- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.481
gebelik ihtimalin var mı peki ? ilaç kullanıyorum demiştin ama yumurtlamadan sonramı başlamıştın ilaca.. ? inşallah gelmez kırmızılar..
Doğum yapan kadını ısıtalım derken yaktılar | Mynet Haber
arkadaşlar haberi okudunuz mu?Allahım o yavruya güzel ömür nasip etsin.Herşeyin sonu hayırlı olsun inşallah.
Pazartesi başladım ilaca canım, cmt günüde kan verdim değeri beta 2.53 çıkmıştı canım,enfeksiyonla zor dedi hamilelik dr ama hayırlısı canım
selam kızlar..pzt günü internetten numaralı lens aldım. 10 senedir kullandığım markayı almama rağmen inanılmaz batıyor. sanırım iade edicem. ilk defa internetten lens alayım dedim başıma gelene bak.
nie interneti tercih ettin uygun muydu fiyatı.. ? bende almak istiyorum ama gözlerim küçük olduğu için kullanamıyorum. tam takıyorum pıt diye geri çıkıyo
canım ucuz olduğu için değil yaşadığım ilçede satan yer yok. benim de merkeze gitmem oradan sipariş vermem gerekiyodu. ankarada yaşarken 5 dk da alırdım ama burda imkansızlıklar dizboyu. canım gözlerin küçükse doktor çapını ölçüyo.ona göre lens öneriyo.
heeeeyy,piştttttt,,şiiştttttttt
bn geldim bn geldiiiim naaapiorsunuz bakalım sayfalar cok uzamıs hiç okumadan direk daldım buraya özet gecmek isteyen olursa dinlerimm
ayyy gerçekten miihepimiz neşeyiz kii evet az az olmuştum şimdi bitti ama yine kasıklarıma kramp girince kahve leke geliyo..
artık beni aranıza almıyosunuzneden beni dışladınızz sorularıma da yanıt vermiyosunuz... bende başka topiklere gitcem işte.. hoşçakalınnn
tam şanssızlık ozaman seninkisi. markanın kendi firması yokmu nette sipariş vereceğin?
Ben Bi kere gitmiştim doktora ondada doktor da zaten zor yerleştirmişti lensi :) denemek için bi gün gözümde durdu akşam yatacakken gözümden çıkaramadım ağladım ağladım zar zor çıktı. çok komikti halim
Gercekten tabii herkes ayri nese burdaa:)))gunler cok daha guzel geciyo burda sizinle beraberken:)bide ben isten ayrildim 1 ay once evdeyim simdi bata kadar gunler gecmezdi normalde say say ama simdi cabucak geciyoo iyki varsiniz kizlarr:))test yaptirmismiydin canim sen kan testi??
bende işten ayrılmak istiyorum ama olmuyo. İşten ayrılırsam sizden de ayrılmış olcam o yüzden eve pc alana kadar sabredicem :)) evet yaptırmıştım ama neg. çıkmıştı.. :)
ilk zamanlar zor oluyor canım ama ben yıllardır kullandığım için aynaya bile bakmadan takıp çıkarıyorum. zaten gözlerim artık sinyal veriyo kullanmaaaa diye. sanırım bir müddet gözlük kullansam iyi olur.
bende işten ayrılmak istiyorum ama olmuyo. İşten ayrılırsam sizden de ayrılmış olcam o yüzden eve pc alana kadar sabredicem :)) evet yaptırmıştım ama neg. çıkmıştı.. :)
ben geldim kızlar işyerinde yemekçi ablanın parmağı keşildi onu acile götürdüm 7 dkiş atıldı ayy nekadar zormuş dikiş yaaa oldum beeeen kadına dıkıldı ben olduuummmmmm :18::18::18::18::18::18:
sezggii nereye..biz seninle aynı gidiyoruz hatırladın mı? beraberde vericez inş güzel haberleri..hekeslerdende duycaz inş..
naptın bacım başladın mı çalışmalara? biz başladık :)) kahveyede devam..
silkeleme olayı tamam..:))
ee daha ben napayım? demi
ayy canım geçmişler olsun..benimde başıma benzer bi kaza gelmişti:) baş parmak ile işaret parmağı arasındaki perdeli yer varya işte oradan kesildi elim12 dikiş attılar artık sol elimi tam anlamıya açamıyorum tombiş şeyleri, kavanoz filan hiç tutamıyorum perdeli yer tam açılmadığından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?