- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.361
uuuuu 33 anne adayııı
hadi bakalım kızlar inşallah :) bu ay hamiş yazar ismimizin karsısında
uuuuww ne güzelllllll
ayda yılda bikere görürsün iimiş
aynen cnm 33 kişi olmuşuz ama kacını tanıyon die sorsan 10dan fazla sayamam
bu hatunlar kendilerini listeye ekletip gidiolar heralde
evet canım en son düğünde görüştük,sağolsun iyidirr sevdim kayınvalideciğimi
anamm listeye bakk maşallahda bazısı hiç gelmiyo
ya yürüyerek 15 dakika falan sürüyor...ya iyi oluyor öyle pek herşeye karışmaz kayınvalidem...ne yapsa bir tabak da bize getirir sağolsun... Yok aynı apartmanda olmazdı istemezdim yani...
bide tek oglansa benimki gbi dha zor oluyo bn cok zorlandım ilk baslarda bide bnm ki genc aktif bn yetisemiodum ona şimdi alıştık birbirimize gecinios işte karısmadan birbirimize
senede 1kere görürsen seversin tebi şekerim bide dha taze gelinsin ya sen ses etmezz
aynen öle cnm pek cogaldık ama sohbetlere katılım aynı kişiler hep niese cogu gelmio
bak bu cok ii herzaman büyük gelinler daha cok sevilirilk gelinim bide kıdemli olucam 3 tane daha erkek var sırada
İlk gelinim bide kıdemli olucam 3 tane daha erkek var sırada
hoş geldin canım gel gel biz varamasakdaSelam kızlaaaaaar ben geldim,
yokluğumun kimse farkına varmamış ama olsun ben yine de geldim
hoş geldin canım gel gel biz varamasakda
ben tek gelinim evin bir oğlu
geldim geldim hepte gelicem çocuklar ilkokula üniversiteye gidene kadar gelicemçalışmalar nasıl gidiyor bu arada yanlış mı duygum doğum izni 6 aya çıkmış?
kızlar..... Bat 15 şubat ama kahverengi lekelenmem oldu şimdicik bu ne yaaaaa anlamadım gitti.....
geldim geldim hepte gelicem çocuklar ilkokula üniversiteye gidene kadar gelicemçalışmalar nasıl gidiyor bu arada yanlış mı duygum doğum izni 6 aya çıkmış?
en son 4 aya karar verilmişdi iş verenler kabul etmemişler ama sonradan deyiştiyse bilemiyorum canım kız sonrda evlendiririz gelinleri damatları çekiştiriz sona torunları :)))
Kızlar..... bat 15 şubat ama kahverengi lekelenmem oldu şimdicik bu ne yaaaaa anlamadım gitti.....
yumurtlama haftasındasın ozamn sen cnm onunla alakalı bişidir bnm gelmez hiç ama böle haftalarda gelen kişiler duymuştum sıkıntı yapma çalışmaya devm et bnce sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?