şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

gebelik ihtimalin var mı peki ? ilaç kullanıyorum demiştin ama yumurtlamadan sonramı başlamıştın ilaca.. ? inşallah gelmez kırmızılar..

Pazartesi başladım ilaca canım, cmt günüde kan verdim değeri beta 2.53 çıkmıştı canım,enfeksiyonla zor dedi hamilelik dr ama hayırlısı canım

selam kızlar..pzt günü internetten numaralı lens aldım. 10 senedir kullandığım markayı almama rağmen inanılmaz batıyor. sanırım iade edicem. ilk defa internetten lens alayım dedim başıma gelene bak.

selam kızlar..pzt günü internetten numaralı lens aldım. 10 senedir kullandığım markayı almama rağmen inanılmaz batıyor. sanırım iade edicem. ilk defa internetten lens alayım dedim başıma gelene bak.

nie interneti tercih ettin uygun muydu fiyatı.. ? bende almak istiyorum ama gözlerim küçük olduğu için kullanamıyorum. tam takıyorum pıt diye geri çıkıyo

nie interneti tercih ettin uygun muydu fiyatı.. ? bende almak istiyorum ama gözlerim küçük olduğu için kullanamıyorum. tam takıyorum pıt diye geri çıkıyo

canım ucuz olduğu için değil yaşadığım ilçede satan yer yok. benim de merkeze gitmem oradan sipariş vermem gerekiyodu. ankarada yaşarken 5 dk da alırdım ama burda imkansızlıklar dizboyu. canım gözlerin küçükse doktor çapını ölçüyo.ona göre lens öneriyo.

tam şanssızlık ozaman seninkisi. markanın kendi firması yokmu nette sipariş vereceğin?
Ben Bi kere gitmiştim doktora ondada doktor da zaten zor yerleştirmişti lensi :) denemek için bi gün gözümde durdu akşam yatacakken gözümden çıkaramadım ağladım ağladım zar zor çıktı. çok komikti halim

heeeeyy,piştttttt,,şiiştttttttt
bn geldim bn geldiiiim naaapiorsunuz bakalım sayfalar cok uzamıs hiç okumadan direk daldım buraya özet gecmek isteyen olursa dinlerimm

heeeeyy,piştttttt,,şiiştttttttt
bn geldim bn geldiiiim naaapiorsunuz bakalım sayfalar cok uzamıs hiç okumadan direk daldım buraya özet gecmek isteyen olursa dinlerimm

HOŞgeldin canım pek bi durum yok çalışmalar devam, belirti arayışları devam,hele bi şubat girsin özetini geçeceğimiz birsürü önemli haberimiz olur inşallah

ayyy gerçekten mii hepimiz neşeyiz kii evet az az olmuştum şimdi bitti ama yine kasıklarıma kramp girince kahve leke geliyo..

Gercekten tabii herkes ayri nese burdaa:)))gunler cok daha guzel geciyo burda sizinle beraberken:)bide ben isten ayrildim 1 ay once evdeyim simdi bata kadar gunler gecmezdi normalde say say ama simdi cabucak geciyoo iyki varsiniz kizlarr:))test yaptirmismiydin canim sen kan testi??

artık beni aranıza almıyosunuz neden beni dışladınızz sorularıma da yanıt vermiyosunuz... bende başka topiklere gitcem işte.. hoşçakalınnn

kuzum kıyamam bn sana bnm yoklugumda kimse ilgilenmedi mi sennle almadılar mı aralarınaaaa dövers hepsini üzülme sennnnnnnn

ilk zamanlar zor oluyor canım ama ben yıllardır kullandığım için aynaya bile bakmadan takıp çıkarıyorum. zaten gözlerim artık sinyal veriyo kullanmaaaa diye. sanırım bir müddet gözlük kullansam iyi olur.

bende işten ayrılmak istiyorum ama olmuyo. İşten ayrılırsam sizden de ayrılmış olcam o yüzden eve pc alana kadar sabredicem :)) evet yaptırmıştım ama neg. çıkmıştı.. :)

bende işten ayrılmak istiyorum ama olmuyo. İşten ayrılırsam sizden de ayrılmış olcam o yüzden eve pc alana kadar sabredicem :)) evet yaptırmıştım ama neg. çıkmıştı.. :)

O zaman sakin ayrilmaaa:))yada eve hemen bi pc al dedigin gibi sonra ayril bizden ayrilmak yok aslaa:))o zaman nesrinin soylediklerinden biri yuzunden donuyo heralde basin canim ama dikkat et kendine bas donmesi cok fena hele isteysen eve donerken dikkat et ben bi kac kere bayildim sokaklarda otobuste falan cok kotuydu hatta birinde adetimin ustunden 7 gun gecmisti otobuste bayildim esim vardi allahtan ayilinca nasil mutluyum ama yuzumde gulumseme hamileyim kesin diyorum ertesi gun saglik ocagina gittik kan aldilar neg.o gunde hastalandim zaten stresten gecikmis ve bayilmisim heralde(

ayyy evlilik tarihlerimiz de cok yakın bebek mi istiosunuz

ben geldim kızlar işyerinde yemekçi ablanın parmağı keşildi onu acile götürdüm 7 dkiş atıldı ayy nekadar zormuş dikiş yaaa oldum beeeen kadına dıkıldı ben olduuummmmmm :18::18::18::18::18::18:

sezggii nereye..biz seninle aynı gidiyoruz hatırladın mı? beraberde vericez inş güzel haberleri..hekeslerdende duycaz inş..
naptın bacım başladın mı çalışmalara? biz başladık :)) kahveyede devam..
silkeleme olayı tamam..:))
ee daha ben napayım? demi

ben geldim kızlar işyerinde yemekçi ablanın parmağı keşildi onu acile götürdüm 7 dkiş atıldı ayy nekadar zormuş dikiş yaaa oldum beeeen kadına dıkıldı ben olduuummmmmm :18::18::18::18::18::18:

ayy canım geçmişler olsun..benimde başıma benzer bi kaza gelmişti:) baş parmak ile işaret parmağı arasındaki perdeli yer varya işte oradan kesildi elim 12 dikiş attılar artık sol elimi tam anlamıya açamıyorum tombiş şeyleri, kavanoz filan hiç tutamıyorum perdeli yer tam açılmadığından

BU khave olayı nedir kızlar kim içiyo kahve ne etkisi varmış

oyy oyyy şanada geçmişler olşunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…