- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.521
SELAM KIZLAR ...BETA hCGM 28 ÇIKMIŞ ...2 GN SNRA TKRR GEL DEDİLER ..B, DE TATLI AL GELİRKEN DED,İELER ...
EVEETT o yüzden sabrediyorum pc alana kadar :) vala bilmiyorum niye dönüyo. ayy kıyamam yaa.. hala öle bayılma huyların varsa dikkat et kendine..ama benim öle bayılma huylarım yokturki bilmem ben nasıl bşey olduğunu :)
sezggii nereye..biz seninle aynı gidiyoruz hatırladın mı? beraberde vericez inş güzel haberleri..hekeslerdende duycaz inş..
naptın bacım başladın mı çalışmalara? biz başladık :)) kahveyede devam..
silkeleme olayı tamam..:))
ee daha ben napayım? demi
İyki yok canim yaa cok kotu bisey gercekten bende ilk bayilana kadar nasil bisey oldugunu bilmez anlatanlardan dolayi da merak ederdim ama hic merak edilicek bisey degilmis kansizlik problemi var bende akdeniz anemisiyim o nedenle bayiliyorum allahtan bayilicagimi anliyorum ensemden karincalanmayla geliyoda yanimdakilere ben gidiyorum diyebiliyorumm:)))
İyki yok canim yaa cok kotu bisey gercekten bende ilk bayilana kadar nasil bisey oldugunu bilmez anlatanlardan dolayi da merak ederdim ama hic merak edilicek bisey degilmis kansizlik problemi var bende akdeniz anemisiyim o nedenle bayiliyorum allahtan bayilicagimi anliyorum ensemden karincalanmayla geliyoda yanimdakilere ben gidiyorum diyebiliyorumm:)))
canım tebrikler süper ya :)) insan daha çok umutlanıo böle haberlerle
sen ilk pozitif çıkan idrar testini ne zaman yaptın yani hemen kan tahlili ile mi başladın testlere ?
:118::118::118: ilk hamile haberimizi aldık, yarın itibariyle çifter çifter hamilelik haberleri alalım inşallah, şuraya yazıyorum bakın tam şuraya bu tpicten en az 3 kişinin ikizleri olacakdemedi demeyin
yok yaww gidemiyim hiç blöf ettim kızlaraevet aynı gidiyoruz. Biz daha başlamadık bugün akşam türk kahvesiyle açılışı yapıcaz inşallah artık ne olur bilmem.. çokta isteksizim bu konuda niye anlamadım.. 2 haftadır olmuyo ondan herlde
o kadar uğraşa gelsin artık bebeklerimiz demi
ay Allah iyiliğini versin güldürdün benikan yapıcı şeyler ye o zaman kara üzüm çok iyi gelir. gerçi sölemiştir doktorlarda demi?
yok yaww gidemiyim hiç blöf ettim kızlaraevet aynı gidiyoruz. Biz daha başlamadık bugün akşam türk kahvesiyle açılışı yapıcaz inşallah artık ne olur bilmem.. çokta isteksizim bu konuda niye anlamadım.. 2 haftadır olmuyo ondan herlde
o kadar uğraşa gelsin artık bebeklerimiz demi
evet ya gelsinler artık..
ara verince öyle oluyopr canım bana oldu ama bak bi açılışı yap,bebiki düşün gerisi gelir inş..
bende mecburen istekli olmaya çalışıyorum bende azcık isteksizlik olsun eşim hiç yapmaz bu sefer
boş boş bekler dururum artık..napalım artık herşey bebişler için şimdik azcık yorulcaz bebiş haberlerini alalım inş 3 ay tehlikeli die yapmayız)
hadi bakalım inşallah.. bu ay son denememiz olur :) akşamda kendimi hazırlayım bari.. kocam zaten dünden hazır
Evet canim ilac kullanamadigim icin dogal yollardan kan yapici seyler yemem lazim ama hicbirini de sevmiyorum kan yapici seylerin(bebisim gelirse mecbur yiycem ama hersey onun icin olucak o zaman:))
canım yaa bende de var anemi ama akdeniz anemisi taşıyıcıyım bayılma yok bende ,dikkat et kendine
bende öyle avutuyorum kendimi bu ay son bak sonraki 3 ay rahatsın
hadi kızlar silkelenin ve kendinize gelin akşama çalışmalar başlasın çikolata yiyin bişeler yapın
Canim dun test yapmisti yanlis hatirlamiyosam neg cikmisti bat yarin ilk bebektede oyle olmus bat den 2 gun sonra cikmis idrarda neg cikinca kan testi yaptirdi bugun cikti galiba ben cevapliyim dedim:))
İyki yok canim ama sende dikkat et kendine tasiyici olunca da kan ilaci icemiyosun diye biliyorum dogal yollardan alicaksin kani bide bebek olunca ona da gecebiliyomus doktora mutlaka soylemek lazimmis canim bebege kan ilaci vermemesi lazimmis allah korusun organlarda buyume yapiyomus ozellikle kiz cocuklarina gecme ihtimali yuksekmis sanada solemistir doktor ama ben yinede bilgin olsun dedim:))
:118::118::118: Ilk hamile haberimizi aldık, yarın itibariyle çifter çifter hamilelik haberleri alalım inşallah, şuraya yazıyorum bakın tam şuraya bu tpicten en az 3 kişinin ikizleri olacakdemedi demeyin
neden kara üzüm nasıl güzel oluyo :) ye yee hem sen yersen bebişede yarar.. ye ki gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?