şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

:)))cok calisicam cokkk ayin 18ine kadar durmak yok:))

ya ben tam 18.günümde eşimden ayrılmak zorundayım 1 hafta sonra gelicem geldiğimde adetime 1 hafta kalmış olcak yani 2 hafta boş geçircem ama gidiş tarihim tam doktorun önerdiği ilişki günlerinin sonuncusuna denk geliyo , kısmet artık dimi nolur nolmaz belli olmaz hiç

Hic belli olmaz tabii canim 2 haftalik ayrilikta bebisin gelisiyo olur belkide icinde ne kadar guzel olurr:))ben adete yakin calismaya korkuyorum zaten biraz arkadasim 3 aylik hamile ogrendiginde kutlama partisi yapmislar evde esiyle kanamasi oldu dr bu donemlerde riskli deyip yasaklamisti beraber olmalarini 4 haftalikti daha cok sukur bebise bisey olmadi ama ne biliyim korkuyorum(

evet tam yumurtlamamın son gunu artık son çalışmayla birlikte 1 haftalık birözlem..inşallah dediğin gbii olur yalnız gider çift kişi dönerim adetten 1 hafta öncesinde zaten çok düşük ihtimalle gebe kalınnır oyüzden dediğin gibi riske atmaya gerek yok

artık beni aranıza almıyosunuz neden beni dışladınızz sorularıma da yanıt vermiyosunuz... bende başka topiklere gitcem işte.. hoşçakalınnn

artık beni aranıza almıyosunuz neden beni dışladınızz sorularıma da yanıt vermiyosunuz... bende başka topiklere gitcem işte.. hoşçakalınnn

Sezzgiii nereyee,bende yoktum 1 saattir gelince en son yazdıgını okudummm bi yere gitmek yokk ne sordunnn bi daha sorr

Sezzgiii nereyee,bende yoktum 1 saattir gelince en son yazdıgını okudummm bi yere gitmek yokk ne sordunnn bi daha sorr

başım dönüyo demiştim içinden ama.. kimseye olmadığı için mi cevap gelmedi acabaa.. topik annesi dedik sevdik nesrinde yookk

başım dönüyo demiştim içinden ama.. kimseye olmadığı için mi cevap gelmedi acabaa.. topik annesi dedik sevdik nesrinde yookk

vallahi ben bir kere gebelik yaşadım o da düştü.başım dönmemişti.sadece tek sabit noktada kasık batmalarım vardı,göğüslerim bayağı şişmişti ve bariz göz bebeklerim büyümüştü.

Canım bugun topik durgun,benimde kasıklarım ağrıyor pek bakamadım,şimdi nasılsın dönüyormu hala,nesrininde işi vardır canım

canım kızlarr net gidiyor dah yeni düğzgün girebildim birde yoğunlaştım canım cevap vermemmi.ama sayfayı açamadım bile inan kuzum beşikkertmem benim

canım kızlarr net gidiyor dah yeni düğzgün girebildim birde yoğunlaştım canım cevap vermemmi.ama sayfayı açamadım bile inan kuzum beşikkertmem benim

canım çok acıkmışsan başın döner şekerin düşer döner tansiyondan döner uykusuzluktan basınçtan dolayı döner gebelikden döner yorgunluktan vucudun tuz kaybetmesinden döner kulak iltihaplarında döner hangisi inşallah gebeliktir

Hic olur mu oylee sey canim yaa:)sen bu topigin nesesisin sensiz olurmu hicc:))sen tam anlamiyla hastalanmamistin da dimi az az olmustu??

Canım bugun topik durgun,benimde kasıklarım ağrıyor pek bakamadım,şimdi nasılsın dönüyormu hala,nesrininde işi vardır canım

bende de oluyo zaman zaman kasık ağrısı ama başım zaman zaman dönüyo tansiyonum mu düştü anlamıyorum bide içinde ağrı var azcık sızı gibi..

hmm.. ben yanlış mı anladım o zaman gitmiyom bi yere ozamn hem ben topikimi bırakıp nerelere giderim :)

Hic olur mu oylee sey canim yaa:)sen bu topigin nesesisin sensiz olurmu hicc:))sen tam anlamiyla hastalanmamistin da dimi az az olmustu??

ayyy gerçekten mii hepimiz neşeyiz kii evet az az olmuştum şimdi bitti ama yine kasıklarıma kramp girince kahve leke geliyo..

Bugün regl günüm bekliyorum o yüzden ağrıyor ama henüz bişe yokk

yok yemek yedim ama gözlerim fln ağrıyo onun ağrısı başıma vuruyo sanki.. zaten kaç gündür keyifsizim.. bu baş dönmeside ondan heralde .. dünde bir sürü iş yapacaktım yattım uyudum kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…