şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

o yönden rahatım canım ben beni bilerek aldılar çocugum olmadıgını biliyorlardı hiç bir kelime etmiyorlar olmazsa olmasın sen kendine dikkat et üzülme verirse allahım veriri gibi.ama düşük yaotığımı söyleyince şok geçirdiler iananmadılar allaha şükür çok iyiler bana karşı.benim öncekileri çok etmişlerdi bilirim canım geçtim o yollardan takmayacaksın takarsan kendine ediyosun duymamazlıktan gel bana neler nler söylenmişti

cnm bn 6aya cıkacakmış die duydum ama kesinleşti mi kanun gördimi yürürlüge ondan haberim yok..

çıksa sanki özel sektöredeyim o kadar izin vereceklermiş gibi bende neyi düşünüyorum

günaydın kızlarr :) ben biraz geç geldim iş güç yok yatıyorum ne yapayımm :)

günaydıııın, oh ne güzel bu gunlerın tadını çıkar o zaman

kızlaarrr güzeller güzeli anne adaylarıı..nasılsınız?
kocişi yolladım evi derleyip topladım yanınıza geldim..oku oku anca bitirdim..
kızlar ben birşey sorcam size..benim adetim salı bitti,dün çalışma yaptık

bugün ( çok aferdersiniz) çamaşırıma yapışan bi akıtım olmuş acaba ne olablir bi fikriniz var mı ya yumurtluyor olamam herhalde demi

ben de tek gelinim aslında kendimi de hiç gelin gibi görmüyorum ama olsun, boşver herkes bildiğini konuşur allah en güzel cevabı verir senin yerine çocuk olduktan sonra da konUŞACAK bişeler bulur onlar, sen kapını kapattınmı kocanla evde yalnızsın ikiniz mutluysanız cümle alem konuşsa nolur konuşmasa nolur boşverrr

canım seni çok iyi anlıyorum bende benzer bir durumu yaşadım..eşimin bi abisi var ama o bekar ben ilk gelinim yani..k.valide ara ara laf geçiriyor sağolsun,aa şu doğurdu mu..aa o hamileydi noldu..aa bak şuda hamile filan die..benimde sinirime dokunur canım şimdi biz bekleyip istiyoruz ya iyice her laf her ima dokunuyor..
inş Allah bizede o günleri göstersin

aynen canım bugun yıne bıraz erken uyandım yoksa 2 3 cok yatıyorum çokkk :) selülitlencem artıkk haraketsizlikten

bişey olmaz bişey olmaz yakın zamanda bebişin olunca olan selülitlerinde erir sen de erirsin bugünleri çok ararsın öğleye dogru şöyle bir yürüyüşe çıkarsın oksijen alırsın ohhh miss

hayırlısı Rabbim den cnm ya o bilio herseyi ve dogru zamanı beklio bişi demiolarda lafta sokmasalar dha ii olck ama değiştiremessn işte insanları idare ediyorum cnm eşimin hatırına gidelim dio o bazen baska eve ama nie gidim kendi evim varken kiraya canm öle diil mi cekecegimiz varsa cekeriz Allah bugünümüz ara<tmasın cok kişiye bakarak iiz yne biz kaynanamla diim :26::26::26:susayım ...

kızlar bazı kadınların adet dönemindeyken bile yumurtası olabiliyor bazılarının adetliyken oluşmaya başlayabiliyor.o yüzden adet bitimi hemen gün aşırı başlayın çalışmaya bu kadından kadına deyişir illa 14 gün diye beklemeyin o döenemde kalma olasılığı çok ama diyerlerindede sıfır bir ihtimal yok yane adete yakın adet bitimi çok hamile kalan var akıntı normal ilşkiden sonra içerde kalabiliyor ertesi gün akıntı olabilir

aynen öle cnm eşimle iyiyiz cok şükür onlarada hak veriorum bzn torun istiolar die ama var dha zamanı bn napim demiiiii

canım adetin yni bitmiş içinde kaldıysa ilişkiyle birlikte o akmıştır içine gelio ya spermler onlarında fazlalıgı gelmiştir korkma önemli bişi diil o ve dha yumurtlamassın
amannn kaynana işte söler durur sölesin sallamıcam artk onu tak bnu tak kafaya doldu iice..

hiç kimseyi takmayacaksın canım ben taktım kendime ettim meyvesiz ağacı taşlarlar myvesiz ağacın dibi kör balta neler neler kısır çok laflar duydum.ama pişmanım taktıgıma nedenmi kendime ettim kansere yakalandım atlattım 5 sene oluyo onlar ne yaptı herkez keyfinde acıyı ben çektim.kocan yanındamı başkasını salla gitsin .şimdi yemege iniyorum gelirim

ayy canım inş öyledir... başladık valla çalışmaya,geçen ayda böyle günaşırı çalıştık..buay da çok azimliyiz gün aşırı çalışcaz inş:))

ayy canım inş öyledir... başladık valla çalışmaya,geçen ayda böyle günaşırı çalıştık..buay da çok azimliyiz gün aşırı çalışcaz inş:))

aynen kızlar bnde oyle yapıyorum biter bitmez başlıyoruz :) :) :) yoruluyorum canım çıkıyor ama değse bari bebişş istiyoruzz !!

film gbi zaten senn hayatın nesrincim hergün yni bişi ögreniyorum demek kansere yakalandın cok üzüldüm ama iileşmene cooooooooooook coooooooooookk sevindim en kısa zamanda Rabbim güldürsün artk yüzünü sennde eşinle evli - mutlu - cocuklu bihayat sür hayatının sonuna kdr inş

aynen kızlar bnde oyle yapıyorum biter bitmez başlıyoruz :) :) :) yoruluyorum canım çıkıyor ama değse bari bebişş istiyoruzz !!

bizdee bizdee:)) kahvede içiriyorum kocişe her akşam itinayla..
ilk zamanlar iyide sonradan adamı baştan çıkarcam die feleğim şaşıyor valla..tövbe tövbee yaaa

canım uyu uyu artıkk gözlerimi açamıyorum yaa nasıl bırakıcam bu uykuyu off off

KENDİNE Bİ PLAN YAP GÜN İÇİNDE sabah kalk evini toparla yemeklerini sabahtan yap sonra gerisini kendine ayır ne bilim spor yap yürüyüş yap kitap oku bir amaç edin kendine her gün , nerdesin ne durumdasın bilmiyorum benim gibi yalnız da olabilirsin ama varsa arkadaşların onlarla buluş kendini eve kapatma oksijensizlikte uyku getirir

ohh kızlar siz burda konudan konuya atlamışsınız ben diğer tarafta uygun isim araştırmasındayım.. dün kim açtı o konuyu? çocuk doğdu sankide ismi kaldı.. Ama napiim kendimi alamıyorum..

bu arada bende tek gelinim başka erkek yok bitane görümcem var :) :) bu gün aşırı ilişkiye girenler banyoları nasıl yapıyolar yaa.. ben her gün hergün banyo yapamam ki. o yüzden de araya 2 gün koyuyorum sonra yapıyoruz

Nesrincim o kötü günleri atlatmana çoook sevindim Rabbim bi daha yaşatmasın.. Sağlıkla kocan bebeğin mutlu mesut yaşayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…