- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.401
ohh kızlar siz burda konudan konuya atlamışsınız ben diğer tarafta uygun isim araştırmasındayım.. dün kim açtı o konuyu? çocuk doğdu sankide ismi kaldı..Ama napiim kendimi alamıyorum..
bu arada bende tek gelinim başka erkek yok bitane görümcem var :) :) bu gün aşırı ilişkiye girenler banyoları nasıl yapıyolar yaa.. ben her gün hergün banyo yapamam ki. o yüzden de araya 2 gün koyuyorum sonra yapıyoruz
Nesrincim o kötü günleri atlatmana çoook sevindim Rabbim bi daha yaşatmasın.. Sağlıkla kocan bebeğin mutlu mesut yaşayın inşallah
Konuyu ben açtım napim olmuyo olmuyo diye dövüneceğimize olmuşta ismi kalmış gibi davranırsak beynimize olumlu sinyal göndeririz diye açmıştım konuyu kötü mü yapmışım
ya zaten banyosunu da geçtim bu 2 günde bir insan sıkılır yaaa 2 günde bir nasıl oluyo o iş anlamadımki ben
ohh kızlar siz burda konudan konuya atlamışsınız ben diğer tarafta uygun isim araştırmasındayım.. dün kim açtı o konuyu? çocuk doğdu sankide ismi kaldı..Ama napiim kendimi alamıyorum..
bu arada bende tek gelinim başka erkek yok bitane görümcem var :) :) bu gün aşırı ilişkiye girenler banyoları nasıl yapıyolar yaa.. ben her gün hergün banyo yapamam ki. o yüzden de araya 2 gün koyuyorum sonra yapıyoruz
Nesrincim o kötü günleri atlatmana çoook sevindim Rabbim bi daha yaşatmasın.. Sağlıkla kocan bebeğin mutlu mesut yaşayın inşallah
Erkeklere sorsann gayet memnunlar
Yaa benimki çocuk için yapıyosun diyo olacağı varsa olmuyo bu sefer , pekte memnun olmuyo yani napıcam bilemedim zaten
Afrodizyak meyveler varmış onlardanmı yense
bana yarayacak bişe olması lazım zira iş bende bitiyor, ben ona hissettirmemem lazım çocuk için oldugunu ama akıl var mantık var hiç işin ucunda çocuk yoksa kadın 2 gunde bir istermi töbe töbee:26:
film gbi zaten senn hayatın nesrincim hergün yni bişi ögreniyorum demek kansere yakalandın cok üzüldüm ama iileşmene cooooooooooook coooooooooookk sevindim en kısa zamanda Rabbim güldürsün artk yüzünü sennde eşinle evli - mutlu - cocuklu bihayat sür hayatının sonuna kdr inş
Konuyu ben açtım napim olmuyo olmuyo diye dövüneceğimize olmuşta ismi kalmış gibi davranırsak beynimize olumlu sinyal göndeririz diye açmıştım konuyu kötü mü yapmışım
ya zaten banyosunu da geçtim bu 2 günde bir insan sıkılır yaaa 2 günde bir nasıl oluyo o iş anlamadımki ben
Evettte bazende eşin istiyor diede oluyor
bugunume şükürler olsun canım arada kontrollerim var 6 ayda bir ilk evreydi canım erken teşhisle atlattım aminnnn inşallah canım
yok canım kötü olur mu çok iyi ama işte en güzeli en uygunu derken karar veremedim isimlere araştırma yapıp duruyorum :)
kesinlikle sıkılır yani.. hele bide bebek psikolojisiyle başlayınca hiç olmuyo o yüzden akışına bırakacaksın :)
ben geçenlerde bi rüya gördüm bembeyaz şişko bi oğlan çocuğu benim oğlummuş adı da Aliymişhayırlara çıksın aynı gunde eşim görmüş kızımız varmış demekki bu sıralar ruyalara takılmamk lazım
Merabaa kizlar ben geldimm:))temizlik yapiyorum sabahtan beri mahfoldum valla(anca okudum ne cok sayfa atlamisizz:))
hiç kimseyi takmayacaksın canım ben taktım kendime ettim meyvesiz ağacı taşlarlar myvesiz ağacın dibi kör balta neler neler kısır çok laflar duydum.ama pişmanım taktıgıma nedenmi kendime ettim kansere yakalandım atlattım 5 sene oluyo onlar ne yaptı herkez keyfinde acıyı ben çektim.kocan yanındamı başkasını salla gitsin .şimdi yemege iniyorum gelirim
bebekimmm bugun yine durgun biraz topik rahat yazabiliyorum o yüzden yoksa dün hiç yetişemedim
Canim yaa neler neler atlatmissin cok gecmis olsun cokbundan sonra hersey cok guzel olucak insallah butun yasadigin kotulukleri unutucaksin guzeller guzeli bebisin ve ailenle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?