şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

olala olala olala ben gldimmmmmm :118::118::118::118:
eşime sperm testi verdirmeye ıkna ettim c.tesi gidicek inş.. dün olmadı bugün yarın olmıycak 3 gun perhis edicez amaaaa bekle babam bekle

:118::118::118::118::118:

OHH hadi gözün aydınn,sabrın sonu selamettir

bnmde annem komşumuz eşim görmüş bu ay hadi bakalım inş. olurrrr

hadi inşallah

Merabaa kizlar ben geldimm:))temizlik yapiyorum sabahtan beri mahfoldum valla(anca okudum ne cok sayfa atlamisizz:))

kalabalık olunca çoks ayfa atlanıyo evet oku oku bitmiyor bugun birazdan çoğalır şimdilik sakin

aminnn canım inşallah hep beraber burda sevincimizi acımızı paylaşırız inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Gözümü açsam kapatsam çalışmalar bitmiş olsa bekleme safhasına geçsem her sferinde çok heycanlı oluyo bu ay son heycanlanmam olsa

Gözümü açsam kapatsam çalışmalar bitmiş olsa bekleme safhasına geçsem her sferinde çok heycanlı oluyo bu ay son heycanlanmam olsa

Her ay beklemek umut ile sonra hayal kurmak olur belki neden olmasın diye ve yine sonra olmaz olmaz ya olursa mucize olur demek,kendi içinde bir canlı olması,sorunsuz şekilde 9 ay'ı tamamlamak,dünyaya getirmek.Benim için hayal olan şey başkası için sıradan.İnşallah tez zamanda bizim için olağanüstü başkası için sıradan olan hayallerimiz gerçekleşir.Bir dua var;

Allahım senin ismine dilimi,dinimi,nefsimi emanet ediyorum.Hükmüne beni razı kıl.Kaderimde olanı mübarek eyleki tehir ettiğinin acelesini,acele ettiğinin tehirini istemeyeyim.Nefsimin isyanını
önle,teslimini sağla.

Ya kizlar bana bi akil verin nolurrr(simdi ovulasyon testi yaptim cizgi diger cizgiye gore silik ama cokta silik degil ben simdi bu aksam calisma yapicaktim yapmasam da yarini mi beklesem acaba ama pazardan beri de ara vermek zorunda kaldim hastaydim biraz dunde annemde kaldik olmadi esime yok bugun degil desem baslatma cizginden dicek durmucak kesin simdi ben bugun calissam yarin cizgi koyu olursa yarinda calissam e bide ertesi gunu de bos gecmemem lazim ne olur ne olmaz diye cok olmazmi 3 gun spos kalitesi acisindan:s off bilemedim ya

Ayni fikirdeyim bende gozumu acsam kapatsam 16 subat olsa dayanamiycagimi bildigim icin test yapsam silige bile raziyim cift cizgi olsadolabi acip ped gordugumde hepsini yere atip ustunde tepinmek istiyorum valla bi 9 ay kullanmasam ara versem ne iyi olurduuu:)))

Aynen ped satın alırken inşallah son alışım olursun deyip,pakete nefretle yaklaşıyorum:)

senin yerine koydum bi an kendimi bir şey uydurur erkenden uyurdum olmadı istiyo mecbur yapardım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…