- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.501
BU khave olayı nedir kızlar kim içiyo kahve ne etkisi varmış
BU khave olayı nedir kızlar kim içiyo kahve ne etkisi varmış
kuzum kıyamam bn sana bnm yoklugumda kimse ilgilenmedi mi sennle almadılar mı aralarınaaaa dövers hepsini üzülme sennnnnnnn
SELAM KIZLAR ...BETA hCGM 28 ÇIKMIŞ ...2 GN SNRA TKRR GEL DEDİLER ..B, DE TATLI AL GELİRKEN DED,İELER ...
laborant arkadas arayacak sizi de hbrdar edicem inş ..:=)
SELAM KIZLAR ...BETA hCGM 28 ÇIKMIŞ ...2 GN SNRA TKRR GEL DEDİLER ..B, DE TATLI AL GELİRKEN DED,İELER ...
eşine içiriyosun cnm birliktelikten 2saat önce içerse spermleri uyarıyormus dha türkçesi uyuyan varsa uyandırıyomus cnm kafein varya ..
valla canım bende bilmiyordum da burdan öğrencim,beyine mik mik yapmadan önce içiriyorsun,etkisi oluyormuş:))
28 çıktı:))))rabbim tüm istiyenlere nasi etsinnn innnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ÇOK TEŞEKÜR EDERİM CANI GÖNÜLDEN ...RABBİM SİZLERE DE NASİP EYLESİN HAYRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLADI ..ŞÖYLE söyliyeyim bnm 2i gebeliğim 22 yasında ilk ayımda 5 ocak 2009 da gebe kaldım ve 14 ekimde sezeryan yolla 4.130 kg ağırlığında ib oğlum oldu suan 3.5 a yakın ..sonrasında spiral , ilaç,iğne ya da vs. bişi kullanmadım ..Eşim przrvtif kullandı..8 ocak satım ve 3 kez ilişki sonucu ilk denemede gebe kladım ..Bunu kimseyi üzmek ya da iç gecirmeniz için söylemiyorum sakın üzülmeyin sevincimi paylasmak istedim...Kimine erken kimine geç ,,,rabbim hayırlı zamanda ve hayırlısı versin çok öpüyorrrrummmmmmmmmmmmmmmmaaa canıım bu güzel bi haber sanırım, ben beta hcgm değerlerini tam bilmiyorum hiç gebe kalamadığımdan(
ama senin adına çoook çook sevindim..ne güzel maaşallah... maaşallah:))
sanırım şubat ayının ilk annesi sen oldun,tebrikler
hımmm bi deneyelim,uyanın cüceler daha çok yolunuz var gidecek diyelim peki türk kahvesimi nescafe mi
canım türk kahvesi dediler..belki nescafe de oluyordur,bilmiyorum ama ben türk kahvesinden devam ediyorum
ayy ne güldüm allah iyiliğini versin mik mik nedir öle yaa
ayy napıyım kendimce böyle isim taktım..bazen eşimede öyle sesleniyoruumm, hadii mik mik zamanıı :)))
buyrum canım mesa,m b,ts,n b, eve gec,y,m görüsürüz...hımmm bi deneyelim,uyanın cüceler daha çok yolunuz var gidecek diyelim peki türk kahvesimi nescafe mi
ayy ne güldüm allah iyiliğini versin mik mik nedir öle yaa
allaaaaaaaaah topicimizin ilk hamile haberiyle karşı karşıyayız ,tebrik ederim canımallah analı babalı büyütsün inşallah zaten gebelik takvimi yapmıssın emindin kendinden de süper oldu şimdi hazır ol seni soru yağmuruna tutucaz
ÇOK TEŞEKÜR EDERİM CANI GÖNÜLDEN ...RABBİM SİZLERE DE NASİP EYLESİN HAYRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLADI ..ŞÖYLE söyliyeyim bnm 2i gebeliğim 22 yasında ilk ayımda 5 ocak 2009 da gebe kaldım ve 14 ekimde sezeryan yolla 4.130 kg ağırlığında ib oğlum oldu suan 3.5 a yakın ..sonrasında spiral , ilaç,iğne ya da vs. bişi kullanmadım ..Eşim przrvtif kullandı..8 ocak satım ve 3 kez ilişki sonucu ilk denemede gebe kladım ..Bunu kimseyi üzmek ya da iç gecirmeniz için söylemiyorum sakın üzülmeyin sevincimi paylasmak istedim...Kimine erken kimine geç ,,,rabbim hayırlı zamanda ve hayırlısı versin çok öpüyorrrrummmmmmmmmmmmmmmm
28 çıktı:))))rabbim tüm istiyenlere nasi etsinnn innnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ÇOK TEŞEKÜR EDERİM CANI GÖNÜLDEN ...RABBİM SİZLERE DE NASİP EYLESİN HAYRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLADI ..ŞÖYLE söyliyeyim bnm 2i gebeliğim 22 yasında ilk ayımda 5 ocak 2009 da gebe kaldım ve 14 ekimde sezeryan yolla 4.130 kg ağırlığında ib oğlum oldu suan 3.5 a yakın ..sonrasında spiral , ilaç,iğne ya da vs. bişi kullanmadım ..Eşim przrvtif kullandı..8 ocak satım ve 3 kez ilişki sonucu ilk denemede gebe kladım ..Bunu kimseyi üzmek ya da iç gecirmeniz için söylemiyorum sakın üzülmeyin sevincimi paylasmak istedim...Kimine erken kimine geç ,,,rabbim hayırlı zamanda ve hayırlısı versin çok öpüyorrrrummmmmmmmmmmmmmmm
ayy napıyım kendimce böyle isim taktım..bazen eşimede öyle sesleniyoruumm, hadii mik mik zamanıı :)))
O zaman sakin ayrilmaaa:))yada eve hemen bi pc al dedigin gibi sonra ayril bizden ayrilmak yok aslaa:))o zaman nesrinin soylediklerinden biri yuzunden donuyo heralde basin canim ama dikkat et kendine bas donmesi cok fena hele isteysen eve donerken dikkat et ben bi kac kere bayildim sokaklarda otobuste falan cok kotuydu hatta birinde adetimin ustunden 7 gun gecmisti otobuste bayildim esim vardi allahtan ayilinca nasil mutluyum ama yuzumde gulumseme hamileyim kesin diyorum ertesi gun saglik ocagina gittik kan aldilar neg.o gunde hastalandim zaten stresten gecikmis ve bayilmisim heralde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?