anca gece girebilirim...gitmeden bir sizlere bakayımdedim...günaydın cnm...biz iiyiz sen nasılsın????
napayım canım dişçiden geldim... Birazdan kayınvalideme gideceğim yemek yapmış illa gel beraber yiyelim dedi... işte oraya gideceğim... akşama da tiyatrom var yine...oraya gideceğim... anca gece girebilirim...gitmeden bir sizlere bakayımdedim...
senn kayın validen de yakın galiba sana nasl ii oluyo mu bizde altılı üstlü oturuyoruz aynı binada...
Benimkide taa urfada
ya yürüyerek 15 dakika falan sürüyor...ya iyi oluyor öyle pek herşeye karışmaz kayınvalidem...ne yapsa bir tabak da bize getirir sağolsun... yok aynı apartmanda olmazdı istemezdim yani...senn kayın validen de yakın galiba sana nasl ii oluyo mu bizde altılı üstlü oturuyoruz aynı binada...
anam urfada mı kız 2 sene kaldım ömrümden ömür gitti...Benimkide taa urfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?