şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

SELAM KIZLAR ...BETA hCGM 28 ÇIKMIŞ ...2 GN SNRA TKRR GEL DEDİLER ..B, DE TATLI AL GELİRKEN DED,İELER ...

ocağın son günü bizede şubatın yolunu açmış olsun.. HAyırlı olsun canım .. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. :)

:118::118::118: ilk hamile haberimizi aldık, yarın itibariyle çifter çifter hamilelik haberleri alalım inşallah, şuraya yazıyorum bakın tam şuraya bu tpicten en az 3 kişinin ikizleri olacakdemedi demeyin

İyki yok canim yaa cok kotu bisey gercekten bende ilk bayilana kadar nasil bisey oldugunu bilmez anlatanlardan dolayi da merak ederdim ama hic merak edilicek bisey degilmis kansizlik problemi var bende akdeniz anemisiyim o nedenle bayiliyorum allahtan bayilicagimi anliyorum ensemden karincalanmayla geliyoda yanimdakilere ben gidiyorum diyebiliyorumm:)))

yok yaww gidemiyim hiç blöf ettim kızlara evet aynı gidiyoruz. Biz daha başlamadık bugün akşam türk kahvesiyle açılışı yapıcaz inşallah artık ne olur bilmem.. çokta isteksizim bu konuda niye anlamadım.. 2 haftadır olmuyo ondan herlde
o kadar uğraşa gelsin artık bebeklerimiz demi

ay Allah iyiliğini versin güldürdün beni kan yapıcı şeyler ye o zaman kara üzüm çok iyi gelir. gerçi sölemiştir doktorlarda demi?

canım yaa bende de var anemi ama akdeniz anemisi taşıyıcıyım bayılma yok bende ,dikkat et kendine

canım tebrikler süper ya :)) insan daha çok umutlanıo böle haberlerle

sen ilk pozitif çıkan idrar testini ne zaman yaptın yani hemen kan tahlili ile mi başladın testlere ?

Canim dun test yapmisti yanlis hatirlamiyosam neg cikmisti bat yarin ilk bebektede oyle olmus bat den 2 gun sonra cikmis idrarda neg cikinca kan testi yaptirdi bugun cikti galiba ben cevapliyim dedim:))

:118::118::118: ilk hamile haberimizi aldık, yarın itibariyle çifter çifter hamilelik haberleri alalım inşallah, şuraya yazıyorum bakın tam şuraya bu tpicten en az 3 kişinin ikizleri olacakdemedi demeyin

inşallah hadi gelecek sırasıyla.. :118: yaa bende ikiz istiyom bi erkek bi kız

evet ya gelsinler artık..
ara verince öyle oluyopr canım bana oldu ama bak bi açılışı yap,bebiki düşün gerisi gelir inş..
bende mecburen istekli olmaya çalışıyorum bende azcık isteksizlik olsun eşim hiç yapmaz bu sefer
boş boş bekler dururum artık..napalım artık herşey bebişler için şimdik azcık yorulcaz bebiş haberlerini alalım inş 3 ay tehlikeli die yapmayız)

ay Allah iyiliğini versin güldürdün beni kan yapıcı şeyler ye o zaman kara üzüm çok iyi gelir. gerçi sölemiştir doktorlarda demi?

Evet canim ilac kullanamadigim icin dogal yollardan kan yapici seyler yemem lazim ama hicbirini de sevmiyorum kan yapici seylerin(bebisim gelirse mecbur yiycem ama hersey onun icin olucak o zaman:))

al benden de o kadar bende yarın başlarım bugun hala lekelenmeler var ama gel bide bana sor , o zaman bende yarın öle yapim türk kahvesi yapayım sonra gelsin bebeişler

hadi bakalım inşallah.. bu ay son denememiz olur :) akşamda kendimi hazırlayım bari.. kocam zaten dünden hazır

hadi bakalım inşallah.. bu ay son denememiz olur :) akşamda kendimi hazırlayım bari.. kocam zaten dünden hazır

bende öyle avutuyorum kendimi bu ay son bak sonraki 3 ay rahatsın

hadi kızlar silkelenin ve kendinize gelin akşama çalışmalar başlasın çikolata yiyin bişeler yapın

Evet canim ilac kullanamadigim icin dogal yollardan kan yapici seyler yemem lazim ama hicbirini de sevmiyorum kan yapici seylerin(bebisim gelirse mecbur yiycem ama hersey onun icin olucak o zaman:))

neden kara üzüm nasıl güzel oluyo :) ye yee hem sen yersen bebişede yarar.. ye ki gelsin artık

canım yaa bende de var anemi ama akdeniz anemisi taşıyıcıyım bayılma yok bende ,dikkat et kendine

İyki yok canim ama sende dikkat et kendine tasiyici olunca da kan ilaci icemiyosun diye biliyorum dogal yollardan alicaksin kani bide bebek olunca ona da gecebiliyomus doktora mutlaka soylemek lazimmis canim bebege kan ilaci vermemesi lazimmis allah korusun organlarda buyume yapiyomus ozellikle kiz cocuklarina gecme ihtimali yuksekmis sanada solemistir doktor ama ben yinede bilgin olsun dedim:))

Canim dun test yapmisti yanlis hatirlamiyosam neg cikmisti bat yarin ilk bebektede oyle olmus bat den 2 gun sonra cikmis idrarda neg cikinca kan testi yaptirdi bugun cikti galiba ben cevapliyim dedim:))

ne güzel bu haberle hepimiz bir başka mutlu olduk sanki ayyy hızlıca ve çokça bekliyoruz bu haberlerden inşaallah en bereketli ay olsun bu ay olsun ne diyelim

yok canım bilmiyodum çok teşekkür ederim, bebek için eşimde yok taşıyıcı değil tek taraflı taşıyıcı ben oldugum için çocuk hasta olarak dogmuyo ama yüzde 50 taşıyıcı olabilir, ay ben miniğime kıyamam söylediğin iyi oldu belirtirim durumu canım çok saol

:118::118::118: Ilk hamile haberimizi aldık, yarın itibariyle çifter çifter hamilelik haberleri alalım inşallah, şuraya yazıyorum bakın tam şuraya bu tpicten en az 3 kişinin ikizleri olacakdemedi demeyin

ayy inş. Ama benim umudum yok gibiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…