- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.461
GİTTİm verdim kanı 40 dk kaya cıkarmış ...Bu arada battan sonra daha net cıkar , suan değer cok az olaibilir ya da blli olmayabilir dedi ...BağğaaalımTesekkur ederim canimm yarin basliycam hemen:))
:)))cok calisicam cokkk ayin 18ine kadar durmak yok:))
ya ben tam 18.günümde eşimden ayrılmak zorundayım 1 hafta sonra gelicem geldiğimde adetime 1 hafta kalmış olcak yani 2 hafta boş geçircem ama gidiş tarihim tam doktorun önerdiği ilişki günlerinin sonuncusuna denk geliyo , kısmet artık dimi nolur nolmaz belli olmaz hiç
GİTTİm verdim kanı 40 dk kaya cıkarmış ...Bu arada battan sonra daha net cıkar , suan değer cok az olaibilir ya da blli olmayabilir dedi ...Bağğaaalım
Hic belli olmaz tabii canim 2 haftalik ayrilikta bebisin gelisiyo olur belkide icinde ne kadar guzel olurr:))ben adete yakin calismaya korkuyorum zaten biraz arkadasim 3 aylik hamile ogrendiginde kutlama partisi yapmislar evde esiyle kanamasi oldu dr bu donemlerde riskli deyip yasaklamisti beraber olmalarini 4 haftalikti daha cok sukur bebise bisey olmadi ama ne biliyim korkuyorum(
Hayirli haberlerini alalim insallah bizd de hbr ver mutlaka olurmu canim:))
artık beni aranıza almıyosunuzneden beni dışladınızz sorularıma da yanıt vermiyosunuz... bende başka topiklere gitcem işte.. hoşçakalınnn
Sezzgiii nereyee,bende yoktum 1 saattir gelince en son yazdıgını okudummm bi yere gitmek yokk ne sordunnn bi daha sorr
başım dönüyo demiştim içinden ama.. kimseye olmadığı için mi cevap gelmedi acabaa..topik annesi dedik sevdik nesrinde yookk
başım dönüyo demiştim içinden ama.. kimseye olmadığı için mi cevap gelmedi acabaa..topik annesi dedik sevdik nesrinde yookk
canım kızlarr net gidiyor dah yeni düğzgün girebildim birde yoğunlaştım canım cevap vermemmi.ama sayfayı açamadım bile inan kuzum beşikkertmem benim
artık beni aranıza almıyosunuzneden beni dışladınızz sorularıma da yanıt vermiyosunuz... bende başka topiklere gitcem işte.. hoşçakalınnn
Canım bugun topik durgun,benimde kasıklarım ağrıyor pek bakamadım,şimdi nasılsın dönüyormu hala,nesrininde işi vardır canım
canım kızlarr net gidiyor dah yeni düğzgün girebildim birde yoğunlaştım canım cevap vermemmi.ama sayfayı açamadım bile inan kuzum beşikkertmem benim
Hic olur mu oylee sey canim yaa:)sen bu topigin nesesisin sensiz olurmu hicc:))sen tam anlamiyla hastalanmamistin da dimi az az olmustu??
bende de oluyo zaman zaman kasık ağrısı ama başım zaman zaman dönüyo tansiyonum mu düştü anlamıyorum bide içinde ağrı var azcık sızı gibi..
hmm.. ben yanlış mı anladım o zamangitmiyom bi yere ozamn hem ben topikimi bırakıp nerelere giderim :)
canım çok acıkmışsan başın döner şekerin düşer döner tansiyondan döner uykusuzluktan basınçtan dolayı döner gebelikden döner yorgunluktan vucudun tuz kaybetmesinden döner kulak iltihaplarında döner hangisi inşallah gebeliktir
Bugün regl günüm bekliyorum o yüzden ağrıyor ama henüz bişe yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?