şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

evet canım en son düğünde görüştük,sağolsun iyidirr sevdim kayınvalideciğimi

senede 1kere görürsen seversin tebi şekerim bide dha taze gelinsin ya sen ses etmezz

anamm listeye bakk maşallahda bazısı hiç gelmiyo

aynen öle cnm pek cogaldık ama sohbetlere katılım aynı kişiler hep niese cogu gelmio

kızlar ben kaçtım bu arada dün sormuştunuz ya hamileyken diş yapılıyor mu doktora sordum... cevap evrdi. mümkün olduğunca yapmıyoruz dedim ama 3ve 6 aylar arasında aşırı derecede dayanamayacağı bir acı olursa isterse yaparız ama biz yapma taraftarı değiliz zaten film falan çekilemiyormuş yapsakta geçici bir çözümdür dedi en doğrusu hamileliği planladığınız zamandan bir ay önce dişlerinizi bir kontrolden geçirin dedi...bend eteşekkür ettim çıktım...sizide bilgilendireyim dedim...

senede 1kere görürsen seversin tebi şekerim bide dha taze gelinsin ya sen ses etmezz

aynen öle cnm pek cogaldık ama sohbetlere katılım aynı kişiler hep niese cogu gelmio

İlk gelinim bide kıdemli olucam 3 tane daha erkek var sırada

Kızlar..... bat 15 şubat ama kahverengi lekelenmem oldu şimdicik bu ne yaaaaa anlamadım gitti.....

ben tek gelinim evin bir oğlu

bnmkide tek tek oglan ama zor be nesrin bütün beklentileri sen oluyosun bide eşimin ailesi cok torun istio ölee gözleri sende arada laf sokmlar bak o hamile bu hamile demeler bozuluyorum bnde sanki bn istemiyorum ama olmuyo işte var bi vakti de gelde onlara anlat bunları dinlemiolar bile aman tek gelin olmak zooooooorrrrrrr (

geldim geldim hepte gelicem çocuklar ilkokula üniversiteye gidene kadar gelicem çalışmalar nasıl gidiyor bu arada yanlış mı duygum doğum izni 6 aya çıkmış?

en son 4 aya karar verilmişdi iş verenler kabul etmemişler ama sonradan deyiştiyse bilemiyorum canım kız sonrda evlendiririz gelinleri damatları çekiştiriz sona torunları :)))

kızlar..... Bat 15 şubat ama kahverengi lekelenmem oldu şimdicik bu ne yaaaaa anlamadım gitti.....

yumurtlama haftasındasın ozamn sen cnm onunla alakalı bişidir bnm gelmez hiç ama böle haftalarda gelen kişiler duymuştum sıkıntı yapma çalışmaya devm et bnce sen

geldim geldim hepte gelicem çocuklar ilkokula üniversiteye gidene kadar gelicem çalışmalar nasıl gidiyor bu arada yanlış mı duygum doğum izni 6 aya çıkmış?

cnm bn 6aya cıkacakmış die duydum ama kesinleşti mi kanun gördimi yürürlüge ondan haberim yok..

en son 4 aya karar verilmişdi iş verenler kabul etmemişler ama sonradan deyiştiyse bilemiyorum canım kız sonrda evlendiririz gelinleri damatları çekiştiriz sona torunları :)))

Ayy evet o da var gelinler damatlar dünürler derken biz heralde son nefese kadar burda durumuşuz konuşulacak konu çok ne de olsa

Kızlar..... bat 15 şubat ama kahverengi lekelenmem oldu şimdicik bu ne yaaaaa anlamadım gitti.....

yumurtlama haftasındasın ozamn sen cnm onunla alakalı bişidir bnm gelmez hiç ama böle haftalarda gelen kişiler duymuştum sıkıntı yapma çalışmaya devm et bnce sen

canım tam adetinden önceki 14. gün asıl yumurtlama günüdr yumurtluyosun işte ne güzel çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…