- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.381
bnmkide tek tek oglan ama zor be nesrin bütün beklentileri sen oluyosun bide eşimin ailesi cok torun istio ölee gözleri sende arada laf sokmlar bak o hamile bu hamile demeler bozuluyorum bnde sanki bn istemiyorum ama olmuyo işte var bi vakti de gelde onlara anlat bunları dinlemiolar bile aman tek gelin olmak zooooooorrrrrrr(
cnm bn 6aya cıkacakmış die duydum ama kesinleşti mi kanun gördimi yürürlüge ondan haberim yok..
günaydın kızlarr :) ben biraz geç geldim iş güç yok yatıyorum ne yapayımm :)
çıksa sanki özel sektöredeyim o kadar izin vereceklermiş gibi bende neyi düşünüyorum
günaydıııın, oh ne güzel bu gunlerın tadını çıkar o zaman
Kızlar..... bat 15 şubat ama kahverengi lekelenmem oldu şimdicik bu ne yaaaaa anlamadım gitti.....
günaydın kızlarr :) ben biraz geç geldim iş güç yok yatıyorum ne yapayımm :)
bnmkide tek tek oglan ama zor be nesrin bütün beklentileri sen oluyosun bide eşimin ailesi cok torun istio ölee gözleri sende arada laf sokmlar bak o hamile bu hamile demeler bozuluyorum bnde sanki bn istemiyorum ama olmuyo işte var bi vakti de gelde onlara anlat bunları dinlemiolar bile aman tek gelin olmak zooooooorrrrrrr(
aynen canım bugun yıne bıraz erken uyandım yoksa 2 3 cok yatıyorum çokkk :) selülitlencem artıkk haraketsizlikten
o yönden rahatım canım ben beni bilerek aldılar çocugum olmadıgını biliyorlardı hiç bir kelime etmiyorlar olmazsa olmasın sen kendine dikkat et üzülme verirse allahım veriri gibi.ama düşük yaotığımı söyleyince şok geçirdiler iananmadılar allaha şükür çok iyiler bana karşı.benim öncekileri çok etmişlerdi bilirim canım geçtim o yollardan takmayacaksın takarsan kendine ediyosun duymamazlıktan gel bana neler nler söylenmişti
kızlaarrr güzeller güzeli anne adaylarıı..nasılsınız?
kocişi yolladım evi derleyip topladım yanınıza geldim..oku oku anca bitirdim..
kızlar ben birşey sorcam size..benim adetim salı bitti,dün çalışma yaptık
bugün ( çok aferdersiniz) çamaşırıma yapışan bi akıtım olmuşacaba ne olablir bi fikriniz var mı ya yumurtluyor olamam herhalde demi
bişey olmaz bişey olmaz yakın zamanda bebişin olunca olan selülitlerinde erir sen de erirsin bugünleri çok ararsınöğleye dogru şöyle bir yürüyüşe çıkarsın oksijen alırsın ohhh miss
ben de tek gelinim aslında kendimi de hiç gelin gibi görmüyorum ama olsun, boşver herkes bildiğini konuşur allah en güzel cevabı verir senin yerine çocuk olduktan sonra da konUŞACAK bişeler bulur onlar, sen kapını kapattınmı kocanla evde yalnızsın ikiniz mutluysanız cümle alem konuşsa nolur konuşmasa nolur boşverrr
kızlaarrr güzeller güzeli anne adaylarıı..nasılsınız?
kocişi yolladım evi derleyip topladım yanınıza geldim..oku oku anca bitirdim..
kızlar ben birşey sorcam size..benim adetim salı bitti,dün çalışma yaptık
bugün ( çok aferdersiniz) çamaşırıma yapışan bi akıtım olmuşacaba ne olablir bi fikriniz var mı ya yumurtluyor olamam herhalde demi
canım seni çok iyi anlıyorum bende benzer bir durumu yaşadım..eşimin bi abisi var ama o bekar ben ilk gelinim yani..k.valide ara ara laf geçiriyor sağolsun,aa şu doğurdu mu..aa o hamileydi noldu..aa bak şuda hamile filan die..benimde sinirime dokunur canım şimdi biz bekleyip istiyoruz ya iyice her laf her ima dokunuyor..
inş Allah bizede o günleri göstersin
kızlar bazı kadınların adet dönemindeyken bile yumurtası olabiliyor bazılarının adetliyken oluşmaya başlayabiliyor.o yüzden adet bitimi hemen gün aşırı başlayın çalışmaya bu kadından kadına deyişir illa 14 gün diye beklemeyin o döenemde kalma olasılığı çok ama diyerlerindede sıfır bir ihtimal yok yane adete yakın adet bitimi çok hamile kalan var akıntı normal ilşkiden sonra içerde kalabiliyor ertesi gün akıntı olabilir
ayy canım inş öyledir... başladık valla çalışmaya,geçen ayda böyle günaşırı çalıştık..buay da çok azimliyiz gün aşırı çalışcaz inş:))
hiç kimseyi takmayacaksın canım ben taktım kendime ettim meyvesiz ağacı taşlarlar myvesiz ağacın dibi kör balta neler neler kısır çok laflar duydum.ama pişmanım taktıgıma nedenmi kendime ettim kansere yakalandım atlattım 5 sene oluyo onlar ne yaptı herkez keyfinde acıyı ben çektim.kocan yanındamı başkasını salla gitsin .şimdi yemege iniyorum gelirim
aynen kızlar bnde oyle yapıyorum biter bitmez başlıyoruz :) :) :) yoruluyorum canım çıkıyor ama değse bari bebişş istiyoruzz !!
canım uyu uyu artıkk gözlerimi açamıyorum yaa nasıl bırakıcam bu uykuyu off off
aynen öle cnm eşimle iyiyiz cok şükür onlarada hak veriorum bzn torun istiolar die ama var dha zamanı bn napim demiiiii
aynen öyle herşeyin bi zamanı var canım bize düşen zamanını beklemek, insanlar plan yapınca kader gülümsermiş yani herşeyin hayırlısı en hayırlı zamanlarda olsun sıkma canını kocanla birlikte mutlysan gerisinin hepsi boş bomboş hemdee
hiç kimseyi takmayacaksın canım ben taktım kendime ettim meyvesiz ağacı taşlarlar myvesiz ağacın dibi kör balta neler neler kısır çok laflar duydum.ama pişmanım taktıgıma nedenmi kendime ettim kansere yakalandım atlattım 5 sene oluyo onlar ne yaptı herkez keyfinde acıyı ben çektim.kocan yanındamı başkasını salla gitsin .şimdi yemege iniyorum gelirim
aiyet olsunnnn
aynen kızlar bnde oyle yapıyorum biter bitmez başlıyoruz :) :) :) yoruluyorum canım çıkıyor ama değse bari bebişş istiyoruzz !!
biter bitmez başlamakmı ayy ona can mı dayanır yaaa üffffff:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?