şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

allahım ne güzel bi dua bu, üm tüğlerim diken diken oldu.sende çok güzel şeyler söylemişsin, her gebelik bir mucize aslında ama bunun değerini bilen var bilmeyen var,allah en hayırlı zamanı ne zamansa nasip eder inşallah etmezse de bi bildiği vardır mutlaka

Nesrinimm bide sana bisey sorucam yanilmiyosam sen folic asit kullaniyosun dimii??bende aldim 3 aydir dolapta duruyo unutuyorum baslamayihamile kalmaya da etkisi oluyomudur onun acaba allah korusun dusuk falan yapmamaya

heeyyy bende geldiim!!.. yemeğimi yedim birazdan da sıcak bir çay içeceğim..
kızlar sizdede oluyor mu ... başım dönüyo benim ama içinden dönüyo.. etrafımdaki nesneler sabit ama sanki kafamın içi dönüyo.. anlatabildimmi yaaa :26:

Evet Allahın bir bildiği vardır.Biz hayır mı şer mi farkedemiyoruz içinde bulunduğumuz durumdan dolayı ama Allah bizlerde görmek istediğini nasip etsin hepimize.

Nesrinimm bide sana bisey sorucam yanilmiyosam sen folic asit kullaniyosun dimii??bende aldim 3 aydir dolapta duruyo unutuyorum baslamayihamile kalmaya da etkisi oluyomudur onun acaba allah korusun dusuk falan yapmamaya

canım nesrine sormuşsun gerçi ama ben de söyleyeyim folic asit aldıgım için,folic asit vitamin aslında bebek oluştgunda tüm sinir sistemini beyin gelişimini etkileyen her türlü ihtiyacını karşılayan bebegin saat olma ihtimalini yüksek yüzdeyle düşüren bi vitamin. ben önceden doğum kontrol hapını içmeye alışık oldugum için her gün bunu da unutmadan içiyorum hem zinde tutuyo.iç sende ihmal etme gerçi benim doktorum bu folic asiti bana verirken sanki annen folik asitlemi sana hamile kaldı demişti ama olsun illaki ilaçla almak zorunda değilsin doğal besinlerlerdende alabilirsin mesela balıkk

Nesrine sormussun ama bende cevap vereyim bildiğim kadarı ile folic asid hamile kalma konusunda yardımcı değil.Yalnızca hamile kalırsan bebeğin omurilik gelişimi açısından senin vucudunda olması ve tabi hamileliğin ilk 3 ayına kadar falan devam ediliyor sanırım içilmeye de.

Canim cok tesekkur ederim cevap verdigin icin bende de hic ilac icme aliskanligi yok ya eskiden adetlerim hep duzensizdi doktor dogum kontrol hapi verirdi kullanmazdim onu da ilerde cocuk isteyince onu kullanmazsam hemen olur kullanirsam 1 sene vucut atmaz falan diye dusunuyodum kendi kendine duzene girdi adetler ama kullanmadigim halde bebis yok daha cok bilmislik yapmisim yaniiyarindan itibaren unutmuycam baslicam o zaman kesinlikle.tekrar tesekkur ederim canimm:))

yeşil mercimekte folic asit açısından en zengin besinlerden biri.

Tesekkur ederim canim bebisin gelisimi icinde yararliymis mademki hemen baslicam yarin:))

Hayatim hep iceri hep iceri durmak yok bisi olmaz, ara vermeden calismalara devam .. Bu ay seytanin papucunu ters giydircez ins..

Hayatim hep iceri hep iceri durmak yok bisi olmaz, ara vermeden calismalara devam .. Bu ay seytanin papucunu ters giydircez ins..

Ayy insallahh insallahhhh:))bu ay canimi disime taktim calisiyorum valla basim agridan catliyo bile olsa kesip atip devam edicem o kadar yaniii:))

rica ederim canım nedemek, iç hergün bebek fikri aklına geliyodur o aklına geldikçe bu da annesinden bebeğine gitsin de at ağzına bi tane

canım zaten çift çizgiyi gördüğünün ertesi günü çalışma yapman lazım çift çizgi demek yumurtan 24 saat içinde çatlayacak demektir o yuzden ne kadar çalışırsan o kadar kar

HTML:

net gitti yaf canım ben kullanmıyorum .ama kullanamda bir ssakınca yok aksine yararlı her yönden bebğin için gelişiminden tutu herşeyde faydası var kullan gebe kalmadanda kullanabiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…