- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.441
Her ay beklemek umut ile sonra hayal kurmak olur belki neden olmasın diye ve yine sonra olmaz olmaz ya olursa mucize olur demek,kendi içinde bir canlı olması,sorunsuz şekilde 9 ay'ı tamamlamak,dünyaya getirmek.Benim için hayal olan şey başkası için sıradan.İnşallah tez zamanda bizim için olağanüstü başkası için sıradan olan hayallerimiz gerçekleşir.Bir dua var;
Allahım senin ismine dilimi,dinimi,nefsimi emanet ediyorum.Hükmüne beni razı kıl.Kaderimde olanı mübarek eyleki tehir ettiğinin acelesini,acele ettiğinin tehirini istemeyeyim.Nefsimin isyanını
önle,teslimini sağla.
OHH hadi gözün aydınn,sabrın sonu selamettir
aynen ole cnm beklemedeyım bnde
hadi inşallah
ahh ahh gel bebişşş geellll
kalabalık olunca çoks ayfa atlanıyo evet oku oku bitmiyor bugun birazdan çoğalır şimdilik sakin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
teeeemmeeem o zamannnn:=))
hamilemişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn4 haftalık dio altaaa
allahım ne güzel bi dua bu, üm tüğlerim diken diken oldu.sende çok güzel şeyler söylemişsin, her gebelik bir mucize aslında ama bunun değerini bilen var bilmeyen var,allah en hayırlı zamanı ne zamansa nasip eder inşallah etmezse de bi bildiği vardır mutlaka
Nesrinimm bide sana bisey sorucam yanilmiyosam sen folic asit kullaniyosun dimii??bende aldim 3 aydir dolapta duruyo unutuyorum baslamayihamile kalmaya da etkisi oluyomudur onun acaba allah korusun dusuk falan yapmamaya
senin yerine koydum bi an kendimi bir şey uydurur erkenden uyurdum olmadı istiyo mecbur yapardım canım
Nesrinimm bide sana bisey sorucam yanilmiyosam sen folic asit kullaniyosun dimii??bende aldim 3 aydir dolapta duruyo unutuyorum baslamayihamile kalmaya da etkisi oluyomudur onun acaba allah korusun dusuk falan yapmamaya
canım nesrine sormuşsun gerçi ama ben de söyleyeyim folic asit aldıgım için,folic asit vitamin aslında bebek oluştgunda tüm sinir sistemini beyin gelişimini etkileyen her türlü ihtiyacını karşılayan bebegin saat olma ihtimalini yüksek yüzdeyle düşüren bi vitamin. ben önceden doğum kontrol hapını içmeye alışık oldugum için her gün bunu da unutmadan içiyorum hem zinde tutuyo.iç sende ihmal etme gerçi benim doktorum bu folic asiti bana verirken sanki annen folik asitlemi sana hamile kaldı demişti ama olsun illaki ilaçla almak zorunda değilsin doğal besinlerlerdende alabilirsin mesela balıkk
Canim cok tesekkur ederim cevap verdigin icin bende de hic ilac icme aliskanligi yok ya eskiden adetlerim hep duzensizdi doktor dogum kontrol hapi verirdi kullanmazdim onu da ilerde cocuk isteyince onu kullanmazsam hemen olur kullanirsam 1 sene vucut atmaz falan diye dusunuyodum kendi kendine duzene girdi adetler ama kullanmadigim halde bebis yok daha cok bilmislik yapmisim yaniiyarindan itibaren unutmuycam baslicam o zaman kesinlikle.tekrar tesekkur ederim canimm:))
Nesrine sormussun ama bende cevap vereyim bildiğim kadarı ile folic asid hamile kalma konusunda yardımcı değil.Yalnızca hamile kalırsan bebeğin omurilik gelişimi açısından senin vucudunda olması ve tabi hamileliğin ilk 3 ayına kadar falan devam ediliyor sanırım içilmeye de.
yeşil mercimekte folic asit açısından en zengin besinlerden biri.
Ya kizlar bana bi akil verin nolurrr(simdi ovulasyon testi yaptim cizgi diger cizgiye gore silik ama cokta silik degil ben simdi bu aksam calisma yapicaktim yapmasam da yarini mi beklesem acaba ama pazardan beri de ara vermek zorunda kaldim hastaydim biraz dunde annemde kaldik olmadi esime yok bugun degil desem baslatma cizginden dicek durmucak kesin simdi ben bugun calissam yarin cizgi koyu olursa yarinda calissam e bide ertesi gunu de bos gecmemem lazim ne olur ne olmaz diye cok olmazmi 3 gun spos kalitesi acisindan:s off bilemedim ya
Hayatim hep iceri hep iceri durmak yok bisi olmaz, ara vermeden calismalara devam .. Bu ay seytanin papucunu ters giydircez ins..
Canim cok tesekkur ederim cevap verdigin icin bende de hic ilac icme aliskanligi yok ya eskiden adetlerim hep duzensizdi doktor dogum kontrol hapi verirdi kullanmazdim onu da ilerde cocuk isteyince onu kullanmazsam hemen olur kullanirsam 1 sene vucut atmaz falan diye dusunuyodum kendi kendine duzene girdi adetler ama kullanmadigim halde bebis yok daha cok bilmislik yapmisim yaniiyarindan itibaren unutmuycam baslicam o zaman kesinlikle.tekrar tesekkur ederim canimm:))
rica ederim canım nedemek, iç hergün bebek fikri aklına geliyodur o aklına geldikçe bu da annesinden bebeğine gitsin de at ağzına bi tane
canım zaten çift çizgiyi gördüğünün ertesi günü çalışma yapman lazım çift çizgi demek yumurtan 24 saat içinde çatlayacak demektir o yuzden ne kadar çalışırsan o kadar kar
HTML:
net gitti yaf canım ben kullanmıyorum .ama kullanamda bir ssakınca yok aksine yararlı her yönden bebğin için gelişiminden tutu herşeyde faydası var kullan gebe kalmadanda kullanabiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?