- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.421
aminnn canım inşallah hep beraber burda sevincimizi acımızı paylaşırız inşallah
Canim yaa neler neler atlatmissin cok gecmis olsun cokbundan sonra hersey cok guzel olucak insallah butun yasadigin kotulukleri unutucaksin guzeller guzeli bebisin ve ailenle:)[/QUO
Selam kızlar ...Nasılsınız ***?? bEN DE BU AY İSTİYORUM Bat yarın ..Kan testi yaptırsam mı acaba?
as idrarda baksana canım belirti felan varmıCanim yaa neler neler atlatmissin cok gecmis olsun cokbundan sonra hersey cok guzel olucak insallah butun yasadigin kotulukleri unutucaksin guzeller guzeli bebisin ve ailenle:)[/QUO
Selam kızlar ...Nasılsınız ***?? bEN DE BU AY İSTİYORUM Bat yarın ..Kan testi yaptırsam mı acaba?
Canim yaa neler neler atlatmissin cok gecmis olsun cokbundan sonra hersey cok guzel olucak insallah butun yasadigin kotulukleri unutucaksin guzeller guzeli bebisin ve ailenle:)[/QUO
İstersen once bi evde idrar testi yap bat yarinda cikabilir canim neg cikarsa garanti olsun diye kan testi de yaptirirsin ben useniyorum kan testi verip beklemeye o yuzden onceligim idrar testii:))ama dogrusu kan testi yaptirmak tabiiki:)
olala olala olala ben gldimmmmmm:118: :118: :118: :118:
eşime sperm testi verdirmeye ıkna ettim c.tesi gidicek inş.. dün olmadı bugün yarın olmıycak 3 gun perhis edicez amaaaabekle babam bekle
:118::118::118::118::118:
bnmde annem komşumuz eşim görmüş bu ay hadi bakalım inş. olurrrr
Merabaa kizlar ben geldimm:))temizlik yapiyorum sabahtan beri mahfoldum valla(anca okudum ne cok sayfa atlamisizz:))
aminnn canım inşallah hep beraber burda sevincimizi acımızı paylaşırız inşallah
2 gün önce baktım yoktu :8...iLK GEBELİKTE bATTAN 2 GÜN SONRA BAKTIĞIMDA ÇIKMIŞTI ...as idrarda baksana canım belirti felan varmı
kan testine bende hep üşenmişimdir idrar testi yaptınmı önce? yaptıysan negatifse kan testi yapır belirtilerin varsa
2 gün önce baktım yoktu :8...iLK GEBELİKTE bATTAN 2 GÜN SONRA BAKTIĞIMDA ÇIKMIŞTI ...
Bu seferde oyle olur belki 3 gun sonra yine bakarsin ama dayanamiycam cok sabirsizlandim diyosan bi kan testi yaptir o zamann:))
Bu seferde oyle olur belki 3 gun sonra yine bakarsin ama dayanamiycam cok sabirsizlandim diyosan bi kan testi yaptir o zamann:))
hemşire arkadasa giidiyım de veriyim bari:))
hemşire arkadasa giidiyım de veriyim bari:))
haber et bize inşallah vardır güzel haberini alırız
haber et bize inşallah vardır güzel haberini alırız
teeeemmeeem o zamannnn:=))
Gözümü açsam kapatsam çalışmalar bitmiş olsa bekleme safhasına geçsem her sferinde çok heycanlı oluyo bu ay son heycanlanmam olsa
Gözümü açsam kapatsam çalışmalar bitmiş olsa bekleme safhasına geçsem her sferinde çok heycanlı oluyo bu ay son heycanlanmam olsa
Ayni fikirdeyim bende gozumu acsam kapatsam 16 subat olsa dayanamiycagimi bildigim icin test yapsam silige bile raziyim cift cizgi olsadolabi acip ped gordugumde hepsini yere atip ustunde tepinmek istiyorum valla bi 9 ay kullanmasam ara versem ne iyi olurduuu:)))
Ayni fikirdeyim bende gozumu acsam kapatsam 16 subat olsa dayanamiycagimi bildigim icin test yapsam silige bile raziyim cift cizgi olsadolabi acip ped gordugumde hepsini yere atip ustunde tepinmek istiyorum valla bi 9 ay kullanmasam ara versem ne iyi olurduuu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?