şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Konuyu ben açtım napim olmuyo olmuyo diye dövüneceğimize olmuşta ismi kalmış gibi davranırsak beynimize olumlu sinyal göndeririz diye açmıştım konuyu kötü mü yapmışım

ya zaten banyosunu da geçtim bu 2 günde bir insan sıkılır yaaa 2 günde bir nasıl oluyo o iş anlamadımki ben

Erkeklere sorsann gayet memnunlar

Nesrincim çok çok geçmiş olsun,Ne mutlu sana ki atlatmışsın inş şimdi güzel bi bebikle daha da iyi olacaksın:))
ca
nım valla banyo işin en zor kısmı (Allah ın gücüne gitmesin)hele de bu soğuk günlerde( ama mecbur ya kaçırdıysam die endişelenmektense banyo yapmayı tercih ediyorum

bana yarayacak bişe olması lazım zira iş bende bitiyor, ben ona hissettirmemem lazım çocuk için oldugunu ama akıl var mantık var hiç işin ucunda çocuk yoksa kadın 2 gunde bir istermi töbe töbee:26:

Evettte bazende eşin istiyor diede oluyor

bugunume şükürler olsun canım arada kontrollerim var 6 ayda bir ilk evreydi canım erken teşhisle atlattım aminnnn inşallah canım

yok canım kötü olur mu çok iyi ama işte en güzeli en uygunu derken karar veremedim isimlere araştırma yapıp duruyorum :)

kesinlikle sıkılır yani.. hele bide bebek psikolojisiyle başlayınca hiç olmuyo o yüzden akışına bırakacaksın :)

Evettte bazende eşin istiyor diede oluyor

çikolata iyi gelir diye biliyorum ama başka ne gerekir bilmiyorum benimde dün bitti işte reglim bugün lekelenme oluyor yani şimdi ben bu akşamdan çalışmamı lazım

bugunume şükürler olsun canım arada kontrollerim var 6 ayda bir ilk evreydi canım erken teşhisle atlattım aminnnn inşallah canım

canımm allah geçmiş etsin sağlığına kavuşmana çok sevindim,ohh bundan sonrası güzel haber o zaman sana gelsin bebişler

kızlar bn bi yemege gidiyorum gelince grsrzz cok konuşmayın bakkkkk snra okuması zor geliooo

ben geçenlerde bi rüya gördüm bembeyaz şişko bi oğlan çocuğu benim oğlummuş adı da Aliymişhayırlara çıksın aynı gunde eşim görmüş kızımız varmış demekki bu sıralar ruyalara takılmamk lazım

olala olala olala ben gldimmmmmm :118::118::118::118:
eşime sperm testi verdirmeye ıkna ettim c.tesi gidicek inş.. dün olmadı bugün yarın olmıycak 3 gun perhis edicez amaaaa bekle babam bekle

:118::118::118::118::118:

bnmde annem komşumuz eşim görmüş bu ay hadi bakalım inş. olurrrr

Merabaa kizlar ben geldimm:))temizlik yapiyorum sabahtan beri mahfoldum valla(anca okudum ne cok sayfa atlamisizz:))

Canim yaa neler neler atlatmissin cok gecmis olsun cokbundan sonra hersey cok guzel olucak insallah butun yasadigin kotulukleri unutucaksin guzeller guzeli bebisin ve ailenle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…